warwolf Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Azt hiszem túl sokkal fogok már neked tartozni a jó ötletek miatt :D Igaz gondolom nem ma kezdted. :wink: 2.5 éve vagyok függő, és most kezdtem a második idényt a klubbnál! :P
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Jól van, lehetsz morcos, de ígérd meg, hogy eszedbe jutok, amikor egy sarki szerelő a második 20-30 ezer ft-os alkatrészt cserélteti ki veled tippre, és még mindig nem jó, ugyanis nincs neki megfelelő műszere a típushoz. :wink: Na persze minden attól függ, hogy neked mi az olcsó. Peace. bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P szóval: jó szerelő legyen, és olcsó, és gyors, és szombaton is nyitva legyen, és lemossa, megtankolja, és részletbe is ki lehessen fizetni. :? :D na asszem megyek, beregisztrálok egy másik nicket.... :D
havay4 Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P szóval: jó szerelő legyen, és olcsó, és gyors, és szombaton is nyitva legyen, és lemossa, megtankolja, és részletbe is ki lehessen fizetni. :? :D na asszem megyek, beregisztrálok egy másik nicket.... :P Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :D
greg Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :P :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: He????
warwolf Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: He????===POEN!!!! Teeeeee! A jó úttörő segítesen, ahol tud.Ez a szívesség nem kerül semmibe. Jól gondolom? :wink:
uhuhu Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :D :P :|
rtomi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Jó lenne egy autósbolt cím is ahol esetleg kisebb alkatrészeket vehetnék az autómhoz. Pl. olaj, fékolaj, vagy bármi más ha kell. Köszi Vazze!:? Ezt komolyan kérdezed? :roll: Fékolajat olyan helyen adnak aminek "Benzinkút" a neve. Égőket meg egyéb szarokat is kapsz ott vagy a Madarasteszkóba vagy ilyen nagybótokban. Kicsit lehetnél életrevalóbb. :wink: Mert ha még azt kérdeznéd,hogy alapjárati motort vagy féltengelygumiharangot,vagy fűtőmotor előtétellenállást keresel akkor ok. De Fékolajat? :? :? Jaa!! ÉS nem akartalak megsérteni. Bocsi :oops:
Dark Angel Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 ...olcsón, jól... ...Megbízhatóak... ...értenek az Opel Vectra 2.0i GLS hez...És ha olyat tudunk, aki a Vectra 2.0i GL-hez meg a Vectra 2.0i CD-hez ért? bázzeg!! tök mindegy, jó szerelő legyen, amikor olcsó. nem értesz te ehez.... 8) :P Te nem értesz ehhez... Csak aztán nehogy Vectra 2.0i CDX-be való fékolajat vegyél :D Vazze nem vagy semmi :roll: de azért most még nem halsz meg :P :D Na ez már mindennek a teteje, még szmájlival is! [glow=red:3792b27e73]Ezennel nyomatékosan megkérem a havay4 fórumozót, hogy moderálja magát, valamint tüzetesen olvassa át, és tartsta be a fórum szabályzatot![/glow:3792b27e73] Ezennel kiosztok számára egy sárgalapot.
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Asszem, ezt a Nickregisztrációt az Ákos írta... :P De megértem. :wink:
uhuhu Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Asszem, ezt a Nickregisztrációt az Ákos írta... :P De megértem. :wink: :?: :?: ezt most nem értem...
meriva1.8 Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Mindegy, már túlhaladott a dolog, mert úgy látom, eltűnt Dark hozzászólásából a vége, ami erről szólt.
warwolf Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Kedves klubtársak, minden tiszteletem a tiétek, de most nagyon nem értek veletek egyet.Ezt nem így kell.
havay4 Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 [glow=red:66200ce9bd]Ezennel nyomatékosan megkérem a havay4 fórumozót, hogy moderálja magát, valamint tüzetesen olvassa át, és tartsta be a fórum szabályzatot![/glow:66200ce9bd] Ezennel kiosztok számára egy sárgalapot.
rtomi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Nekem tetszik. :P Tavasszal eladó lesz. :roll:
greg Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Tényleg szép!!! Láma kérdés: Ültetve van a hátulja, tele van krumplival, vagy csak fáradt???
rtomi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Tényleg szép!!! Láma kérdés: Ültetve van a hátulja, tele van krumplival, vagy csak fáradt??? Ültetve bázz. Ez a Lajcsi Vectrája :wink: Csak le lett festve.
greg Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Ültetve bázz. Ez a Lajcsi Vectrája :wink: Csak le lett festve.Jóvanna, tuom én hogy a Lajcsié, csak azé kérdeztem, mert az elején viszont nem feltünő az ültetés. :roll: A Vauxhall elsö lökös is szép rajta. :wink:
rtomi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Jóvanna, tuom én hogy a Lajcsié, csak azé kérdeztem, mert az elején viszont nem feltünő az ültetés. :roll: A Vauxhall elsö lökös is szép rajta. :wink: Az első ültetés azért nem látszik rajta mert mint tudod a garázsom egy meredek utcában van és ezért. Meg valszeg a 14-es téligumik miatt is csalóka. Ez még nem a woxi lökös rajta ám. azt még külön fogja fényeztetni
Dark Angel Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 ...meg nyomja a hátulját a gáztartály...
greg Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Én tegnap vettem egy új hátsó dobot... van aki nyakláncot vesz az asszonynak, én kipuffogódobot. :P Utángyárit!!! :D
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Én tegnap vettem egy új hátsó dobot... van aki nyakláncot vesz az asszonynak, én kipuffogódobot. :P Utángyárit!!! :D A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016
greg Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016Nem is kapsz tőlem kipuffogót, at holt ziher. :P
Hugi Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 A barátnőd nem lennék asszem.... :smt016 :D :P :D
Hagalex Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 Szia Hugi!! :P :D ...részvétem! ..üssed vele ha nem rendesen viseli magát!! :wink: :smt007
greg Elküldve Október26, 2005 Elküldve Október26, 2005 jááááj kénytelen leszek gyorsan fölszerelni. :?
Recommended Posts