Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Viszont ha nem rotoros lett volna, hanem DISes, akkor nem kellett volna ennyire szét vágni, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Viszont ha nem rotoros lett volna, hanem DISes, akkor nem kellett volna ennyire szét vágni, nem? :D Akkor nem, viszont az alagút elejét akkor is, így igazából mindegy volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Akkor nem, viszont az alagút elejét akkor is, így igazából mindegy volt... Értem :wacko: Az a baj automaticot nem kapni szinte sehol sem, meg bele is döglenék szerintem ha fél évig automata sebesség váltós kis pöcsköszörű motoros autót kéne vezetnem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Értem :wacko: Az a baj automaticot nem kapni szinte sehol sem, meg bele is döglenék szerintem ha fél évig automata sebesség váltós kis pöcsköszörű motoros autót kéne vezetnem. :D Járhacc gyalog is :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Járhacc gyalog is :wacko: :wacko: De akkor minek veszek autót? :D Meg egyébként is, télen, hóban automata RWDvel? Kicsit szar lenne. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 De akkor minek veszek autót? :D Meg egyébként is, télen, hóban automata RWDvel? Kicsit szar lenne. :wacko: Cementes zsák a csomiba. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Cementes zsák a csomiba. :wacko: Sose volt ladája..bár nekem sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Sose volt ladája..bár nekem sem. :D Nekem sem volt csak a honvédségnél kellett azt is vezetnem (sokat). De a C Rekord is hátsókerekes. Jártam vele télen is régebben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Nekem sem volt csak a honvédségnél kellett azt is vezetnem (sokat). De a C Rekord is hátsókerekes. Jártam vele télen is régebben. De a Rekord nem volt automata, vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Ebben jól látom hogy nincs megvágva a tűzfal? 2.4es 16 szelepes CIH van benne. Belülről már a gardán alagút vágva lehet, mert ott látni toldást. Vagy az is gyári? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Ebben jól látom hogy nincs megvágva a tűzfal? 2.4es 16 szelepes CIH van benne. Belülről már a gardán alagút vágva lehet, mert ott látni toldást. Vagy az is gyári? :D Kardán, karter, karambol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Kardán, karter, karambol. K*rva firefox. Kardán-nak írtam, de azt aláhúzta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 K*rva firefox. Kardán-nak írtam, de azt aláhúzta. :D http://a.imageshack.us/img716/1849/51206621.jpg Ha jól megnézed, önmagát is aláhúzta... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 o-o :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Valaki má gondolkodhatna ilyenben is végre :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Valaki má gondolkodhatna ilyenben is végre :D :wacko: na igen, nem az a tucat limo.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 na igen, nem az a tucat limo.... Vagy esetleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 aerot találni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ebben jól látom hogy nincs megvágva a tűzfal? 2.4es 16 szelepes CIH van benne. Belülről már a gardán alagút vágva lehet, mert ott látni toldást. Vagy az is gyári? :D Engem jobban érdekel, hogy mi lehet az a plusz injektorsor a szívócsövek előtt... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Valaki má gondolkodhatna ilyenben is végre :D :wacko: Ha már Caravan akkor én ilyenben gondolkodom: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha már Caravan akkor én ilyenben gondolkodom: http://img0.tar.hu/opeltomi/img/82834621.jpg Ne offoljál már. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ha már Caravan akkor én ilyenben gondolkodom: http://img0.tar.hu/opeltomi/img/82834621.jpg Itt a lehetőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Itt a lehetőség :wacko: Tudom én,hogy ott van de nincs még szponzorom hozzá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Tudom én,hogy ott van de nincs még szponzorom hozzá. :wacko: Csere? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts