Lanti Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Kirááááááály.... B) az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom :D a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol:
spzoli Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom B) a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol: Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :D
Lanti Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :lol: mind2 összenyomva állítható
spzoli Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 mind2 összenyomva állítható Ugyan úgy fokozatmentes?
Lanti Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Ugyan úgy fokozatmentes? igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig.. lehet van az összesbe ezt nem tudom..
Atommanó Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig.. lehet van az összesbe ezt nem tudom.. Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen...
Zsoltee Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen... OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol:
Lanti Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol: asszem pont az az egyetlen hiba amit nem lehet javítani.. de majd az okosok megmondják
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 asszem pont az az egyetlen hiba amit nem lehet javítani.. de majd az okosok megmondják de tengelycserével lehet :lol:
Lanti Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 de tengelycserével lehet :lol: hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem?
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Elküldve Január27, 2011 hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem? igen összenyomós az enyim is, de Szabié mikor csak forgott azt mondták tengelycserével lenne javítható viszont annyiért már újat is kap.
sárgaGSI Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol: nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....B)
Atommanó Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....:lol: A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. :D
Zsoltee Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. B) Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol:
Atommanó Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol: Ezt most így meg nem mondom neked fejből...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol: http://www.koni.com/193+M52220152291.html
Lanti Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 megpróbáltunk kiállni a garázsból, csak ugye a nyári gumi+hó+kisemelkedő+beragadt fékek nem segítettek :lol: :D
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 be tudtál szállni ? :lol: jéééééé..... :D B) :D :D :D
Recommended Posts