rtomi Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 ne bántsd már Antit, neki ez a fiatalságára vezethető vissza :D :D Ami tegnapelőtt volt. :icon1: Anti fiatal még.(hozzám képest) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 :pinch: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 köszi Bálint a linket... ha mindenképp ötcsavart szeretnél, viszont maradhat a merevhíd akkor én a manta 400 vagy a commodore futóművét ajánlom megfűszerezve watt futóművel. persze ez is mélyen zsebbenyúlós, a watt stab elkészíthető. http://www.cae-racing.de/wattgestaenge.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Kicsit itt off, de a Punto-ról mutathatnál azért valamit... :hiya: ez engem is megfogott :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 hát igen a punto nem idevág,szívből lélekből opelos vagyok, volt 160lovas c20ne corsám egy b amit szintén én épitettem,de gyerekek ez a punyesz nagyon kurvajólett. egy barátom keze alatt született meg,aztán én folytatgatom épitgetem tovább,már napi használatban van,még át kell programozni tiszta etanolra meg fel kell tennem a porsche nyergeket és összeáll a kép teljesen :D itt vmiért pont leszedtem a pillangót,nincs mormális képem :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_c/opel_kadett_c-5785346 hirdetett C előéletéről kellene infó, ha vki tud róla kérem írjon pár sort! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Egy MVOK-os klubtagunk megnézte (akié az OT rendszámos GTE a historyc rallye-ban) de nem sok jót mondott róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 hát igen a punto nem idevág,szívből lélekből opelos vagyok, volt 160lovas c20ne corsám egy b amit szintén én épitettem... 160 lovas C20NE? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Egy MVOK-os klubtagunk megnézte (akié az OT rendszámos GTE a historyc rallye-ban) de nem sok jót mondott róla. Köszi a gyors infót! Hol tudom elérni a GTE tulajdonost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Köszi a gyors infót! Hol tudom elérni a GTE tulajdonost? http://www.eurohammerteam.com/ Kalapács Zsolta neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 http://www.eurohammerteam.com/ Kalapács Zsolta neve. Kösz, az oldal meg van és az elérhetőség is csak választ nem kaptam! Nem baj, holnap megyek megnézni a C-t. Remélem nem annyira gáz a vas mint mondják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Kösz, az oldal meg van és az elérhetőség is csak választ nem kaptam! Nem baj, holnap megyek megnézni a C-t. Remélem nem annyira gáz a vas mint mondják! Hát igen. Úgyis az számít neked mennyire felel meg. Lehet neki mások az igényei és teljesen jó a kocsi. Zsolti utcainak akarta a versenyautó mellé,ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Május23, 2012 Megoszt Elküldve Május23, 2012 Hát igen. Úgyis az számít neked mennyire felel meg. Lehet neki mások az igényei és teljesen jó a kocsi. Zsolti utcainak akarta a versenyautó mellé,ha jól tudom. Meg néztem a vasat! Én is utcainak akartam de tényleg fáradt a kicsike. Nem baj nem csüggedek majd talán lesz ami megfelel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Június12, 2012 Megoszt Elküldve Június12, 2012 Sziasztok! Jelenleg restaurálok egy Coupe t. Már nem sok van hátra, ezért keresek Kadett C komplett fekete belsöt, kifogástalan állapotban. Tudtok esetleg segiteni? Elöre is köszönöm. Üdv Àdám Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június13, 2012 Megoszt Elküldve Június13, 2012 Sziasztok! Jelenleg restaurálok egy Coupe t. Már nem sok van hátra, ezért keresek Kadett C komplett fekete belsöt, kifogástalan állapotban. Tudtok esetleg segiteni? Elöre is köszönöm. Üdv Àdám hát ez így eléggé esélytelen....itt kevesen járnak inkább index forumon próbáld meg...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bogáj Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Szia! Hogy érted index forumon? Üdv Àdám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Szia! Hogy érted index forumon? Üdv Àdám Így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 hátha valakit érdekel OHC GETRAG 240 itt a hirdetés: http://www.magyaropelmantaclub.hu/index.php?page=forum&temakor_id=9&tema_id=10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
asci7 Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! ELADÓ egy komplett eredetileg cih-s opelekbe építhető C20XE-hez oljadekni, váltó, hengerenkénti Lexmaul leömlő nagy rendszerrel, kardánnal, stb... Ugyanitt Kadett C első sárga KONI gátló, Kadett üvegek, kütyük, első futómű, jó állapotú belső cuccok, üvegek, és Kadett C fordulatszámmérős óra! Érd: vargap7@gmail.com vagy 30/2869142 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok! ELADÓ egy komplett eredetileg cih-s opelekbe építhető C20XE-hez oljadekni, váltó, hengerenkénti Lexmaul leömlő nagy rendszerrel, kardánnal, stb... Ugyanitt Kadett C első sárga KONI gátló, Kadett üvegek, kütyük, első futómű, jó állapotú belső cuccok, üvegek, és Kadett C fordulatszámmérős óra! Érd: vargap7@gmail.com vagy 30/2869142 az olajdekni jo c25xe re? ha igen mit kérsz érte? váltó? kardán? milyenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Sornégyes olajdeknije a V6-osra? Csodálnám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 ha minden jol megy hétvégére lesz váltóm /getrag240/ már csak ezt az olajteknős dolgot kell megoldanom és belelógatom a motort. találtam egy eaton m62es kompresszort is de szerintem első kanyarban szivó lesz és ha stabil minden és esetleg kevés :D akkor kap csak kompressort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 ablakok köré kellenek gumikéderek. tud valaki segiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 milyen főfékmunkahengert lehet nagyobbat használni a c-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 mantáét, 1.6ostól felfelé C kadettét.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts