Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Határeset... Miután '78-ban még nem volt Photoshop, hajlamos vagyok azt hinni, hogy ez nem az a kép: http://kepfeltoltes.hu/080328/autovezetes_...ltoltes.hu_.jpg Ez nekem megvan újabb kiadásban. Nem rossz könyv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Vagy jobbkormányos autót vezet vagy qva szélesek a vállai. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szép, ha nem is valós :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hello srácok! Tudok eladó C kadett papírokat,ha valakit érdekel! 77-es piros,2 ajtósé a papír,rendszámos,forgalomból ideiglenesen kivont! ha valakit érdekel,írjon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Kár hogy nem sok tapasztalat van itt leírva a C Kadettokról. Erőteljesen gondolkozom Én is egy ilyen autó csoda beszerzésén. Tetszik a forma is, na meg a hátsó kerék hajtás. Viszont a gyári 1.2es, 1.3as motorok teljesítménye annyira nem nyűgöz le, szóval ha vennék mindenképpen motorcsere lenne a vége. Ez mennyire nehéz feladat? Itt pl van egy alkatrészlista ami kell ahhoz, hogy C20XE kerüljön bele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Kár hogy nem sok tapasztalat van itt leírva a C Kadettokról. Erőteljesen gondolkozom Én is egy ilyen autó csoda beszerzésén. Tetszik a forma is, na meg a hátsó kerék hajtás. Viszont a gyári 1.2es, 1.3as motorok teljesítménye annyira nem nyűgöz le, szóval ha vennék mindenképpen motorcsere lenne a vége. Ez mennyire nehéz feladat? Itt pl van egy alkatrészlista ami kell ahhoz, hogy C20XE kerüljön bele. :rolleyes: Körbejárt téma. Anti épített egyet anno, Bencze Laci el is vállalja sztem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Körbejárt téma. Anti épített egyet anno, Bencze Laci el is vállalja sztem :rolleyes: Tudom, láttam ( képen ) Anti Kadettját. Bencze Laci-t viszont nem ismerem, de ha lehet és ilyesmi lesz a GSi helyett, akkor amit tudok Én magamnak csinálnék. Persze a hegesztést, meg a kasztnidarabolást nem, viszont a motorbeszerelést és egyéb dolgokat szivesen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Tudom, láttam ( képen ) Anti Kadettját. Azt a Bencze Laci-t viszont nem ismerem, de ha lehet és ilyesmi lesz a GSi helyett, akkor amit tudok Én magamnak csinálnék. Persze a hegesztést, meg a kasztnidarabolást nem, viszont a motorbeszerelést és egyéb dolgokat szivesen. :rolleyes: Most Mantaboy néven fut (ritkán) a fórumon, régen Iceman volt <_< Mókás dolog a C kadett...főleg ha coupe. Viszont igazán egyedit egy Cityből lehetne csinálni -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Tudom, láttam ( képen ) Anti Kadettját. Azt a Bencze Laci-t viszont nem ismerem, de ha lehet és ilyesmi lesz a GSi helyett, akkor amit tudok Én magamnak csinálnék. Persze a hegesztést, meg a kasztnidarabolást nem, viszont a motorbeszerelést és egyéb dolgokat szivesen. :rolleyes: Próbáljuk nem tárgyként említeni az embereket <_< Egy illegális motorátépítéssel megoldott autóval akarsz járni nap mint nap, miközben repedt szélvédőről értekezel Csabival ? -_- Amúgy Rudee-t és Sárgát is lehet kérdezgetni a tapasztalatok kapcsán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Próbáljuk nem tárgyként említeni az embereket :rolleyes: Egy illegális motorátépítéssel megoldott autóval akarsz járni nap mint nap, miközben repedt szélvédőről értekezel Csabival ? :D Amúgy Rudee-t és Sárgát is lehet kérdezgetni a tapasztalatok kapcsán. Javítottam, bocsánat. <_< A gsi chatben, arról volt szó, hogy repedt szélvédővel Én nem közlekednék. Repedés és repedés között is van különbség. Szerintem a kőfelverődés nem repedés, ha már ketté van repedve az ablak, az már szerintem veszélyes, pont azért mondtam hogy akinek akkor és ott ilyen hibáért, elvették a forgalmiját, az megérdemli. Az illegális átalakításról pedig nem nagyon tudok mit mondani. Szerintem ha rendesen meg van csinálva, nem összegányolva, hogy csak fél hegesztés tartja a motort meg kb semmi a váltót, akkor persze hogy veszélyes, de aki normálisan megcsinálja/megcsináltatja, azzal nem értek egyet hogy baszogassák érte. Este megállított a rendőr, megkérdezte miért lóg ki a kocsim alól a felni, tettem a hülyét, mondta hogy nézzek utána a szabályoknak, hogy mit lehet és mit nem. Szerintem ezzel sem veszélyeztetek senkit, mégis cseszegetnek miatta, bár egyedül ez a túlbuzgó rendőrnő szólt még eddig érte. Kopp-Kopp. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július10, 2010 Megoszt Elküldve Július10, 2010 Javítottam, bocsánat. :rolleyes: A gsi chatben, arról volt szó, hogy repedt szélvédővel Én nem közlekednék. Repedés és repedés között is van különbség. Szerintem a kőfelverődés nem repedés, ha már ketté van repedve az ablak, az már szerintem veszélyes, pont azért mondtam hogy akinek akkor és ott ilyen hibáért, elvették a forgalmiját, az megérdemli. Az illegális átalakításról pedig nem nagyon tudok mit mondani. Szerintem ha rendesen meg van csinálva, nem összegányolva, hogy csak fél hegesztés tartja a motort meg kb semmi a váltót, akkor persze hogy veszélyes, de aki normálisan megcsinálja/megcsináltatja, azzal nem értek egyet hogy baszogassák érte. Este megállított a rendőr, megkérdezte miért lóg ki a kocsim alól a felni, tettem a hülyét, mondta hogy nézzek utána a szabályoknak, hogy mit lehet és mit nem. Szerintem ezzel sem veszélyeztetek senkit, mégis cseszegetnek miatta, bár egyedül ez a túlbuzgó rendőrnő szólt még eddig érte. Kopp-Kopp. <_< Ha meg kifogsz egy nkhs különítményt, még meg is dícsérnek...ez meddő vita. Itthon nem lehet legálisan ilyesmit és pont. A nem hiszem, hogy baszogatnak, meg eddig nem volt baj semmit se számít a jövőre tekintve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Volt belőle nagymotoros is de az ritka. 1,9-es motorral gyárilag. Asszem GTE-volt az is. Egyébként a héten adtam el a Wauxhall Chevette-t. Elvitték alkatrésznek. Kadett City lesz belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Tudom hogy volt belőle nagymotoros, de amit mondtad az ritka és gondolom ennek megfelelően kicseszett drága is. Ezt az autót ismeri valaki? Képen egész jól néz ki, a leírás is bíztató, az ára sem vészes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Tudom hogy volt belőle nagymotoros, de amit mondtad az ritka és gondolom ennek megfelelően kicseszett drága is. Ezt az autót ismeri valaki? Képen egész jól néz ki, a leírás is bíztató, az ára sem vészes. :rolleyes: Jó a hátsó dob <_< Emilen várhat ajánlatokat, ha nem ad meg címet -_- Vedd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Jó a hátsó dob <_< Emilen várhat ajánlatokat, ha nem ad meg címet -_- Vedd meg :D Az e-mail címét én is kerestem. Megnéznék képet a belsejéről pl. Egyébként jó lenne ha lenne annyi pénzem, amennyi most nincs. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Az e-mail címét én is kerestem. Megnéznék képet a belsejéről pl. Egyébként jó lenne ha lenne annyi pénzem, amennyi most nincs. :rolleyes: Astra mellé? Vagy helyette? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Tudom, láttam ( képen ) Anti Kadettját. Bencze Laci-t viszont nem ismerem, de ha lehet és ilyesmi lesz a GSi helyett, akkor amit tudok Én magamnak csinálnék. Persze a hegesztést, meg a kasztnidarabolást nem, viszont a motorbeszerelést és egyéb dolgokat szivesen. <_< Astra mellé? Vagy helyette? :rolleyes: -_- Sztem hülyeség egy még öregebb autót befogni napi használatra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 <_< Sztem hülyeség egy még öregebb autót befogni napi használatra.... Igazából csak az RWD miatt kéne és jobban tetszik mint az Ascona/Omega/Senator/Manta stb stb... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Igazából csak az RWD miatt kéne és jobban tetszik mint az Ascona/Omega/Senator/Manta stb stb... :rolleyes: Arra azért lelkileg készülj fel, hogy csúnyán szét kell szabdalni, hogy pl egy váltó beférjen az xe-hez... Ráadásul vezethetetlen lesz... de mondjuk ez a jó benne... napi használatra viszont nem javasolnám... Mindjárt keresek pár képet! Amúgy mi az egészet (Az) <_< Bencze Lacival ketten mókáztuk össze szinte minden napi melóval fél év alatt... és a fényezés még csak utána jött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Így vettem: Kilakatolás, alvázvédőzés... Xe próba Xe próba 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Xe véglegesen bent... Hát nem nagyon fért be a váltó... A belsejét sem bonyolítottuk túl... Kb 1600 LE... :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Piiista trélerezte a Kadit versenyekre... :rolleyes: <_< Kicsikocsi...kicsitréler... -_- :D Aztán Lacikára rájött az alkotási kényszer, és megragadta a tedihengert... :) Raccsing... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 ... Kb 1600 LE... <_< -_- ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 Automata alagútba állítólag szépen elfér a váltó. :rolleyes: Meg talán létezik egy váltó, amivel a kis alagútban is elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 <_< Sajnos itt kb ha 60 volt... :rolleyes: Az 1600 Le, ebből a két Audi a képen 650 és 800 volt akkor... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts