Lanti Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 majd meglátjuk mit hoz a jövő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 ma ráalakítottam az erősítést a hídra, már csak rá kell hegeszteni... sikerült szereznem nagy C hátsóhidat már csak manta/rekord spert keresek bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 CO Sperrt bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Azért ugye új csavar, új anya... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 már csak manta/rekord spert keresek bele! Ha Pista hív sztem ne vedd fel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Azért ugye új csavar, új anya... :) azok átmenő lengőkar csavarok, csak ideiglenesen raktam bele még nem lesz felvarva addig odafogja... de a lengőkar csavarokból új, kivéve a felsőből mert azt nem lehet kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 azok átmenő lengőkar csavarok, csak ideiglenesen raktam bele még nem lesz felvarva addig odafogja... de a lengőkar csavarokból új, kivéve a felsőből mert azt nem lehet kapni... Kell csináltatni... ne kelljen csalódnom... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Lanti! Sokat nőttél a szemembe. :D Azt hittem te ilyen inkább fizetős ember vagy nem olyan aki nekiáll kalapálni meg szerelni. Remélem nem veszed sértésnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Próbálok magam megcsinálni amit tudok sajnos Co-val nem tudok hegeszteni, szeretnék a lakatolásnál is ott lenni mindig, hogy az elképzeléseimet a lakatos megmondja, hogy hogyan valósítható meg és persze segíteni neki amiben tudok. Amúgy azért csinálom a kocsit, hogy magamat szórakoztassam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január15, 2011 Megoszt Elküldve Január15, 2011 Lanti! Sokat nőttél a szemembe. :D Azt hittem te ilyen inkább fizetős ember vagy nem olyan aki nekiáll kalapálni meg szerelni. Remélem nem veszed sértésnek. :D Dinyt mennyit kell kalapálni h megmozduljon :D :D :D Amúgy azért csinálom a kocsit, hogy magamat szórakoztassam :) ennyi szabadidőt el is kell vmivel ütni, szólj ha eladó lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január16, 2011 Megoszt Elküldve Január16, 2011 ennyi szabadidőt el is kell vmivel ütni, szólj ha eladó lesz :D mint egyedüli, felhatalmazott /magam adtam magamnak :D/ kereskedelmi képviselő jelezném a tisztelt érdeklődő számára az autó most is eladó :) min ár : 3000000 euró..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Lanti?! 8-9x14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 ennyiért kapok kint rsl-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 ennyiért kapok kint rsl-t Rsl azért jobban illik a C kadetthez, de miért nem valami színrefújt-polír ATS ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Rsl azért jobban illik a C kadetthez, de miért nem valami színrefújt-polír ATS ? :) ha classicra gondolsz az 13" és nem biztos, hogy felmegy a fék miatt, meg amúgy is tucat darab ats cup nem áll jól rajta... marad valami 14es hasonló szélességbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Lanti van egy hírdetés a Veteranopel.hu-n: 2193.) Eladó Rekord 18S motor, abszolút komplett, viszkóval légszűrőházzal váltóval, rudazattal mindennel. talán egy vízcső hiányzik. 25 E. C20NE Ascona C-ből, nagyon jól ment, kis szelephangja van, egyáltalán nem füstölt(felújított lehet, újfajta hengerfejcsavarjai vannak) 30 E. 18SE motor, nem tudom miben volt, viszont nagyon jó hengerei vannak, abszolút semmi váll, hónolás látszik! \\\'90-től tuti fiatalabb, hosszbordás szíja van, és a vezérmű szíjat csapágy feszíti! Hengertől felfelé nincs meg! (hengerfej, vezérlés stb) 20 E! Ha kérdésed van hívj, az árak minimálisan alkuképesek! Hely: Ostoros(Eger) Feladás dátum: 2010-11-15 20:33 Feladó neve: Peti251 Elérhetőség: 70/702-82-50 Vagy azt beszéltük ,hogy a Rekord olajteknő nem jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Vagy azt beszéltük ,hogy a Rekord olajteknő nem jó? :) köszi h szóltál, sajnos a rekord teknő ha előre teszem akkor jó, viszont olyanom van... Voltam pénteken a Bálintnál és mondta, hogy lehet megpróbál nyomatni a manta karterból mert lenne piaca rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 köszi h szóltál, sajnos a rekord teknő ha előre teszem akkor jó, viszont olyanom van... Voltam pénteken a Bálintnál és mondta, hogy lehet megpróbál nyomatni a manta karterból mert lenne piaca rá.... Szép igényes munkának látszik. :D Amúgy beszart a CO gépük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 jujjdddeszzzép na már ott van FB-n :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 én biztos kiszedtem volna a mocit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 én biztos kiszedtem volna a mocit... http://lh5.ggpht.com/_HU3OiuL6aoI/TFZ0tKkG...40/IMG_2893.JPG Ha sikerült belefaragni és működik is, akkor jobb nem bolygatni... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Lanti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Lanti köszi, hogy szóltál, de 14-t akarok 8-9collal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 vagy esetleg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts