Albert Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 ez ebayról jött... ja tehát akkor nem egy konkrét helyről, hanem az ebayről. azok meg csak postázni tudnak. OK :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 ja tehát akkor nem egy konkrét helyről, hanem az ebayről. azok meg csak postázni tudnak. OK :) aránylag normális áron postázta, meg ugye ebayról löttük, nem lett volna értelme még 200-300km autózni a rugókért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ati3 Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem régiben neki estem egy 79es c kadett felújításának, de az alkatrészek beszerzése nagy problémát jelent:(. A lengőkarok nagyon rossz állapotban vannak, cserélni kéne őket. Hol találok én ilyet??? Ha valaki tud segíteni, vagy ha van és eladná, előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus10, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2011 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem régiben neki estem egy 79es c kadett felújításának, de az alkatrészek beszerzése nagy problémát jelent:(. A lengőkarok nagyon rossz állapotban vannak, cserélni kéne őket. Hol találok én ilyet??? Ha valaki tud segíteni, vagy ha van és eladná, előre is köszönöm! szia, sajnos itt a fórumon nem találsz hozzá semmit, nem igazán vannak C-s emberekék, vagy csak nem olvassák sűrűn az oldalt. sajnos nekem is két szett volt de az egyik teljesen szét volt rohadva, de szerintem simán találsz hozzá. kérdezd itt meg: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030881 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ati3 Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 szia, sajnos itt a fórumon nem találsz hozzá semmit, nem igazán vannak C-s emberekék, vagy csak nem olvassák sűrűn az oldalt. sajnos nekem is két szett volt de az egyik teljesen szét volt rohadva, de szerintem simán találsz hozzá. kérdezd itt meg: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030881 Szeva! Köszönöm, megpróbálkozom, sajnos nem egyszerű alkatrészt találni ehhez a típushoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 régmúlt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 régmúlt http://kepfeltoltes.hu/110812/660273341n_v...ltoltes.hu_.jpg Zima most hogy áll vele? Utolsó infóm szerint még a Blitz előtt belecsattantak hátulról a lámpánál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Zima most hogy áll vele? Utolsó infóm szerint még a Blitz előtt belecsattantak hátulról a lámpánál :) igen pont ez változott rajta az elmúlt 3 évben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 igen pont ez változott rajta az elmúlt 3 évben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 igen pont ez változott rajta az elmúlt 3 évben és ez a változás marad az elkövetkezendő 3 évben is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 és ez a változás marad az elkövetkezendő 3 évben is :) pontosabban ezek a tervek a jövőben is :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :D :D :D nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 nekem is :) De itt beteg volt még... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 De itt beteg volt még... :) :D :D nem sokkal utána meg beteg volt már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 nem sokkal utána meg beteg volt már :D Oszlopos tagja lett az utcánknak... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 nem sokkal utána meg beteg volt már :lol: pont mint egy jó turbos... mégnemjómégnemjóóó..márnemjóóó :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 pont mint egy jó turbos... mégnemjómégnemjóóó..márnemjóóó :) :D :D :D hehe ja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 a kamerás nem bírta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2011 a kamerás nem bírta :) Nem dohányzik a haver, de ezalatt az 1perc alatt 10évet öregedett a tüdeje. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 ez is beteg... trélerrel hozták a talira...szét van nem kicsit rohadva Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 ez is beteg... trélerrel hozták a talira...szét van nem kicsit rohadva http://kepfeltoltes.hu/110813/DSCF8217_www...ltoltes.hu_.jpg Naaaaaaaaaaaaaaaaa így kell ültetni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts