manó-gabesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nopara, átméretezi a fórum. Szép állapotú autó <_< Egy 15ös felni azért elférne rajta :) Hát ez corsárol lett levéve, de szerintem ezzel is pofás. 7 éve a családban van, most én örököltem meg. Tesom eléggé lelakta, de én rendbehozom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nem más a lámpa ? igazad van, a magaságállítós lámpa '92 10-hótól változott. viszont néztem a lángshopban, ott egyfajta díszrácsot hoz az összes vekire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
papesz Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hali! Köszi szépen az infót de ez calibrára való ez a táblázat. Vagy ez ugyan az mint az én vectrámé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hali! Köszi szépen az infót de ez calibrára való ez a táblázat. Vagy ez ugyan az mint az én vectrámé? a két autó ugyanaz, csak a pléh más kívül <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a két autó ugyanaz, csak a pléh más kívül :) Noigen, ezért írtam, hogy tesó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
papesz Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Kösz a segítséget, de lenne még egy kérdésem. Mit jelet az ET szám? tehát ha más ET számú a felni az mit befolyásol pl menet közben? mert amit én kinéztem felnit az 38-as ET számú. Ezzel mi lenne a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Kösz a segítséget, de lenne még egy kérdésem. Mit jelet az ET szám? tehát ha más ET számú a felni az mit befolyásol pl menet közben? mert amit én kinéztem felnit az 38-as ET számú. Ezzel mi lenne a gond? Hello. Az ET szám a felni sajtolási mélységét jelzi - középvonaltól mérbe hány miliméterrel van arréb a felfogatás síkja - ET38-nál kétszer 11 miliméterrel szélesebb lesz a nyomtáv, mivel a gyári méret ET49. Nekem is 38-as 15"-os felnim volt az A Vekimen, minden elfért. Ha túl kicsi az ET szám előfordulhat, hogy nem fér el a gumi a kerékjáratban, nekiér a kerékdobnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
papesz Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ez gyors volt:) Köszi a felvilágosítást. Én egy 16"os 38as ET számút néztem ki, vagyon tetszik a felni és kár lenne nem megvenni:) még egyszer kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Volna még egy kérdésem. 5 ajtós veki ajtók jók 4 ajtósra is??? (pl. bal hátsó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaz Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 hali... vettem 1 fordszámmérős órát,és minden klappol,de nem akar fordulatot mérni,a kábel is megvan hozzá... tudnátok e segíteni ebben... köszi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Lehet baja a futóműnek, lengéscsillapitonak vagy bármi másnak baja, ha ez a corsa felni van a Vekin, ami most? raktam be képeket multkor a kocsiról. 13 colos asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Lehet baja a futóműnek, lengéscsillapitonak vagy bármi másnak baja, ha ez a corsa felni van a Vekin, ami most? raktam be képeket multkor a kocsiról. 13 colos asszem. Az szinte kizárt,hogy a 13-as felnit fel tudtad rakni rá,max hátra.Az inkább 14-es lesz szerintem,baja nem lesz tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Igen V6.De kéziváltószett is jó átalakitani.Kérdés melyik passzol hozzá a gyári F25-ön kivül? Átalakításhoz kell ugye egy másik pedálsor, váltóbox és szerintem másik kámpjutör is. Turbók elmennek - valameddig - F20-al, v6nak is bírnia kell, csak nem tudom mi kell pontosan az aplikálásához. Pééééééééééééééééééééé :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Átalakításhoz kell ugye egy másik pedálsor, váltóbox és szerintem másik kámpjutör is. Turbók elmennek - valameddig - F20-al, v6nak is bírnia kell, csak nem tudom mi kell pontosan az aplikálásához. Pééééééééééééééééééééé :) :( :P A cuccok nagy része importálható egy XE Calibrából,a lendkerékkel vagyok meglőve.Új nekem ez az elsőkerékhajtás,meg keresztmotor :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 A cuccok nagy része importálható egy XE Calibrából,a lendkerékkel vagyok meglőve.Új nekem ez az elsőkerékhajtás,meg keresztmotor :) Lendkerék az nincs ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Átalakításhoz kell ugye egy másik pedálsor, váltóbox és szerintem másik kámpjutör is. Turbók elmennek - valameddig - F20-al, v6nak is bírnia kell, csak nem tudom mi kell pontosan az aplikálásához. Pééééééééééééééééééééé :) :( :P Aztán fene tudja,lehet hogy jó az AF20 is.Hiszen az Omi AR35-öt is lehet AR25-tel helyettesiteni.Elméletileg ezek csak a nyomatéktűrésük maximumában különböznek,esetleg áttételben.De az elektronikai vezérlésük egy kutya.Nincs a fórumon valaki automata-mágus aki erre válaszolni tudna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Lendkerék az nincs ? :) Az még tán' a B Omié is jó lehet.Nemtom mi passzolna rá.Ez nagyon új terület nekem :P Sorhatban meg hátulkaparósban összevariálok mindent,de itt........... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Az még tán' a B Omié is jó lehet.Nemtom mi passzolna rá.Ez nagyon új terület nekem :D Sorhatban meg hátulkaparósban összevariálok mindent,de itt........... :) Azért az kicsit erős lenne :( Előlhajtóst ugyanúgy lehet variálni, majd jönnek a mesterek :P AT-s szakiról én nem tudok, de jobb is ha kézi kerül alá :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Az szinte kizárt,hogy a 13-as felnit fel tudtad rakni rá,max hátra.Az inkább 14-es lesz szerintem,baja nem lesz tőle. Valoban 14-es! elirtam! szoval akkor nem lesz baja elvileg.. Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Valoban 14-es! elirtam! szoval akkor nem lesz baja elvileg.. Köszi! :( Csak kajlácska :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Csak kajlácska :) szoval nem tetszik... :( holnap lesz lurdy tali? lehet kinéznék, megismerkedni személyesen pár emberrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 szoval nem tetszik... :( holnap lesz lurdy tali? lehet kinéznék, megismerkedni személyesen pár emberrel. Nagy kocsi, kis kerék :) Ühüüümmm, lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Azért az kicsit erős lenne :) Előlhajtóst ugyanúgy lehet variálni, majd jönnek a mesterek :( AT-s szakiról én nem tudok, de jobb is ha kézi kerül alá :P :hiya: Az EPC szerint sok közös alkatrésze van az AF20-al.A lendkerék szivás,8 csavaros,csak ezen és az Y26-oson van ilyen,abból is csak Vectrán,Omegán már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Tudja valaki, hogy be tudok-e szerelni a Vekibe könyöklőt középre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hali. Ki tudja hogy a 16sv-s motorba más motor opel vezérműtengelyét bele lehet-e rakni. 91es 1,6os A Vectra 310000Km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts