Seniman Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Sziasztok! Ha esetleg valaki tudna 1,8-as főtengelyt csapágysorral,értesitsen.Elég sürgős,jövő héten menne vissza angliába az autó. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Garázda Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Sziasztok. Van egy91es vectrám. 1,6 os karbis motorral. Ki szeretném cserélni mer 300e van benne és fel kéne újítani. Központi injektoros blokkot be tudom e rakni beömlöcserével. Vagy kb mennyibe kerülne a felújítás. Fúratással meg mindennel alkatrészekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omi x20xew Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sziasztok! Ha esetleg valaki tudna 1,8-as főtengelyt csapágysorral,értesitsen.Elég sürgős,jövő héten menne vissza angliába az autó. Köszi előre is. Inkább a repülő :lol: aztán hozz hozzá egy donort 150 font-ért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Hello! Megtudná mondani valaki, hogy Vectra A 92 (novemberi) évj.-nál alváz+motorszám hol található?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbert76 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Hello! Megtudná mondani valaki, hogy Vectra A 92 (novemberi) évj.-nál alváz+motorszám hol található?? Sozia! A motorszám a blokkon a váltó felőli oldalon közvetlen a hengerfej alatt, az alvázszám pedig a jobb oldali első ülés és az ajto között van a szönyeg alatt, fel tudod ott hajtani a szönyeget Link to comment Megosztás: More sharing options...
booonti Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Ha A vectrához kell nektek alkatrész, akármi akkor hivjatok nyugodtan! vagy irjatok email! MErt a fórumot sajnos ritkán olvasom.. Van mindenem! 2 G astra alktrészei.. +B vectra, atra G, Calibra alkatrészek is vannak! de itt a weboldalam ott vannak képek is www.bontoook.eoldal.hu tel:0670 944 95 14 email: bontoook@indamail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Haliho. közzéteszem itt is.....van a hasznaltauton egy "vectra ecotec sfi gt".... irtam neki levelet, kaptam is választ..... "SFI 110kw-os motor van benne mellékelek egy képet a motortérröl is. c20xe a motorkodja de elvileg ez nem a régi dohc 16v-s motor már,a motorszám eggyezik tehát nem cserélték soha,állitolag ezt külön megrendelésre készitették még annak idelyén" Erre tud valaki értelmes magyarázatot vagy tuning vagy limitált? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ez egy DIS xe, csak valaki rárakott egy ecotec gyertyatakarót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 hát ez gyors volt. köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Amúgy szerintem bazidrága, és hiába ír még ötszáz mondatot arról, hogy mennyire felszerelt ez egy GT nem Vectra 2000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 de vectra 2000-ben nem volt 5 ajtós, vagy rosszul tudom? nekem inkább az (3 v.) 5 ajtósok jönnek be, és ebből ahogy nézegetem, kicsit nehezebb egy jobban felszereltet kifogni. pláne 3 ajtósból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 de vectra 2000-ben nem volt 5 ajtós, vagy rosszul tudom? nekem inkább az (3 v.) 5 ajtósok jönnek be, és ebből ahogy nézegetem, kicsit nehezebb egy jobban felszereltet kifogni. pláne 3 ajtósból :lol: cdx szerintem volt belőle, cd biztos. Iszonyat kajla szerintem az 5 ajtós Vectra, jóóó mondjuk nem egy Corsa TR szint :lol: :D ;) ;) Majd ha 350lesz akkor menj el megnézni, ha ennyire tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Hello valaki megtudná nekem mondani hogy a külső hőmérséklet érzékelőt hol találom A vectraba? 4 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Hello valaki megtudná nekem mondani hogy a külső hőmérséklet érzékelőt hol találom A vectraba? 4 ajtós Ide is beírom hátha a másik kettőt nem olvasod: Ha jól tudom az első lökhárítóban, menetirány szerinti bal oldalon belül. Leginkább alulról férni hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Csőzet! Ma regeltem mert 2 hét mulva megkapom a kocsim. Vectra A. 90-es évjárat. viszont a kormányszervobol folyik az olaj. első autom, nagyon tetszik nekem, igazábol már több mint 7 éve a családban van nemigazán volt gond vele. Eddig motoroztam, de már inkább autora hajlok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Sziasztok! Egy '90-es vectra hűtőmaszkja jó egy '93-as vectrára??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Sziasztok! Egy '90-es vectra hűtőmaszkja jó egy '93-as vectrára??? szvsz igen. a 2 litereseké és a v6-é a szebbik, fekete rácsos, a kisblokkosoké meg a szürke nagylyukú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Nem más a lámpa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
papesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Hali! Van egy 91-es A vectrám és szeretnék rá alufelnit venni. Milyen ET számú felniket lehet rátenni? Egyáltalán mit jelent ez a szám és ennek a tipusnak mennyi az ET száma? Ha hülyeséget kérdeztem akkor sorry de nem értek hozzá! Valaki segítsen nekem ebben! Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Megvan a kocsi!!!! <_< Csináltam ma rola képeket reggel 7kor már keltem, hogy pucoljam meg mossam stb. nemsokára töltök fel pár képet ha érdekel valakit. szerintem nagyon kafa is gép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Hali! Van egy 91-es A vectrám és szeretnék rá alufelnit venni. Milyen ET számú felniket lehet rátenni? Egyáltalán mit jelent ez a szám és ennek a tipusnak mennyi az ET száma? Ha hülyeséget kérdeztem akkor sorry de nem értek hozzá! Valaki segítsen nekem ebben! Thx Csáóóóóó Ez mondjuk Cali, de ugyebár tesó : http://users.atw.hu/calibra/m_data/tyre.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Megvan a kocsi!!!! <_< Csináltam ma rola képeket reggel 7kor már keltem, hogy pucoljam meg mossam stb. nemsokára töltök fel pár képet ha érdekel valakit. szerintem nagyon kafa is gép :) :lol: :lol: Na mutasd azt a kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Itt vannak a képek, ha érdekel valakit.. Keresnék olyan opel jelet matricát előre, mert lejött <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 ne mán bocsánat,hogy ilyen nagy lett valaki kicsinyitse le ha tudja! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nopara, átméretezi a fórum. Szép állapotú autó <_< Egy 15ös felni azért elférne rajta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts