Lanti Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 és kombi melyikből volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 és kombi melyikből volt? :lol: azt csak az ADAC-nak csinálták kis szériában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Én aszittem hogy ezt (is) mindenki tudja, de végül is lehet hogy Csabi tényleg nem ahogy így olvasom :lol: k@pjátokbe.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 és kombi melyikből volt? :lol: Opel nem gyártott kombit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Opel nem gyártott kombit... :lol: na végre valaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 k@pjátokbe.hu :lol: Nemes gondolat h szabi alatt is ismerkecc a számítógéppel, szép időben menjetek szépen kirándulni stb :lol: :D :D Sör lehült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Nemes gondolat h szabi alatt is ismerkecc a számítógéppel, szép időben menjetek szépen kirándulni stb :lol: :lol: :D Sör lehült? egész nap kirándultunk, örülök, hogy visszaértünk a hűvös kéróba. Most találhatok ki olyan programot pl mint a strandolás, áá :D Lehűlt, de már elfogyott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 na végre valaki :lol: A Commodore Caravan volt GS és GSE kis szériában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 átalakított XE teknő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 http://farm5.static.flickr.com/4094/487942...ed82c1224_b.jpg Szép ház :lol: Amúgy mi olyan érdekes ezen a képen átalakított XE teknő http://kepfeltoltes.hu/110912/__KGrHqEOKnQ...ltoltes.hu_.jpg Látod meg lehet ezt csinálni normálisan nemolyansoké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Sziasztok! Eladó kadett C-t keresek megvételre, Gy-M-S-megyében és környékén. Szeretném közuton is használni ezért papíros érdekelne. A segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember25, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2011 Lanti ilyen kipuffot csináltass a C-re majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 ja komoly kis auto mégha nem is ugy tünik.. LET van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Lanti, XE helyett egy C16SE-t kisebb szopás befabrikálni egy C Kadiba? Hajtáslánc és minden mással együtt értem. Azért kérdezlek téged, mert Te már utánajártál az XE beépítés mikéntjének és a 16SE semmi másban nem különbözik ( mármint felfogatásra ), csak sokkal kisebb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Lanti, XE helyett egy C16SE-t kisebb szopás befabrikálni egy C Kadiba? Hajtáslánc és minden mással együtt értem. Azért kérdezlek téged, mert Te már utánajártál az XE beépítés mikéntjének és a 16SE semmi másban nem különbözik ( mármint felfogatásra ), csak sokkal kisebb. :D hát, jó kérdés... szerintem ugyanakkora szívás, vagyis, nem tudom, 1x is kell vmi váltó.. ha az 1.6 még kisharangos akkor ahhoz nem lesz 5-ös váltó.. szóval ez örök szívás marad mert 100nál vége lesz a váltónak... nagyhíd-kishíd.. napi járásra, hogy elmenj A-ból B-be ahhoz a kishíd is elég.. spert viszont nem lehet belerakni... tehát hajtásba vagy akarsz sperr-t és állatkodni, mert akkor nagyhíd-manta/rekord sperr... vagy csak nézegeted.... valami karter is kell az 1.6hoz... szóval szerintem ugyanakkora szívás fele élvezetért... az hogy kisebb a motor nem nagy jelentőségű, ha DIS-es az XE, meg van 204es ohc váltód akkor befér az XE-is "rendesen" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 hát, jó kérdés... szerintem ugyanakkora szívás, vagyis, nem tudom, 1x is kell vmi váltó.. ha az 1.6 még kisharangos akkor ahhoz nem lesz 5-ös váltó.. szóval ez örök szívás marad mert 100nál vége lesz a váltónak... nagyhíd-kishíd.. napi járásra, hogy elmenj A-ból B-be ahhoz a kishíd is elég.. spert viszont nem lehet belerakni... tehát hajtásba vagy akarsz sperr-t és állatkodni, mert akkor nagyhíd-manta/rekord sperr... vagy csak nézegeted.... valami karter is kell az 1.6hoz... szóval szerintem ugyanakkora szívás fele élvezetért... az hogy kisebb a motor nem nagy jelentőségű, ha DIS-es az XE, meg van 204es ohc váltód akkor befér az XE-is "rendesen" Na csak mert a nyári szárazpályás állatkodás, mint rájöttem, nem olyan egyszerű. A BMW tudná, de ahhoz mersz is kéne hogy elrúgjam neki rendesen, meg placc is kéne ahol lehet. Nálunk a környéken erre lehetőség egyenlő a nullával. Télen meg 1.2vel is lehet csapatni a hóban, akkor az egyhat meg főleg elég. Sperr sem szükséges a téli csapatáshoz. Szerintem kishíd elbírja az 1.6ot. A váltó kérdés az jó hogy előjött, mert arra pl nem gondoltam, hogy az ami az XE-re felmenne, az 1.6ra nem lenne jó. Hm, hm, hm... Bár ez még odébb van, még sajnos megvan a BMW, majd ha elviszik, lehet hogy visszatérek az eredeti tervhez, C Kadett ugye, csak a gyári 1.2től fosok, mert mindenki azt mondja hogy ezek már újkorukban sem voltak túl megbízhatóak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Na csak mert a nyári szárazpályás állatkodás, mint rájöttem, nem olyan egyszerű. A BMW tudná, de ahhoz mersz is kéne hogy elrúgjam neki rendesen, meg placc is kéne ahol lehet. Nálunk a környéken erre lehetőség egyenlő a nullával. Télen meg 1.2vel is lehet csapatni a hóban, akkor az egyhat meg főleg elég. Sperr sem szükséges a téli csapatáshoz. Szerintem kishíd elbírja az 1.6ot. A váltó kérdés az jó hogy előjött, mert arra pl nem gondoltam, hogy az ami az XE-re felmenne, az 1.6ra nem lenne jó. Hm, hm, hm... Bár ez még odébb van, még sajnos megvan a BMW, majd ha elviszik, lehet hogy visszatérek az eredeti tervhez, C Kadett ugye, csak a gyári 1.2től fosok, mert mindenki azt mondja hogy ezek már újkorukban sem voltak túl megbízhatóak... :D 10 év állás után az első után szegedre vezetett vele... hibátlan motor.. most mondjuk néha leáll de ez csak vmi dugulás lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 10 év állás után az első után szegedre vezetett vele... hibátlan motor.. most mondjuk néha leáll de ez csak vmi dugulás lehet... Bizony az 1,2es kinyírhatatlan elnyűhetetlen örök darab. És tudtommal hálás is mert nem hagy ott az útszélén. 1,6ra felmegy az och getrag. tudtommal. Legalábbis van akinek getrag van az 1,6on és közbetétről nem szólt. Szóval ugyanaz a szopás kisebb élvezetért! Hogy kell ide képet betenni? Csak netről megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 imageshack.us, oda töltsd fel és linkeld be :D Érdekes egyébként amit írtok, annó visszaolvastam az indexes C Kadett fórumban, ott teljesen az ellenkezőjét írták. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 az én tapasztalatom h a C csak hobby autonak jó.. járni vele nap mint nap.. arra nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts