Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Automata alagútba állítólag szépen elfér a váltó. :rolleyes: Meg talán létezik egy váltó, amivel a kis alagútban is elfér. Így van... az automata alatt elfér...kis váltóról még nem hallottam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 -_- Senator <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Így van... az automata alatt elfér...kis váltóról még nem hallottam... <_< Automata, csak papír nélküli van fent használtautón. :rolleyes: Egyébként, az mit jelent hogy utcán, minden nap használhatatlan lesz? Nem tescoba akarok vele járni bevásárolni, azt a géjesível sem teszem. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Manta 1.8S váltó Manta 1.8S karter Kadett C 2.0 hátsó futómű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Kadett C 2.0 első futómű, rajta a motor és a váltó Még a szőnyeget sem szedték ki. :rolleyes: A helyén a motor Pöppet kilóg <_< Váltó felfogatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Van egy alkatrész lista is, sajnos holland: * Carterpan Manta 1.8S * Motorsteunen (speciaal voor de C20XE in een C Kadett) * Radiateur + slangen Manta GSi + spalkoeler * Thermo schakelaar * Drukgroep C20XE * Koppelingsplaat C20LET * Druklager Manta 1.8S * Toplager Manta 1.8S * Gaskabel C20XE * SFI vervanger * Brandstoftank met retourleiding * Brandstofpomp + filter C20XE * Vooras C Kadett GT/E (compleet, dus incl. remmen Record E 2.2, veren, schokbrekers) * Achteras C Kadett 2.0 (compleet, dus incl. remmen C Kadett 2.0, veren, schokbrekers) * Cardanas Manta B automaat * Custom baksteun Google fordító: * Karterolajozás Manta 1.8S * Motor zárójelben (különösen a C Kadett C20XE) * Radiátor tömlők Manta GSi + + spalkoeler * Thermo kapcsoló * Nyomás Csoport C20XE * Clutch lemez C20LET * Thrustbearing Manta 1.8S * Toplager Manta 1.8S * Gyorsító kábel C20XE * SFI csere * Tüzelőanyag-tartály visszatérő ágra * Tüzelőanyag-szűrő C20XE + * Első tengely Kadett C GT / E (teljes, így a fékek is beleértve Record E 2.2, rugók, lengéscsillapítók) * Hátsó Kadett C 2,0 (teljes, ezért Kadett C 2,0 beleértve a fékek, rugók, lengéscsillapítók) * Cardan Manta B gép * Egyéni baksteun Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Az a baj, hogy 1.8 motyókat max úgy tudsz szerezni, ha veszel agy komplett autót... sajnos szinte lehetetlen kapni... egy 1.8 OHC olajdeklit 80-100e körül adnak, ha van... itt már "kincsekről" beszélünk... Ha szeretnéd tudni, hogy anyagilag mit jelent egy ilyen projekt szívesen elmondom telón... ráadásul nagyon sok buktatója van a dolognak... pl, hogy ne lógjon ki a moci... vagy ha mondjuk nem 1.9 OHC váltóval rakod össze, akkor mivel és hogy... hogy csinálsz kuplungcsapágyat... mert igen... meg kell toldani... ezek apróságok...de mire megoldod leesztergáltatod befonod a hajad... leömlő szintén kisebb vagyon... aztán csövezheted át az egész féket, ha akarsz hátulra is... és még úgy is felforralhatja... még egy hővédő sem igazából fér el... lehet útban lesz a kormánymű... kardánt csináltatni kell... kérdés sikerül e... sper... hihi... 100e... a nélkül felejtsd el...manta hátsó híd alá, akkor meg szépen kirakja a kerekeket... szóval nem egyszerű, ellenben nagyon jó móka... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Az a baj, hogy 1.8 motyókat max úgy tudsz szerezni, ha veszel agy komplett autót... sajnos szinte lehetetlen kapni... egy 1.8 OHC olajdeklit 80-100e körül adnak, ha van... itt már "kincsekről" beszélünk... Ha szeretnéd tudni, hogy anyagilag mit jelent egy ilyen projekt szívesen elmondom telón... ráadásul nagyon sok buktatója van a dolognak... pl, hogy ne lógjon ki a moci... vagy ha mondjuk nem 1.9 OHC váltóval rakod össze, akkor mivel és hogy... hogy csinálsz kuplungcsapágyat... mert igen... meg kell toldani... ezek apróságok...de mire megoldod leesztergáltatod befonod a hajad... leömlő szintén kisebb vagyon... aztán csövezheted át az egész féket, ha akarsz hátulra is... és még úgy is felforralhatja... még egy hővédő sem igazából fér el... lehet útban lesz a kormánymű... kardánt csináltatni kell... kérdés sikerül e... sper... hihi... 100e... a nélkül felejtsd el...manta hátsó híd alá, akkor meg szépen kirakja a kerekeket... szóval nem egyszerű, ellenben nagyon jó móka... -_- Értem amit mondasz. Annyira egyébként nem sürgős ez a C Kadett dolog, szóval majd Blitzen beszélgetünk róla. Remélem lesz ott pár C Kadett, amit megsasolhatok élőben és akkor lesz némi sejtésem a dolgokról. Így sajnos csak képek és adatok alapján tudok valamit is gondolni. Meg egyenlőre anyagiak sem adottak ehhez a projekthez, talán a télen. Viszont még mindig meglesz az a nyűg, hogy az Astrát eladjam, ami mostanában nem egyszerű, főleg úgy hogy ne járjak nagyon rosszul sem. <_< Egyébként ha nem C20XE hanem mondjuk C30NE, gondolom az még nagyobb szívás, mert 6henger. Emlegettetek annó valami CIH motort is, hogy az talán könnyebben bele menne. Ez a motor miben volt megtalálható gyárilag? E Kadett? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Értem amit mondasz. Annyira egyébként nem sürgős ez a C Kadett dolog, szóval majd Blitzen beszélgetünk róla. Remélem lesz ott pár C Kadett, amit megsasolhatok élőben és akkor lesz némi sejtésem a dolgokról. Így sajnos csak képek és adatok alapján tudok valamit is gondolni. Meg egyenlőre anyagiak sem adottak ehhez a projekthez, talán a télen. Viszont még mindig meglesz az a nyűg, hogy az Astrát eladjam, ami mostanában nem egyszerű, főleg úgy hogy ne járjak nagyon rosszul sem. <_< Egyébként ha nem C20XE hanem mondjuk C30NE, gondolom az még nagyobb szívás, mert 6henger. Emlegettetek annó valami CIH motort is, hogy az talán könnyebben bele menne. Ez a motor miben volt megtalálható gyárilag? E Kadett? :rolleyes: 2.0 CIH meg 2.2 ha jól rémlik a 2.2 a legegyszerűbb mutatvány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 2.0 CIH meg 2.2 ha jól rémlik a 2.2 a legegyszerűbb mutatvány... Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_< 20E, 20EH ezek voltak cben. 22E monzába meg rekordban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Noob kérdés, de ezeknek mi a motorkódja? :rolleyes: <_< Volt még 20S és 20N-is. 2,4 volt még A Omegában is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ha 6 henger akkor sztem B ascona vagy manta. sokkal több a tapasztalat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Köszönöm, köszönöm. Gelko, azok formára nem tetszenek. Sajnos, pedig egyszerűbb lenne mint így. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Köszönöm, köszönöm. Gelko, azok formára nem tetszenek. Sajnos, pedig egyszerűbb lenne mint így. :rolleyes: Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által... Eleje letámaszt és körbeforog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ráadásul akármit is teszel bele, iszonyatosan orrnehéz lesz... lévén most van benne egy kb 50kg-s moci meg egy fing váltó...és ezekhez hozzá jön 100 kg plusz kb a sok motyó által... Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. <_< Hátra meg beülök én... bár már nem 98kg vagyok "csak" 82... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ezt majd kompenzálja Zsoltee 30 kilója. :rolleyes: Melózás helyett, inkább engem cikizel, mondhatom szép. -_- Egyébként folyó átrepülés nincs tervben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Melózás helyett, inkább engem cikizel, mondhatom szép. <_< Egyébként folyó átrepülés nincs tervben. :rolleyes: Tudod már öreg vagyok és sok a szabim. Szögelem az autót műszakira meg a méhészetben is nyomom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 ha 6 henger akkor sztem B ascona vagy manta. sokkal több a tapasztalat.... 20ne-t Sznupi hegesztett be a B Asciba, volt neki bőven dolga mire összejött :rolleyes: de egész jóra sikerült B) legalábbis kilinccsel előre is tud menni <_< DUV-ban próbáltam.. :P :D :D Eleje letámaszt és körbeforog :D Aham -_- külön munkahenger előre B) talán úgy menni fog helyben is... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Aham :rolleyes: külön munkahenger előre :D talán úgy menni fog helyben is... -_- <_< LineLocker az egyszerű megoldás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 20ne-t Sznupi hegesztett be a B Asciba, volt neki bőven dolga mire összejött :rolleyes: de egész jóra sikerült -_- legalábbis kilinccsel előre is tud menni <_< DUV-ban próbáltam.. B) :D :) Az 18E drága tázsvírem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Az 18E drága tázsvírem Nekem mintha 20ne-t mondott volna -nézni meg nem néztem :rolleyes: amúgy meg nem nagyon érdekelt mi homorul a géptető alatt :D :) megy oszt kííísz.. B) De akkor is faragnia kellett, hogy bemenjen.. <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Mivel Sárga úgysem jár erre, ezért Miért is tenné, ha ilyen kocsija van :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts