Atommanó Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Automata alagútba állítólag szépen elfér a váltó. :rolleyes: Meg talán létezik egy váltó, amivel a kis alagútban is elfér. Így van... az automata alatt elfér...kis váltóról még nem hallottam...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Így van... az automata alatt elfér...kis váltóról még nem hallottam... <_< Automata, csak papír nélküli van fent használtautón. :rolleyes: Egyébként, az mit jelent hogy utcán, minden nap használhatatlan lesz? Nem tescoba akarok vele járni bevásárolni, azt a géjesível sem teszem. -_-
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Manta 1.8S váltó Manta 1.8S karter Kadett C 2.0 hátsó futómű
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Kadett C 2.0 első futómű, rajta a motor és a váltó Még a szőnyeget sem szedték ki. :rolleyes: A helyén a motor Pöppet kilóg <_< Váltó felfogatás
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Van egy alkatrész lista is, sajnos holland: * Carterpan Manta 1.8S * Motorsteunen (speciaal voor de C20XE in een C Kadett) * Radiateur + slangen Manta GSi + spalkoeler * Thermo schakelaar * Drukgroep C20XE * Koppelingsplaat C20LET * Druklager Manta 1.8S * Toplager Manta 1.8S * Gaskabel C20XE * SFI vervanger * Brandstoftank met retourleiding * Brandstofpomp + filter C20XE * Vooras C Kadett GT/E (compleet, dus incl. remmen Record E 2.2, veren, schokbrekers) * Achteras C Kadett 2.0 (compleet, dus incl. remmen C Kadett 2.0, veren, schokbrekers) * Cardanas Manta B automaat * Custom baksteun Google fordító: * Karterolajozás Manta 1.8S * Motor zárójelben (különösen a C Kadett C20XE) * Radiátor tömlők Manta GSi + + spalkoeler * Thermo kapcsoló * Nyomás Csoport C20XE * Clutch lemez C20LET * Thrustbearing Manta 1.8S * Toplager Manta 1.8S * Gyorsító kábel C20XE * SFI csere * Tüzelőanyag-tartály visszatérő ágra * Tüzelőanyag-szűrő C20XE + * Első tengely Kadett C GT / E (teljes, így a fékek is beleértve Record E 2.2, rugók, lengéscsillapítók) * Hátsó Kadett C 2,0 (teljes, ezért Kadett C 2,0 beleértve a fékek, rugók, lengéscsillapítók) * Cardan Manta B gép * Egyéni baksteun
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Az a baj, hogy 1.8 motyókat max úgy tudsz szerezni, ha veszel agy komplett autót... sajnos szinte lehetetlen kapni... egy 1.8 OHC olajdeklit 80-100e körül adnak, ha van... itt már "kincsekről" beszélünk... Ha szeretnéd tudni, hogy anyagilag mit jelent egy ilyen projekt szívesen elmondom telón... ráadásul nagyon sok buktatója van a dolognak... pl, hogy ne lógjon ki a moci... vagy ha mondjuk nem 1.9 OHC váltóval rakod össze, akkor mivel és hogy... hogy csinálsz kuplungcsapágyat... mert igen... meg kell toldani... ezek apróságok...de mire megoldod leesztergáltatod befonod a hajad... leömlő szintén kisebb vagyon... aztán csövezheted át az egész féket, ha akarsz hátulra is... és még úgy is felforralhatja... még egy hővédő sem igazából fér el... lehet útban lesz a kormánymű... kardánt csináltatni kell... kérdés sikerül e... sper... hihi... 100e... a nélkül felejtsd el...manta hátsó híd alá, akkor meg szépen kirakja a kerekeket... szóval nem egyszerű, ellenben nagyon jó móka... :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Az a baj, hogy 1.8 motyókat max úgy tudsz szerezni, ha veszel agy komplett autót... sajnos szinte lehetetlen kapni... egy 1.8 OHC olajdeklit 80-100e körül adnak, ha van... itt már "kincsekről" beszélünk... Ha szeretnéd tudni, hogy anyagilag mit jelent egy ilyen projekt szívesen elmondom telón... ráadásul nagyon sok buktatója van a dolognak... pl, hogy ne lógjon ki a moci... vagy ha mondjuk nem 1.9 OHC váltóval rakod össze, akkor mivel és hogy... hogy csinálsz kuplungcsapágyat... mert igen... meg kell toldani... ezek apróságok...de mire megoldod leesztergáltatod befonod a hajad... leömlő szintén kisebb vagyon... aztán csövezheted át az egész féket, ha akarsz hátulra is... és még úgy is felforralhatja... még egy hővédő sem igazából fér el... lehet útban lesz a kormánymű... kardánt csináltatni kell... kérdés sikerül e... sper... hihi... 100e... a nélkül felejtsd el...manta hátsó híd alá, akkor meg szépen kirakja a kerekeket... szóval nem egyszerű, ellenben nagyon jó móka... -_- Értem amit mondasz. Annyira egyébként nem sürgős ez a C Kadett dolog, szóval majd Blitzen beszélgetünk róla. Remélem lesz ott pár C Kadett, amit megsasolhatok élőben és akkor lesz némi sejtésem a dolgokról. Így sajnos csak képek és adatok alapján tudok valamit is gondolni. Meg egyenlőre anyagiak sem adottak ehhez a projekthez, talán a télen. Viszont még mindig meglesz az a nyűg, hogy az Astrát eladjam, ami mostanában nem egyszerű, főleg úgy hogy ne járjak nagyon rosszul sem. <_< Egyébként ha nem C20XE hanem mondjuk C30NE, gondolom az még nagyobb szívás, mert 6henger. Emlegettetek annó valami CIH motort is, hogy az talán könnyebben bele menne. Ez a motor miben volt megtalálható gyárilag? E Kadett? :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Értem amit mondasz. Annyira egyébként nem sürgős ez a C Kadett dolog, szóval majd Blitzen beszélgetünk róla. Remélem lesz ott pár C Kadett, amit megsasolhatok élőben és akkor lesz némi sejtésem a dolgokról. Így sajnos csak képek és adatok alapján tudok valamit is gondolni. Meg egyenlőre anyagiak sem adottak ehhez a projekthez, talán a télen. Viszont még mindig meglesz az a nyűg, hogy az Astrát eladjam, ami mostanában nem egyszerű, főleg úgy hogy ne járjak nagyon rosszul sem. <_< Egyébként ha nem C20XE hanem mondjuk C30NE, gondolom az még nagyobb szívás, mert 6henger. Emlegettetek annó valami CIH motort is, hogy az talán könnyebben bele menne. Ez a motor miben volt megtalálható gyárilag? E Kadett? :rolleyes: 2.0 CIH meg 2.2 ha jól rémlik a 2.2 a legegyszerűbb mutatvány...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 2.0 CIH meg 2.2 ha jól rémlik a 2.2 a legegyszerűbb mutatvány... Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_<
spzoli Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_< 20E, 20EH ezek voltak cben. 22E monzába meg rekordban volt.
rtomi Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_< Volt még 20S és 20N-is. 2,4 volt még A Omegában is.
Gelko Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 ha 6 henger akkor sztem B ascona vagy manta. sokkal több a tapasztalat....
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Elküldve Július12, 2010 Köszönöm, köszönöm. Gelko, azok formára nem tetszenek. Sajnos, pedig egyszerűbb lenne mint így. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Köszönöm, köszönöm. Gelko, azok formára nem tetszenek. Sajnos, pedig egyszerűbb lenne mint így. :rolleyes: Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által...
Gelko Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által... Eleje letámaszt és körbeforog :rolleyes:
rtomi Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által... Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. <_< Hátra meg beülök én... bár már nem 98kg vagyok "csak" 82... :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. :rolleyes: Melózás helyett, inkább engem cikizel, mondhatom szép. -_- Egyébként folyó átrepülés nincs tervben. <_<
rtomi Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Melózás helyett, inkább engem cikizel, mondhatom szép. <_< Egyébként folyó átrepülés nincs tervben. :rolleyes: Tudod már öreg vagyok és sok a szabim. Szögelem az autót műszakira meg a méhészetben is nyomom.
Guest Sanci Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 ha 6 henger akkor sztem B ascona vagy manta. sokkal több a tapasztalat.... 20ne-t Sznupi hegesztett be a B Asciba, volt neki bőven dolga mire összejött :rolleyes: de egész jóra sikerült B) legalábbis kilinccsel előre is tud menni <_< DUV-ban próbáltam.. :P :D :D Eleje letámaszt és körbeforog :D Aham -_- külön munkahenger előre B) talán úgy menni fog helyben is... :) :D
Gelko Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Aham :rolleyes: külön munkahenger előre :D talán úgy menni fog helyben is... -_- <_< LineLocker az egyszerű megoldás :)
Albert Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 20ne-t Sznupi hegesztett be a B Asciba, volt neki bőven dolga mire összejött :rolleyes: de egész jóra sikerült -_- legalábbis kilinccsel előre is tud menni <_< DUV-ban próbáltam.. B) :D :) Az 18E drága tázsvírem
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Az 18E drága tázsvírem Nekem mintha 20ne-t mondott volna -nézni meg nem néztem :rolleyes: amúgy meg nem nagyon érdekelt mi homorul a géptető alatt :D :) megy oszt kííísz.. B) De akkor is faragnia kellett, hogy bemenjen.. <_< -_-
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Mivel Sárga úgysem jár erre, ezért Miért is tenné, ha ilyen kocsija van :rolleyes: <_<
Recommended Posts