mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Aero Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Aero OMFG! Ez iszonyat szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 :lol: király gépsas az az Aero Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Pár kép a lakatolásról: (Még a heggesztési pontos le lessznek csiszolva, csak ideiglenesen van megfújva, ne kezdjen addis se rozsdásodni...) Minden kézzel lett lehajtogatva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Hát nemsemmi meló volt/van/lesz ezen a gépen!Tényleg szépen meg van csinálva.Ahogy kell..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Hááááááááááát ez tényleg csak pár kép :P :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Fényezve mikor lesz mester ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Van még kép? mert ez gy.k. elég kevés. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Van igen, csak nincs kedvem feltöltögetni, mert mindenhol csak ezek a fekete foltok látszódnak... :( Fényezve??? A mocitér az rögtön miután kikerül belőle az 1.2 (ha átkerül a műhelybe) a külseje majd a végén... Belseje meg valamikor... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Van igen, csak nincs kedvem feltöltögetni, mert mindenhol csak ezek a fekete foltok látszódnak... :P Fényezve??? A mocitér az rögtön miután kikerül belőle az 1.2 (ha átkerül a műhelybe) a külseje majd a végén... Belseje meg valamikor... :cry: szólj ha kell segítség :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 szólj ha kell segítség :( Szóval a jogászok akkor nem csak elsikálni, hanem fényezni is tudják a dolgokat? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Szóval a jogászok akkor nem csak elsikálni, hanem fényezni is tudják a dolgokat? :P :( :P :cry: ez jó volt ... nem tudok én semmit csak tiszta jóindulatból felajánlottam segítségem :D de ha jól gondolom Antinak is ez lesz az első fényezése ;) ... vagyis mattulása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Jaja...de majd csak lesz valahogy... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Akkó' vak vezet világtalant? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 anno nekem sikerült olyan a oszlop alját szerezni újonan meg ezt azt . most már nem lehet kapni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Jaja...de majd csak lesz valahogy... :( Ok hogy kész a lakatolás, de hol vannak a képek? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Jókislink kadettosoknak!!! No és Berlinának némi oldschool scannek. Szia Berlina! Hogy áll a fordítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albatros Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. :D Mostanában erősen szemezek egy Kadett C-vel és meg szeretném kérdezni Tőletek, mi a véleményetek, illetve ismeri-e valaki közületek a kiszemeltet, vagyis őt . Mivel úgy tűnik, egy autókereskedés hirdeti, gondoltam még mielőtt felkeresném a dílert, megkérdezem itt a fórumon, hátha tud valaki bővebb információval szolgálni a gépről :D Már csak azért sem olyan egyszerű a helyzetem, mert az autó helyileg az ország másik végében található, így nem egyszerű a szemrevételezés :D Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Jó helyen vagy! De itt mégjobban jársz! Ők az ország csücskében lakó régiója a klubnak. Van köztük kaposvári és környéki tag is. Gondolom szemrevételezik neked, ha szépen megkéred őket. :D Ja, és páran Kadettguruk közülük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albatros Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Köszönöm a jótanácsot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Szép autó így képről. Bár én a ködlámpákat biztos elsők közt szedném le róla. A kerék meg Ascona-Manta. Sztem,ha van alja a kocsinak akkor megéri a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 ha jól emlékszem pont ez a kép van a 70es évekbeli magyar autóvezetési kézikönyv címlapján asszem tavaly vagy tavalyelőtt vettem egyet az egyik veteránbörzén Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ja: a sportlemezfelni volt Kadett B/C-n 4lukasban a 72es modellévig, később D-n is nyolclukasban nemcsak Manta/Asconán Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ha jól emlékszem pont ez a kép van a 70es évekbeli magyar autóvezetési kézikönyv címlapján Határeset... Miután '78-ban még nem volt Photoshop, hajlamos vagyok azt hinni, hogy ez nem az a kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 na jooo határeset tényleg de repül ez is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts