rtomi Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Meghalt a fórum? Lanti micvan a C-vel? Árulja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Árulja. :unsure: Eladta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Eladta... Megvetted? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Megvetted? :icon1: meg kellett volna.....Csak nem lottózom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Kadett C limot vásárolnék de sajnos még nemtaláltam meg az igazit, ha valaki tudna eladó C-t vagy vmi tippet, hogy hol érdemes keresgélni azt megköszönném (a hasznaltauto.hu-t napi szinten nézem). Ami feltétel, hogy magyar papíros legyen (az sem baj ha műszakis), ne legyen porrá rohadva :) és sajnos a költségvetésem is határos. A segítséget előre is köszönöm! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Zimának megvan még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Zimának megvan még ? sztem meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 sztem meg.... Remélem, irok pü-t és meglátom. Köszi a gyors reagálást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ. Itt írj neki folyton fent van http://www.facebook.com/ZimaMoody Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ. itt ő nem nagyon van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 első hídat keresnék céé alá, ha van valakinek fölösleges kérem jelezze! Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Lassan de gyűlnek a dolgok a cééhez :smartass: ohcGetrag240: Nagyhíd Fordszám mérős műszer: motortaró: xe leömlő, manta autómata kardán, gte stabrúd........ Powered by Lanti!!! Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D mindenképpen, max halálfélelmemben eladom....... a mocit, a kocsit semmiképpen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 ott van pehi XE-je.. máris még1 gond letudva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 ott van pehi XE-je.. máris még1 gond letudva :D :blush: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Azt a nagy (retro) hangflat meg berakod a csomagtartóba? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 mindenképpen, max halálfélelmemben eladom....... a mocit, a kocsit semmiképpen De előtte azért majd vigyél egy kört ha megoldható. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Kigurult a céé a garázsból hagy napozzon egy kicsit,kezd unalmassá válni h hónapok múlva is pöccre indul, kell bele a "kevésbé üzembiztos" technika :smartass: :smartass: :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Sziasztok. Rég nem fórúmoztam,de egy elvetemült projectbe kezdek bele és szükségem lenne segítségre,infókra. egy 77es 3ajtos c-kadettot fogok megépíteni 2.5 v6 kompressor lesz az erőforrás ami egy a vectrából származik, mercedes 2.3 kompressor fogja fujni 0.5baron ha minden jol sikerül és egy vams-computer fogja vezérelni. van egy komplett a vectrám amit nemrég kivonattam,de nagyon jó motorja futóműve van kár lenne érte tehát valamibe be kell raknom. Életem első kocsija egy C-vot 2001-ben ezért dötöttem ugy h játszósnak most épitek egyet. Az ötcsavaros nagyfékes futóművet szeretném használni elöl hátul. szükségem lenne egy váltóra hidra speeres difire.amin gondolkoztam az omega b mv6. nem tudom találkoztatok e már ilyen ötlettel mit hogy fogok tudni megoldani milyen alkatrészekre lesz szükségem? keresgéltem már találtam pár okosságot,de nagyon szivessen venném a segítségeteke,ötleteket,tanácsokat. üdv nektek Zoli Sopronból http://www.kadettc.info/v6-umbau/page23.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Hát sok sikert... egy biztos... bazi orrnehéz lesz... én annó nagyon sokat agyaltam amikor xe bekerült a C-be... 3000 sor hattól kezdve a 2.5 v6, CIH, NE, XE mindent végigrágtam... végigolvastam minden fórumot amik erről szólnak... és a lényeg, hogy miért xe lett??? Mert mindenhol megemlítik, hogy annyira orrnehéz, és orrtolós lesz az xe-nél nagyobb mocival, hogy megöli a feelinget... Az Omega hátsó híd szerintem felejtős így ebben a formában, mert szerintem kb 20 cm-vel szélesebb mint az autó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 közel 300loerővel nem veszik el a feeling ebben biztos vagyok :icon1: azt nem tudjátok az omega hidat nem lehet rövidíteni? vagy ti milyen hidakat használtok? ami birja is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 közel 300loerővel nem veszik el a feeling ebben biztos vagyok :icon1: azt nem tudjátok az omega hidat nem lehet rövidíteni? vagy ti milyen hidakat használtok? ami birja is? hát manta hídból még elég sok van ami 4 cm-el szélesebb oldalanként és csak a híd tartó "kutyacsontokat", vagy nagy cé híd amibe belemegy a manta sperr, csak azt esélytelen szerezni kb. 30-éves autóhoz hegesztgetni új futóműtartókat szeritem nem túl célszerű...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts