Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Opel Kadett C

ruddee

Recommended Posts

Kirááááááály.... B)

az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom :D

a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol:

Megosztás:

az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom B)

a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol:

Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :D

Megosztás:

de tengelycserével lehet :lol:

hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem?

Megosztás:

hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem?

igen összenyomós az enyim is, de Szabié mikor csak forgott azt mondták tengelycserével lenne javítható viszont annyiért már újat is kap.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.