mélykék76 Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Hmmm... Mégsem vagyok annyira összekeverve mint Összezavarva! Hát ja az Anti elront és tesóm is van de sütit biztos nem süt :D ! Ha már ilyen jól ismerjük egymást nem segítenél egy picit hogy kik is vagyunk valójában?? Tesód lokálisan közel dolgozik hozzád ugye ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Hát nem egészen! Akkor mégis csak keversz valakivel mert én Pesten dolgozom az egyik tesóm Szolnokon a másik Cegléden. Úgyhogy valami nem stimmöl az egyenletben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Hát nem egészen! Akkor mégis csak keversz valakivel mert én Pesten dolgozom az egyik tesóm Szolnokon a másik Cegléden. Úgyhogy valami nem stimmöl az egyenletben! Bukta lenne részemről ? Amikor nálatok, egy szőke hölgy megkinált sütivel , - hozzátéve, hogy ő gyártotta -, akkor nem te mondtad : "nézz rá ! kinéznél belőle ilyesmit ?!" :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Stewe! 1 hsz erejéig engedd meg! láttam bemutatkozásod és 1 csúnya hibát találtam benne. Erre felhívnám figyelmed, bár lehet az adott helyzet nem kívánja meg belőlem mégis kicsúszik eme pár mondatocska. - most fogadjunk sokan azt hiszik oltás jön. nos, ők csalódni fognak - anno papámmal láttam 11 évesen gsit és calit kiállítva. szerelem első hallásra, "ilyenkell" tudattal nőttem fel. Volt off autóm, meg astrám, (offautósok és astrások bocsi :D ) de éreztem,h vmi nem stimmel (tisztára mint Neo a mátrixban) és nem kis pénzeket bukva eladtam vasam,hogy jöjjön aminek jönnie kell. Cali nézegettem jó párat, de 1 sem volt olyan, hogy azannya-huppbele!. Nézelődtem, keresgéltem (akkor még nem élt ez a mondás: Nézelődtem, keresgettem, mint Red a Gsi-t :P ). Eközben már elég rég látogattam 1-2 gyorsulással foglalkozó helyszínt és konstatáltam,h Gsi kell, láthatóan jobban megy a c20xe egy asztra kaszni alatt...1iknap betévedtem az 1ik kereskedésbe ahol állt egy a vectra. Most úgy mondanám, ha vki megkérdezné: 1 A vectra f28al c20lettel sokkiegészítővel de nem ugrottam bele... Most mondjam azt, hogy azóta bánom? nem, mert GSis mivoltom meghazuttolnám :D 1szóval: power kell :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Mindjárt reagálok hosszabban is de mivel tényleg az Anti kollégája vagyok dolgoznom kell kicsit :P !! (mélykék76 tényleg én mondtam és tényleg ismerjük egymást! Ejtőernyős tantusz lassan esik le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 ....(mélykék76 tényleg én mondtam és tényleg ismerjük egymást! Ejtőernyős tantusz lassan esik le :D.... No igen :P Tesós dolog kapcsán biztos én értettem félre valamit, amit Anti mondott, bocshhhhh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Tisztelt Aztec! Be kell vallanom ahogy olvastam első soraidat és is azthittem oltás lesz belőle (vagy esetleg fikázás) de a kedves kis story végére rájöttem , hogy ez amolyan GSI-s hittérítés mint amit Atommamó sporttársadtól kaptam ahogy együtt kezdtünk dolgozni és elárultam , hogy Opelt szeretnék venni! Sajnos Neked is csak azzal tudok érvelni mint Neki : 1, most egy kőkemény 55 pacis gépet gyűrök,egy gyengécskébb GSI 135-150 lovas!! Tartok tőle az életembe kerülne az a + 80-90 lóerő :twisted: :oops: :D 2, nemtom miért de jobban bejön az A VECTRA! Talán a nagyobb kaszni és 4 ajtós és egyáltalán nekem úgy SZÉP! Erre jött az az igen meggyőző érv , hogy így nem tudom meg milyen érzés amikor bárki mellé odamersz állni a pirosnál és ott is hagyod :!: És ez teljesen jogos talán a következő GSI LESZ.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Mélykék76! Mivel ilyen lassan sikerült beazonosítanom téged kárpótlásul , ha gondolod intézek neked "sütit" a hölgynél bár azthiszem két nagyobacska cipót is fel tudna ajánlani :P :D :D :D :D Gondolom Te sem bánnád :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Stewe akkor picit elbeszéltünk 1más mellett: A vectra jó choice, csak helyedben 2.0 16V mocival venném minimum. Amúgy van még belőle 4x4, 4x4 turó, 2000 8V és ezek mind mind ott vannak kötelezőben pl mint az 1.6 :!: Megkockáztatom, hogy a szívó mocisok még fogyasztásban sem többek sokkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Stewe! El kell döntened mit szeretnél. Ha egy utcai gyorsuló büntetőgépet, akkor a Vectra 2000 (motorkód: C20XE) a te autód. Itt viszont meg kell említeni azt a tényt, hogy ezek az autók már igencsak leharcoltak (azért vették őket, hogy nyomják neki...), és a karbantartásuk/fenntartásuk sem olcsó Ha napi használatra kell, akkor a sima 2.0i 8V (motorkód C20NE) a te autód. Azért az is elég jól gyorsul, és nagyon strapabíró. Nem drága hozzá a hengerfej sem (a C20XE-hez 50-100e Ft), sőt komplett használható C20NE motort lehet venni papírral 25-30e-ért. Egyszóval a C20NE karbantartási/javítási költségei messze elmarad a C20XE-étől. A másik nem elhanyagolható tény, hogy a C20NE közel nincs úgy kihegyezve mint a C20XE, ezért ugyanannyi km alatt nem lehet annyira leharcolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 Vectra C20ne-t kell venni (sok van olcsón, eladó) majd szépen kicsinosítani, még az is sokba van.... A Vectra2000 az igazi Streetracing gép kishazánkban, szóval az autók utolsó 2-3 tulaja padlógáz feelingel közlekedett velük... Van még egy olyan is, hogy 2,5 V6.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Van még egy olyan is, hogy 2,5 V6.... Sőt, még olyan is, hogy C20LET :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ja van ,de az már erősen FAN feel. Mellé kell egy használati 1.4 Corsa :D) Vagy cégautó és NO család. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Ja van ,de az már erősen FAN feel. Mellé kell egy használati 1.4 Corsa :D) Vagy cégautó és NO család. itt egy 335.000 ért: http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Van még egy olyan is, hogy 2,5 V6.... Bizony van!Igaz autómata, de jólfelszerelt, és lassan ára is lesz talán.Banki lefoglalt verda Itt Kecskeméten.Éppen ma sikerült kellőképp körbenéznem, és teccik!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Van még egy olyan is, hogy 2,5 V6.... Bizony van!Itt Kecskeméten, és mivel banki lefoglalt verda, lassan ára is lesz.Ma volt szerencsém, körbenézni, és naon tessik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Mélykék76! Mivel ilyen lassan sikerült beazonosítanom téged kárpótlásul , ha gondolod intézek neked "sütit" a hölgynél bár azthiszem két nagyobacska cipót is fel tudna ajánlani :P :D :D :D :D Gondolom Te sem bánnád :oops: :D :lol: :lol: :lol: Sütit csak azért említettem elsőként, hogy rámismerj :wink: Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz dolgom lesz :lol: Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a saját kacsóival milyen sütit készítene :D :D :lol: Cipók miiiiiiiiiiiiiii ? :wink:8) Nem hogy sütit nem fog sütni, hanem majd jóóóóól ellátja a bajunkat ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Jó estét Uraim!!! Megpróbálok egyszerre válaszolni mindenkinek!! Aztec : ezek szerint tényleg kicsit elmentünk egymás mellett de a lényeg sajna ugyanaz! Az a helyzet , hogy nekem bőven elég a kiló 50-60-as utazósebesség mégha ez GSI nyelven azt is jelenti , hogy nem vagyok tökös csávó! Nekem többet ér , hogy olcsó fenntartani, nem eszik sokat, mondhatni igénytelen motor (c20ne)! Nem mehet mindenki a sor elején valakinek hátrébb is kell kullognia és azért ez mégiscsak egy 2000-es motor! A Szamcsimhoz képest szerintem a 8 szelepes is megy mint állat!! Dark & Hemi : már döntöttem a c20ne mellett és nem kicsit befolyásolt a Ti véleményetek meg amit Atom(Anti)manó is mondott nem lehet úgy széthajtani Őket és sajna én nem engedhetem meg magamnak a "8 gyerekes" szervízköltséget! :oops: :D Pontosan az a tervem , hogy egy aránylag jó állapotúhoz hozzájutni és azt kipofozni (optic. tuning , hi-fi , stb.) Majd meglátjátok milyen szép lesz!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Mélykék76! Hát el tudom képzelni milyen tésztát gyúr a kacsóival a Drága! :D :D A cipókról meg az ellátja a bajunkról pedig egy régi vicc jut eszembe : "Egy fiatal srác áll a buszmegállóban és egy hatalmas mellű nő áll vele szemben. A srác le se tudja venni a szemét a hölgy igen jelentős domborulatairól! A nő tűri 5 percig - tűri 10 percig - majd 15 perc múlva megunja a dolgot és ráordít a srácra : Mi van öcsi akarsz egyet az arcodba?????? Mire a srác : IGEN A MÁSIKAT PEDIG A KEZEMBE SZERETNÉM!!!!" :P :D 8) :D Hát erről ennyit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt szólok néhány bajor jódlisnak , hogy erre az oldalra jöhetnek gyakorolni mert visszhangzik az ürességtől!! Az nem lehet , hogy igaza volt az Antinak mikor aztmondta menjek az Astra F topicba mert ott nagy a pörgés és nekik is van c20ne -jük! Tisztelt Vectrás kartársak ezt nem engedhetitek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Úgylátom ez az a tipikus SZ...opós helyzet amikor minden jófej ember nappal dolgozik és fórumozik te meg éjszaka csinálod ugyanezt!! :D :P De ne aggódjatok nem mentem át másik topicba 8) 8) !!! Vártalak Titeket de nem jött senki :twisted: :evil: Úgyhogy Stewe elmegy pihenni de holnap este 7 után visszatérek!!! :headbang: És tudom is , hogy mivel fogok álmodni : :iroc: (VECTRA A C20NE!!!!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Mélykék76! Hát el tudom képzelni milyen tésztát gyúr a kacsóival a Drága! :D :PEl tudod képzelni, el tudod képzelni :D Tessék ösztökélni és akkor majd kiderül ! :wink: :D :D :D ....A cipókról meg az ellátja a bajunkról pedig egy régi vicc jut eszembe.... És ezt a viccet már neki is elmondtad ? Gondolom nem, mert nem fognád fel ilyen humorosan a témakört :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 ....Az nem lehet , hogy igaza volt az Antinak mikor aztmondta menjek az Astra F topicba mert ott nagy a pörgés és nekik is van c20ne -jük! Tisztelt Vectrás kartársak ezt nem engedhetitek!!!.... Mindkét klubtag, C20NE Astra gazdi írt már neked, hemi és én is :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 A kevés Vectrának pedig nem C20NE-je van, nekem pl C16NZ, és az is gyakoribb az Astrákban, de maga a blokk már D kadettben is volt. Gond nincs az autóval, annyira megbízható. És persze egyszerű mint a faék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 YO ESTÉT! Külön üdvözletem Mr. Mélykék76! (ja még nem meséltem a csajnak a viccet , de lehet , hogy egyszer bepróbálkozok nála mert elég jól veszi az ilyen poénokat :D 8) :D ) Megint nincs itt senki úgyhogy magammal fórumozok de ezt el kell mondanom! Ahogy jöttem ma dolgozni (Cegléd-Bp. 4-es főút) láttam Üllőn egy gyönyörű A Vectrát ami eladó de,ha jól láttam az öreg Szamcsiból robogva sajna az volt ráírva a possijára , hogy 1,6! Ház igen semmi sem lehet tökéletes ez asszem olyan mint a csajok :D :D :lol: :lol: (vagy jól néz ki vagy értelmes a kettő együtt HHHHÁÁÁÁÁTTTT bár egyel már találkoztam de az is otthagyott :D :P ENNYI) De a lényegre visszatérve majd reggel hazafelé megnézem azért magamnak de nem is bánom , hogy nem a hőn áhított c20ne mert még úgysincs meg rá az össze lé és csak mérgelődnék(de szépen mondtam :lol: ) Na jó fórumozást mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts