Stewe Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Ne haragudjatok de nekem már dolgozni kell úgyhogy megyek és asszem egy ideig nem is jövök !! Elszomorított ez az egész kekeckedés !! Mégegyszer mindenkitől bocsánatot kérek , ha bármikor megsértettem bármivel !!!!!!!!!!!!!!! Stewe : vége ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Jóvanna szerepelj te!!! :goodman: Nem megsértődni kell. A rám ruházott felelőőség tudatában javaslom, Stewe cartárs autója legyen a 2005 10. hónap autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 akkor neked A Omid van a Caliból is egy volt, mégis Calibra A, ami a Vectra A testvér-modellje, hogy újra ON legyek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 akkor neked A Omid van a Caliból is egy volt, mégis Calibra A, ami a Vectra A testvér-modellje, hogy újra ON legyek :( Baaaaaazs!!! Ne mááááááá Maradjunk abban, hogy se nem A, se nem B. Oké??? Meg abban hogy sipirc innen az omikkal. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 ok ez az A Vectra topik, neked meg A Omid van ennyi ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Jóvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Akkor lezárnám a vitát azzal,hogy az én két Opelem a legeslegszebb :roll: PEACE!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stewe Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Jóvanna szerepelj te!!! :goodman: Nem megsértődni kell. A rám ruházott felelőőség tudatában javaslom, Stewe cartárs autója legyen a 2005 10. hónap autója. Részemről nincs harag csak légyszi legközelebb ne ugorj nekem mert tényleg nem akartam senkinek rosszat és kérkedni sem volt szándékomban !!! És , ha lehet ezt a buksi simogatós atyai puszis részt kihagynám a békülésből " :smt056 "!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A javaslatod pedig nagyon hízelgő de , ha nem lett volna az iménti kis vitánk akkor sem venném el egy hölgytől a megtiszteltetést !!!!!!!!!! So opeltomi szavaival élve : PEACE !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Az A Vectrában lévő 2.5V6-os moci melyik másik típusban van még benne?CSak érdeklődöm, mert nem tudom hova rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Háát szerintem a B omiban. 170 paci, DOHC, de csak 93-95 között készültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 CSak azért kérdeztem, mert nem volt rálátásom a dologra, és ugye A Vectrában 2 version van, ami nagyon teccik, az egyik a 2.0 16V, a másik pedig ez! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A 2,0 16V-ben is ua az X20XEV van ami pár másikban (astra gsi, omega) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A 2,0 16V-ben is ua az X20XEV van ami pár másikban (astra gsi, omega) De a Vectra 2000-ben nem a C20XE dohogott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Nekem aszonta uhu, hogy van A vectrában x20xev is... :roll: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Nekem aszonta uhu, hogy van A vectrában x20xev is... :roll: :oops: 95-ös CDX felszereltséggel már láttam én is. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Az A Vectrában lévő 2.5V6-os moci melyik másik típusban van még benne?CSak érdeklődöm, mert nem tudom hova rakni. Caliban is ez van, asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Jaaa jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 És kissebb változtatással a B omiban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 16 szelepesből meg V6-ból is kétféle létezik: C20XE/X20XEV, illetve C25XE/X25XE. Az első verziókat mindkettőből '94-ben nyugdíjazták, utána jött az Ecotec korszak és onnantól x-el kezdődnek a motorkódok. C20XE volt: Astra F-ben Vectra A-ban Calibrában, X20XEV ugyanezekben, plusz még Vectra B-ben és Omega B-ben, C25XE-t raktak: Calibrába, Vectra A-ba X25XE ugyanezekben, plusz Vectra B és Omega B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Korekt adatok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
havay4 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Sziasztok! Tegnap lettem Opel vectra 2.0i GLS tulajdonos és máris a segítségeteket kérném. Nem régóta olvasom a Fórum oldalait de elismerésem nagyon jó. Először is minek a rövídítése a GLS. És ha valaki megmondaná pontosan hogy hol és mit kell összekötni hogy az autó kiírja a hibákat. (egy kép lenne az igazi) :P Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Sziasztok! Tegnap lettem Opel vectra 2.0i GLS tulajdonos és máris a segítségeteket kérném. Nem régóta olvasom a Fórum oldalait de elismerésem nagyon jó. Először is minek a rövídítése a GLS. És ha valaki megmondaná pontosan hogy hol és mit kell összekötni hogy az autó kiírja a hibákat. (egy kép lenne az igazi) :D Előre is köszönöm. A GLS egy felszereltségi szint.Astránál magában foglalta a szervó, kp. zár, plüss belső dolgokat.Esetenként a kp.zárat.Az ilyen frissen vásárolt autót azért sztem célszerű elvinni egy olyan helyre, ahol van a kiolvasáshoz megfelelő műszer, és szakember, hogy elmondja, a jövőben mire kell beruházni. :P Egyébként gratula a vashoz. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 A GLS egy felszereltségi szint.Astránál magában foglalta a szervó, kp. zár, plüss belső dolgokat.Esetenként a kp.zárat nem járt ehhez szinre fujt lökös is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 Akérdés a rövidítésre vonatkozott... (Ha nem Opelről lenne szó, azt írnám, hogy "Got Lots of Shit" vagy "Goofy Looking Shit" vagy vmi iesmi...) De sokan mondják, hogy a "Grand Lux Sport" rövidítése. Biztos így van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 És ha valaki megmondaná pontosan hogy hol és mit kell összekötni hogy az autó kiírja a hibákat. (egy kép lenne az igazi) :P Előre is köszönöm. Ha jól sejtem akkor a te autód is C20NE motoros (2.0i 8 szelep). Ha ez stimmel, akkor megkeresed az ALDL csatit (hátul a menetirány szerinti bal rugóstag mögött van, az oktánszám kódoló csati mellett), kihúzod, és összekötöd benne egy darab dróttal az A és B lábat. (A lábkiosztás fel van tüntetve a csatin, amúgy asszem a felső sor jobb szélén az egymás melletti két lá:D Ha ez megvan, akkor ráadod a gyújtást és erősen elkezded figyelni a műszerfalon a motordiagnosztikai lámpát (kis sárga lámpa egy motor ábrájával), és a villogások számából meg tudod állapítani a hibakódokat, abból meg egy kódtáblázat segítségével elvileg magát a hibát is. Amúgy hibakódot csak akkor fog mutatni, ha előtte is égett már az a lámpa, viszont ha csak 10 másodpercre leveszed az akkusarut, akkor minden hibakód törlődik. Mint ahogy törlődik a hibakód akkor is, ha egymást követő 20 indítás alatt a hiba nem jelentkezik. A 12-es nem hibakód, ezzel jelzi az ECU a kiolvasás kezdetét/végét, valamint jó eséllyel látni fogod a 31-es kódot is, ez elvileg téves fordulatszám jelet jelent, de ez esetben nem hiba, hanem arra utal hogy nem jár a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts