nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 ...sokminden összejött az elmúlt 2 napban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 megvan ! :idea: jovanna... :oops: mi az h kis telhetetlen :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 megvan ! :idea: jovanna... :oops: mi az h kis telhetetlen :?: :lol: ez rossz helyre szúrtem be, választ lásd fent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 erre gondoltam hogy telhetetlen, jól van na élénk a fantáziám :wink: az sose baj ha élénk :wink: olyan elfoglaltságom nem sok volt.... :D :lol: -vagy most az enyém túl élénk ? :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 az sose baj ha élénk :wink: olyan elfoglaltságom nem sok volt.... :D :lol: -vagy most az enyém túl élénk ? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: látom ébredezel. jól emlékszem hogy azt mondtad suliba jársz? hova ha nem titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 most mennem kell mert vár rám egy baromi izgalmas :shock: előadás.....de délután még visszatérek ! :lol: hali ! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 látom ébredezel. jól emlékszem hogy azt mondtad suliba jársz? hova ha nem titok? jaja már megittam a kávémat :lol: de titok ! nem fogom itt ország -világ elött elmondani h az Ybl Miklós műszaki főiskolára járok és elvileg településmérnök leszek....lsd: bemutatkozók,vagy a profil :wink: most már tényleg elhagylak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 BOCSI TELO nem elhagyom hanem itthagyom Nyuszit :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 jaja már megittam a kávémat :D de titok ! nem fogom itt ország -világ elött elmondani h az Ybl Miklós műszaki főiskolára járok és elvileg településmérnök leszek....lsd: bemutatkozók,vagy a profil :wink: most már tényleg elhagylak.... jól van bocs, csak egyszerűbb kérdezni :lol: jó mulatást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 Töröltem az off szövegem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 E meg milyen topik vót? visszaneveztem a cset topikot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 E meg milyen topik vót? visszaneveztem a cset topikot... Eredetileg "Új 1.8 Ecotec motor" volt... Visszanevezem nemsokára... ne mán, kár volt átneveznem ideiglenesen, mert félreértés miatt bele lett cseverészve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 rendben, bocs, csak még a reggel hatása :wink: indulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 lezárjam a topikot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 lezárjam a topikot? Vááááááááááárrrrrrj!!!!!!! Amíg törlöm legalább az én off-jaimat és visszanevezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts