Albert Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nos akkor néhány szó, hogy hogyan is van a dolog.. mint tudjátok elkezdtem egy C caravant felújítani.. XE van terv bevéve de ez még odébb van.. Nagyon kemény vagy hogy belevágtál sok sikert! A kaszni az milyen állapotban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na ezt várom el.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nagyon kemény vagy hogy belevágtál sok sikert! A kaszni az milyen állapotban van? 77es C kadett kasztni szerinted milyen állapotba van? maradjunk annyiba, hogy még érdemes vele foglalkozni... ahoz is megvettem az unixba kapható összes C kadett karosszéria elemet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 77es C kadett kasztni szerinted milyen állapotba van? maradjunk annyiba, hogy még érdemes vele foglalkozni... ahoz is megvettem az unixba kapható összes C kadett karosszéria elemet :D ennek legalább van értelme, de amit Márk csinál.....hagyjuk hajrá-hajrá neked :) :) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ennek legalább van értelme, de amit Márk csinál.....hagyjuk hajrá-hajrá neked :D :P :D :D :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 ennek legalább van értelme, de amit Márk csinál.....hagyjuk hajrá-hajrá neked :) :) :D :P értelme... ugyan... :D csak szórakoztatom magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 77es C kadett kasztni szerinted milyen állapotba van? maradjunk annyiba, hogy még érdemes vele foglalkozni... ahoz is megvettem az unixba kapható összes C kadett karosszéria elemet :) milyen emberek vannak :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 értelme... ugyan... :D csak szórakoztatom magam... hát a faxom nem költene 1xxxxxet egy PIROS astra F lakatolására, akkor már inkább ilyen értékmentés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 77es C kadett kasztni szerinted milyen állapotba van? maradjunk annyiba, hogy még érdemes vele foglalkozni... ahoz is megvettem az unixba kapható összes C kadett karosszéria elemet :D mennyi volt a nem olcsó szilnet a pákozd utcában????? én is ott csináltattam 2 garnítúra futóművet(kompletten)és nekem nem volt drága.......2500 a kisebb 3000-3500 a nagyobb szilent. a 2 db hídban lévö,ami egyébként a legnagyobb az autóba az lett volna 5000/db. nekem ha kibírnak 10 évet akkor nagyon korrektnek tartom......20 ezren vagyok túl az autóval és eddig semmi bajuk...épp ma nézegettem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 ... XE van terv bevéve de ez még odébb van.. Pedig lehet, hogy most kéne 1-2 dolgot már eleve úgy kialakítani, hogy ne kelljen később újrafaragni nem? :) Amúgy meg csatlakozom, gratula és kitartást a vashoz! Éljen az értékmentés! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Pedig lehet, hogy most kéne 1-2 dolgot már eleve úgy kialakítani, hogy ne kelljen később újrafaragni nem? :) Amúgy meg csatlakozom, gratula és kitartást a vashoz! Éljen az értékmentés! :) :D az XE berakása van odébb.. minden úgy lesz kialakítva, hogy később még1x nem keljen foglalkozni velük.... Nagyobb fékeket rakok most 256 gsi fék lesz rajta, nagyobb fékszervó főfékhenger... első híd teljesen felújítva, minden új, hátsó híd lehet h tárcsafékes nagy C híd lesz abba is amit lehet kicserélek.. kocsi alját teljesen meg akarom erősíteni... szóval azért mondtam, hogy XE lesz benne mert arra is építgetem az egész autót.. KERESEK manta 1.8s olajteknőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 mennyi volt a nem olcsó szilnet a pákozd utcában????? én is ott csináltattam 2 garnítúra futóművet(kompletten)és nekem nem volt drága.......2500 a kisebb 3000-3500 a nagyobb szilent. a 2 db hídban lévö,ami egyébként a legnagyobb az autóba az lett volna 5000/db. nekem ha kibírnak 10 évet akkor nagyon korrektnek tartom......20 ezren vagyok túl az autóval és eddig semmi bajuk...épp ma nézegettem őket. igen ezek az árak vannak.. 8db szilent elég sok akkor is, főleg, hogy a zöld szilent ennek töredéke lett volna csak azt nem akartam mert az olyan baromi kemény h féltem, hogy kiszakad a torony, főleg egy koni gátlóval párosítva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Dícséretesen alapos muka és végre valaki nem limo-t vagy coupe-t akar :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Dícséretesen alapos muka és végre valaki nem limo-t vagy coupe-t akar :) oké, el is adom, nem volt pénzem nagyobbra :) Ezt viszont kaptam, és ez is limó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Lanti Bár ha GSi féked lesz, akkor a 13" nem fog felmenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Lanti Bár ha GSi féked lesz, akkor a 13" nem fog felmenni. :D tudom, 14" lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 tudom, 14" lesz Csak? :D Vagy gokart style? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Csak? :) Vagy gokart style? Inkább mint szekér style. :) Srácnak akinek van az A Mantája cs-n ( mantarob asszem ) na annak a 13"os felni elveszett a kocsi alatt. Most 14van neki alatta, de az is ( szerintem ) nagyon kicsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Inkább mint szekér style. :) Srácnak akinek van az A Mantája cs-n ( mantarob asszem ) na annak a 13"os felni elveszett a kocsi alatt. Most 14van neki alatta, de az is ( szerintem ) nagyon kicsi. :D az a 13" ritka xarult nézett ki alatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 az a 13" ritka xarult nézett ki alatta... Nem mintha ez a másik jobb lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nem mintha ez a másik jobb lenne. :) azért az nem rossz :D egyedibb csak szerintem nem elég széles Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 http://www.opel-kadett-c.de/www.opel-kadet...tos/ot05018.jpg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 szerintem még ennek is kicsi az ats, nem hogy az A mantanak... amúgy 85/85 csüccs... pont ma szereztem két ilyen hátsórugót Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Január13, 2011 Megoszt Elküldve Január13, 2011 http://www.opel-kadett-c.de/www.opel-kadet...tos/ot05018.jpg Sziasztok! Átugrottam kicsit ide is! Ha már modern alufelnit teszel rá, én inkább az RSL Cult-ot ajánlom. És abból jól mutat a 8+9*14"-rajta. Ja és a hűtőtartót még most építd át, mert aztán úgy fog kinézni mint az enyém! :) Üdv: -Bálint- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts