spzoli Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Na láttam Tahitótfalun egy kéket, benne a család. Apa vezet, hátul gyerek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Na láttam Tahitótfalun egy kéket, benne a család. Apa vezet, hátul gyerek.. :wacko: Szóval elváltak a szülők... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sárgától beszámítod a Cét vagy mi van ? :wacko: :D házat elöbb adnám el :D :P ;) nem csak nézegettem őket... lehet 1x vénségemre majd építek mazsinak 1et, mert én úgyse férek bele ;) 3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko: ilyen képek is készültek: hogy pörögjön ez a fórum is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 házat elöbb adnám el :wacko: :D :D 3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko: ilyen képek is készültek: hogy pörögjön ez a fórum is mi 3.0 24v? c? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 mi 3.0 24v? c? Nem :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Szóval elváltak a szülők... :wacko: Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko: keresztbe autózott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 keresztbe autózott? Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap... attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko: Gyáá, szembe gyütt. :wacko: Egyenes vonalú, egyenletes mozgást végzett. Nem volt kanyar, nem lassított, nem gyorsított. Az lehet, hogy befingott, nem tudhatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 mi 3.0 24v? c? attól csak kevesebb hely lenne az utastérben Olyanra gondoltam ami monjuk számodra is kényelmes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap... attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko: lehet, hogy nem is 11 05 volt, hanem 05 11 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 attól csak kevesebb hely lenne az utastérben Olyanra gondoltam ami monjuk számodra is kényelmes :D Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Az lehet, hogy befingott, nem tudhatom. Miért nem? :wacko: Nekem van asszem fotóm 3.0 24V-c C Kadettről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Miért nem? :wacko: Nekem van asszem fotóm 3.0 24V-c C Kadettről. :D Nekem meg 2.0 16V A Corsáról :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele. az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között... Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re... Az tuti. Előbb-utóbb elgurul a gyógyszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 XE-t bele... tény, hogy nem utcára való, és lefosod a bokád az élménytől, jaaaa... és rájössz, hogy egyáltalán nem tudsz vezetni... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Vazz és még meg is fordul vele :D Egyébként annyira tipikus... Ennyi hülye csak egy Opel találkozón lehet :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 Na ez nudli... nincs benne sperr... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus8, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2010 haha http://www.rstuning.de/kadettvandel.AVI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ha már fék a téma. Astra F fékek mennyire kompatibilisek a C Kadett futóművével? és esetleg a V6os Turbós, 5lyukas fékek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts