Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kirááááááály.... B)

az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom :D

a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol:

Elküldve
az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom B)

a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol:

Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :D

Elküldve
Ugyan úgy fokozatmentes?

igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig..

lehet van az összesbe ezt nem tudom..

Elküldve
igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig..

lehet van az összesbe ezt nem tudom..

Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen...

Elküldve
Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen...

OFF

és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D

ON

Zsír a cucc Lanti :lol:

Elküldve
OFF

és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D

ON

asszem pont az az egyetlen hiba amit nem lehet javítani.. de majd az okosok megmondják

Elküldve
de tengelycserével lehet :lol:

hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem?

Elküldve
hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem?

igen összenyomós az enyim is, de Szabié mikor csak forgott azt mondták tengelycserével lenne javítható viszont annyiért már újat is kap.

Elküldve
OFF

ON

nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....B)

Elküldve
nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....:lol:

A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. :D

Elküldve
A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. B)

Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol:

Elküldve
Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol:

Ezt most így meg nem mondom neked fejből...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.