Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Naaaaaaaaaaaaaaaaa így kell ültetni :) és így kell használni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 és így kell használni http://kepfeltoltes.hu/110813/DSCF8246_www...ltoltes.hu_.jpg Akár lehet rossz a motorja is :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 és így kell használni Pont így fox merni járni vele, ha xe lesz benne... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Kell egy vonószem az astrára ha kész a boci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Pont így fox merni járni vele, ha xe lesz benne... :) :D :) :D :D :D :lol: ;) jó az 1.2es...csak ki kell takarítani a karburátort :lol: Meg pár centit levágni az oszlopokból :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 :) :D :D :D :lol: ;) jó az 1.2es...csak ki kell takarítani a karburátort :D Meg pár centit levágni az oszlopokból :lol: :D Jeeeeeeeessssssssssssssszzzzzz... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 ez is beteg... trélerrel hozták a talira...szét van nem kicsit rohadva Ez tényleg derék. Te fényképezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ez tényleg derék. Te fényképezted? nemnem, 2011 kaiserslautern treffen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Jeeeeeeeessssssssssssssszzzzzz... :D :D Hallani sem akar róla..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 Péntekre igazán izgalmas olvasnivalót ígérek, a napokban egy mesésen szép Berlina S-t kaparinthattunk meg pár boldog órára. Amíg készül az anyag, ízelítőnek két képpel szolgálhatok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 remélem azért lesz izgalmas mert a 2.0 turbo van bele OT-ztatva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus17, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 remélem azért lesz izgalmas mert a 2.0 turbo van bele OT-ztatva :) :D A saját gyári 12S motorja van benne. Egyébként pedig az OT mellett FIVA minősítéssel is rendelkezik az autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Kadett C teszt Íme az ígért szösszenet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 A hétvégén volt pár C a Tisza tónál az MVOK találkozón. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 köszi a képeket, szépek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 köszi a képeket, szépek! A metálkék Limo-nak adtuk a legszebb fényezés díját. Ahhoz képet,hogy otthon készült a garázsban a fényezés előkészítése és csak fújva lett kamrában nem találtam benne hibát. Pedig van több mint 10 éves tapasztalatom a fényezés ellenőrzése terén. Ha érdekel a többi kép rakok be linket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 A metálkék Limo-nak adtuk a legszebb fényezés díját. Ahhoz képet,hogy otthon készült a garázsban a fényezés előkészítése és csak fújva lett kamrában nem találtam benne hibát. Pedig van több mint 10 éves tapasztalatom a fényezés ellenőrzése terén. Ha érdekel a többi kép rakok be linket. :) érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Tisza tavi Veterán Opel Találkozós képeim. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Az a GT/E gyárilag is GT/e volt, vagy egy replika? Csak mert marha szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Az a GT/E gyárilag is GT/e volt, vagy egy replika? Csak mert marha szép. :D Szerintem igen mert OT minősítése és rendszáma van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Szerintem igen mert OT minősítése és rendszáma van. :lol: szerintem meg 100% a D kadett volt GTE előtte GT/E Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 szerintem meg 100% a D kadett volt GTE előtte GT/E most nőttél a szemembe... vagy szabi alatt ennyi időd volt h kigúgliztad?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 most nőttél a szemembe... vagy szabi alatt ennyi időd volt h kigúgliztad?? :lol: kabbe ez egy tök régi tudás, régen D kadettot akartam aztán E lett belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Zsoltee igazából azt szerette volna tudni,hogy gyárilag is GT/E volt ez a konkrét autó vagy épített. Azt mindenki tudja,hogy a C-ben volt GT/E a D-ben pedíg GTE. :lol: A-B Commodore volt GS és GSE és Monza is volt GSE. Az E = Einspritz anlage/benzinbefecskendezés Az E Kadett F Astra volt GSI. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Zsoltee igazából azt szerette volna tudni,hogy gyárilag is GT/E volt ez a konkrét autó vagy épített. ... Én aszittem hogy ezt (is) mindenki tudja, de végül is lehet hogy Csabi tényleg nem ahogy így olvasom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts