Lanti Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Ha XE-zni akarsz akkor gázpedált kell cserélni...vagy átalakítani... <_< eddig erről nem találtam infot, persze nem is számítok másra mint még 2000 nem várt szívásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 eddig erről nem találtam infot, persze nem is számítok másra mint még 2000 nem várt szívásra... Már meg nem mondom miért, de valami a bovdennel volt... a miatt kell a móka...de ezt még anno mondtam neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 így kell leírni 120e forintot :D http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash...5_7946476_n.jpg ne karter 10Eft újonnan Ha XE-zni akarsz akkor gázpedált kell cserélni...vagy átalakítani... :D no ezt izgi lenne megtudni, bár-ne-hez még talán a gyári bowden is jó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Már meg nem mondom miért, de valami a bovdennel volt... a miatt kell a móka...de ezt még anno mondtam neked... szerintem neked az volt a baj, hogy kivágtátok a gyári helyét a bowdennek, mert a tűzfalon van egy rugós cucc ami átalakítja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 szerintem neked az volt a baj, hogy kivágtátok a gyári helyét a bowdennek, mert a tűzfalon van egy rugós cucc ami átalakítja... Ezt már így fejből meg nem mondom... de itt is kellett az új pedál amit linkeltél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Hehe, mit találtam Lantinak <_< Úgyis Kadettes lesz, jobb ha szokja az ilyen látványt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 ez nem kadettes, korzás megoldás nem ? <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 ez nem kadettes, korzás megoldás nem ? :D :) :D :D Mi a különbség? <_< Amúgy ez "véletlenül" tényleg épp egy Corsás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mi a különbség? :D Amúgy ez "véletlenül" tényleg épp egy Corsás :D azon gondolkodtam minek neki ilyen karter és erre látom h hosszmotoros lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 képek, her Lantos????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 képek, her Lantos????? nincs még Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 képek, her Lantos????? Dinnyének van de ő meg nem klubtag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Dinnyének van de ő meg nem klubtag <_< ide azért tudnék felrakni,de így már nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 elsőre ránézve tiszta elenor filingje van inkább olyan mint az MadMax 1-ben az Interceptor <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 FBtleneknek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 FBtleneknek :D http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7_3155407_n.jpg 100-ért tudok egy ilyen "bike-carb" sort. Erősen elgondolkoztam rajta <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Először azt hittem a Palié. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez ascona szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 ez ascona szerintem Mindenesetre gyanúsan sok a hely <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Mindenesetre gyanúsan sok a hely <_< na mondom én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 100-ért tudok egy ilyen "bike-carb" sort. Erősen elgondolkoztam rajta <_< aham.....sejtem :D :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Anti, erre a gázbowdenes témára nem találok értelmes miértet.... csak a nem fér el a szerkezet ötletem van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Anti, erre a gázbowdenes témára nem találok értelmes miértet.... csak a nem fér el a szerkezet ötletem van.... az a baj, hogy tényleg nem emléxek... lehet valami olyasmi, hogy nem ér el odáig a bovden, de akkor egyszerűbb lett volna bovdent gyártani, vagy nem emel ki eleget a pedál a padlógázhoz... passz... azt tudom, hogy kellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Átnézegettem a képeket... de fékpedálost egyet sem lelek, pedig tudom, hogy lefényképeztem... de egy sorozat valamikor elkeveredett... lehet az volt az... De egy ilyet viszont találtam... :D :D :) <_< Sajnos a helyzet még ennél is rosszabb volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts