wookie Elküldve Július9, 2016 Megoszt Elküldve Július9, 2016 18 órája, tomi-official írta: Sziasztok! Nincs valakinek esetleg eladó klíma és ablakfűtés kapcsoló gombja? Nekem sajnos nem világít már csak a sárga csík a tetején. Szétszedtem, de egybe van öntve ott a két izzó, nem lehet cserélni. Lehet, csak forrasztani kell. De akkor már ledet érdemes betenni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július27, 2016 Megoszt Elküldve Július27, 2016 Sziasztok! C20xe -be milyen olajat ajánlotok...? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július27, 2016 Megoszt Elküldve Július27, 2016 Nekem ugyan csak két éve van xe, de én végig az előírt 10w40-el hajtottam. Most lett egy felújított, abba télire lehet hogy megpróbálom az 5w40-et, bár mostmár van garázs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július28, 2016 Megoszt Elküldve Július28, 2016 És 10w40 ből mit érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember2, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2016 Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben lépcsős hátúhoz krómos antennája + balos övfeszítő patronja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember3, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2016 (edited) Antenna ugyanaz mindegyikben, astrában is. A motorosnál van pici különbség a tartófülekben, de az meg átpattintható. Illetve a patron is jó astrából. Módosítva Szeptember3, 2016 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember5, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2016 On 2016. 09. 03. at 12:37, wookie írta: Antenna ugyanaz mindegyikben, astrában is. A motorosnál van pici különbség a tartófülekben, de az meg átpattintható. Illetve a patron is jó astrából. Én úgy tudom csak a calibra patronja jó, már cseréltem egyszer és az astra az másabb volt kicsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember5, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2016 Azt nem értem hogy lehetett más, hiszen a sín, az ülések, minden ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Szeptember6, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2016 13 órája, wookie írta: Azt nem értem hogy lehetett más, hiszen a sín, az ülések, minden ugyanaz. Meg mondom őszintén, már nem tudom miben tért el, de vittem a bontóba a vectra-ét és nem volt kinézetre ugyanolyan, utána nézek (lehet a hossza nem egyforma). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2016 Akkor még egy kicsit bonyolítom a dolgot : EPC szerint a Vectra övfeszítő patronja semmi mással nem kompatibilis, még a Calibráéval sem. Ettől persze lehet hogy belemegy, de más a cikkszámuk, és gondolom ennek valami oka csak van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember6, 2016 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2016 11 órája, tgabika76 írta: Akkor még egy kicsit bonyolítom a dolgot : EPC szerint a Vectra övfeszítő patronja semmi mással nem kompatibilis, még a Calibráéval sem. Ettől persze lehet hogy belemegy, de más a cikkszámuk, és gondolom ennek valami oka csak van... Mikor ugyanazt az alkatrészt kiadják 4-5 cikszámmal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október1, 2016 Megoszt Elküldve Október1, 2016 Üdv! Ha minden jólmegy nemsokára tulaja leszek egy x25xe-nek. Az lenne a kérdésem, hogy a vezérlés feszítőgörgőjét milyen gyakran szokták ennél a motornál cserélni? Borzasztó ára van, kb 80 kornyéke, vagy nem szokták felújítani, felújjíttatni? Ennél a motornál vezérléscseréhez szükséges valami spec szerszám? Rögzítő cuccokra gondolok. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október3, 2016 Megoszt Elküldve Október3, 2016 On 2016. 10. 01. at 15:58, aholy írta: Üdv! Ha minden jólmegy nemsokára tulaja leszek egy x25xe-nek. Az lenne a kérdésem, hogy a vezérlés feszítőgörgőjét milyen gyakran szokták ennél a motornál cserélni? Borzasztó ára van, kb 80 kornyéke, vagy nem szokták felújítani, felújjíttatni? Ennél a motornál vezérléscseréhez szükséges valami spec szerszám? Rögzítő cuccokra gondolok. Köszi! Jelölj be facen (Ament Attila) és zaklassál meg holnap, aztán megnézem a gépben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Október4, 2016 Megoszt Elküldve Október4, 2016 12 órája, wookie írta: Jelölj be facen (Ament Attila) és zaklassál meg holnap, aztán megnézem a gépben. Megtörtént Link to comment Megosztás: More sharing options...
SEH Krisz Elküldve November8, 2016 Megoszt Elküldve November8, 2016 Sziasztok! Van egy 91-es Vectrám. 2000-es benzines 95kw-os 20SEH motorkódos. Volna egy probléma mégpedig hogy a motor menet közben kihagy, van hogy alapjáraton is. Gyújtás ugrott be így 4 db új gyertya és egy kábelszett ugrott a helyére. Nem lett jó! Osztófej fedél ellenőrizve érintkezők és forgórész érintkező megtisztítva, trafó olyat rúg mint a fene. Nem jó! Főtengely jeladó újra cserélve. Nem jó! Injektorok két éve lettek felújítva így azokat nem hinném hogy rosszak, továbbá csak jó minőségű benzin megy bele, mindig ugyanarról a kútról. Folytószelep nem piszkos. Valakinek ötlete esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November8, 2016 Megoszt Elküldve November8, 2016 49 perce, SEH Krisz írta: Sziasztok! Van egy 91-es Vectrám. 2000-es benzines 95kw-os 20SEH motorkódos. Volna egy probléma mégpedig hogy a motor menet közben kihagy, van hogy alapjáraton is. Gyújtás ugrott be így 4 db új gyertya és egy kábelszett ugrott a helyére. Nem lett jó! Osztófej fedél ellenőrizve érintkezők és forgórész érintkező megtisztítva, trafó olyat rúg mint a fene. Nem jó! Főtengely jeladó újra cserélve. Nem jó! Injektorok két éve lettek felújítva így azokat nem hinném hogy rosszak, továbbá csak jó minőségű benzin megy bele, mindig ugyanarról a kútról. Folytószelep nem piszkos. Valakinek ötlete esetleg? Szia! Az mit takar hogy fel lettek újítva az injektorok? Jeladóból milyen került bele? Benzinnyomást mértetek? Kb amiket felsoroltál, azok lettek volna a tippeim, ezen kívül esetleg még a főrelét lenne érdemes megnézni, az kapcsolja az ac pumpát meg az ecunak és az injektoroknak a tápot. Legjobb lenne valami élőadatot néz ni géppel. Gyertyakép milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Juli Elküldve November9, 2016 Megoszt Elküldve November9, 2016 Sziasztok. Tudnátok nekem abban segíteni,hogy merjek e venni D Corsat? 2008-as évjáratú 1,2 benzines easytronic váltóval. Második autónak lenne használva,városban és max 100km- ig menne 1-.1 alkalommal. Milyen hibák és mennyi idő alatt szokott rajtuk előjönni? Nagyon megtetszett. Köszi a válaszokat előre Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 (edited) Sziasztok, Tudom, hogy ez nem a hahu, de gondoltam azért teszek egy próbát itt, hogy ne a vastelepen végezze kilóra szegény. Úgy alakult, hogy kevés vagyok én a Vectrához, hely sincs hol szerelni már, pénz meg pláne, szóval megválnék tőle. Jelenleg az indítómotor nem teker, a motorjára pedig lehet, hogy rá kellene nézni. Amíg beindult, addig szépen ment. 1995 - faceliftes x20xev A Vectra, CDX gyárilag full extra, (hibátlan) automata váltóval. Sok cucc van hozzá meg vadiúj Michelin CrossClimate XL 195/60 R15 gumik, Opel alu kerekeken, pótkerék szintén alu. 2018 nyár végéig még műszaki is van rajta amúgy. Írjatok nyugodtan, ha érdekelne titeket, írtam külön egy szép hosszú listát mi van hozzá, nem akarom a fórumot ezzel szemetelni. Egyébként Bundee hajtotta pár hete, és nagyon vigyorgott közben. Módosítva Február8, 2017 : tomi-official Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 Szívesen megmenteném, de jelenleg nincs rá kapacitás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 2 hours ago, wookie said: Szívesen megmenteném, de jelenleg nincs rá kapacitás. Idő vagy a mocskos anyagiak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február8, 2017 Megoszt Elküldve Február8, 2017 Is-is, de főleg az idő. No meg előbb koptatni kellene az állományt. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi-official Elküldve Február9, 2017 Megoszt Elküldve Február9, 2017 10 hours ago, wookie said: Is-is, de főleg az idő. No meg előbb koptatni kellene az állományt. :D Sajnálom azért, pedig a belsejére is nagyon vigyáztam. Az mondjuk legalább pozitív hogy inkább időd nincs, mint pénzed. Nekem momentán egyik sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 Sziasztok! Kinek mi tűnik fel a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
niuss Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 3 órája, isi írta: Sziasztok! Kinek mi tűnik fel a képen? olyan kadettes az eleje ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június20, 2017 Megoszt Elküldve Június20, 2017 40 perce, niuss írta: olyan kadettes az eleje ;) Én elsőre A omega fényszórót, motortetőt vélek felfedezni, index is elég fura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts