rtomi Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Miért is tenné, ha ilyen kocsija van <_< -_- Hát dicsekedni vele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 jéé ott a cééé :rolleyes: <_< -_- nem sok hsz-t láttam itt eddig most látom h mégiscsak van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 jéé ott a cééé :rolleyes: <_< -_- nem sok hsz-t láttam itt eddig most látom h mégiscsak van Tán mert akinek van ilyen kocsija az írhatna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Tán mert akinek van ilyen kocsija az írhatna :) az a baj h van külön c kadett forum az indexen és ott van a kemény mag de majd mondom h nézzenek át ide is erre a cih-es megoldásra kiváncsi lennék h az mennyi mókával jár legalább az 1.2-helyére kéne egyenlőre mert a 15"-os kerék az 52-lóból csinált vagy 30-at :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 az a baj h van külön c kadett forum az indexen és ott van a kemény mag de majd mondom h nézzenek át ide is erre a cih-es megoldásra kiváncsi lennék h az mennyi mókával jár legalább az 1.2-helyére kéne egyenlőre mert a 15"-os kerék az 52-lóból csinált vagy 30-at :rolleyes: <_< -_- :D Spec én úgy gondoltam, hogy te írj ide ha van valami véle és ne a gsi-be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Én már azon is gondolkoztam hogy C16SE, kicsi is és viszonylag erős is. Jó nem driftelgetős motor, de azért már 100Le-vel lehet közlekedni normálisan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Én már azon is gondolkoztam hogy C16SE, kicsi is és viszonylag erős is. Jó nem driftelgetős motor, de azért már 100Le-vel lehet közlekedni normálisan. :rolleyes: az se hosszmotor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 az se hosszmotor Tudom, viszont megvan az a nagy előnye a 20XE és a 20NEhez képest, hogy kisebb mindkettőnél és ha hosszában rakod be, több a hely a motornak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 jéé ott a cééé :rolleyes: <_< -_- nem sok hsz-t láttam itt eddig most látom h mégiscsak van Persze nekem meg sem kell mutatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 milyen féket szoktak rakni a C-re? mert a legtöbbön ez a 7-8x13 ats felni van... ahoz meg nem fér el valami hatalmas Porsche fék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 milyen féket szoktak rakni a C-re? mert a legtöbbön ez a 7-8x13 ats felni van... ahoz meg nem fér el valami hatalmas Porsche fék... Háááát én tárcsát monanék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 milyen féket szoktak rakni a C-re? mert a legtöbbön ez a 7-8x13 ats felni van... ahoz meg nem fér el valami hatalmas Porsche fék... Én Manta féket raktam alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Háááát én tárcsát monanék :wacko: Azt hittem padlót... :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Én Manta féket raktam alá... előre-hátra? mert hátul hidat cseréltél nem? mekkora elől 240es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Én Manta féket raktam alá... Az tömör tárcsás ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 előre-hátra? mert hátul hidat cseréltél nem? mekkora elől 240es? Sárgától beszámítod a Cét vagy mi van ? :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Sárgától beszámítod a Cét vagy mi van ? :D :wacko: nem csak nézegettem őket... lehet 1x vénségemre majd építek mazsinak 1et, mert én úgyse férek bele :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 előre-hátra? mert hátul hidat cseréltél nem? mekkora elől 240es? Elöl, hátul az volt fent, hátul híddal együtt, igen... Ha jól emléxek igen, 240-es... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 nem csak nézegettem őket... lehet 1x vénségemre majd építek mazsinak 1et, mert én úgyse férek bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 lájkoljad köcsög.... :D :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 lájkoljad köcsög.... :D :wacko: :wacko: :wacko: Rá akartál kattintani ? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Rá akartál kattintani ? :D :wacko: :wacko: :wacko: szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 szerinted? Nálad soha nem lehet tudni :D Ha elmegy a turbo, akkor belevágsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Nálad soha nem lehet tudni :D Ha elmegy a turbo, akkor belevágsz ? na, ne offoljuk szét a topicot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 na, ne offoljuk szét a topicot... Miért ? Ha ez a terv..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts