Racce Elküldve Július10, 2005 Megoszt Elküldve Július10, 2005 Hahó Aztec tesó :( Én is láttam ezt a C Kadettet azthiszem a duenen hírdették,oltás a köbön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Július20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2005 Ha kell valami a motor beépítéséhez, akkor az enyémről vehettek ötleteket, mert gyári 2.0-ás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Augusztus1, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2005 Nem láttam B Kadett topikot... de ez!!!!!!! :shock: :shock: :shock: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...el_Kadett_B.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Lehet sírni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pár év múlva ez vár a Rekordra is. :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pár év múlva ez vár a Rekordra is. :sad5: Ne rohanjunk ennyire előre.Szerintem.Az még legalább 20 év.Ugye? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ne rohanjunk ennyire előre.Szerintem.Az még legalább 20 év.Ugye? :wink: Nyolc? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 20 ha mondom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ezt ma délelőtt fotóztam az esztergomi repülőtéren. (Állítólag csak úgy otthagyták angolok pár éve) :? Az emblémája és a hátfal közelről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ez jó. Szerezd meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ez jó. Szerezd meg! Neked kell? :roll: Érdeklődhetek. Gáborék most bontottak egy magyar papírost. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Én különösebben nem vágyom rá, de Greget ingyé érdekelheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 ingyér engem is érdekel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Én különösebben nem vágyom rá, de Greget ingyé érdekelheti. Már beszéltem vele :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Hát persdze hogyx érdekel, főleg ha van magyar elérhető papír!!!! Meghagynám jobbkormányosnak!!!! :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember7, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2005 Kadett C kapcsolási rajz WHB-ből (bár akinek C Kadett-je van annak ez már biztos megvan) http://www.kadett.icsnetworks.at/sonstiges/whb32.jpg http://www.kadett.icsnetworks.at/sonstiges/whb33.jpg http://www.kadett.icsnetworks.at/sonstiges/whb34.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 bazzzzz, micsoda árak: pl: 1 St. 3,67er Kadett C Hhíd mit 75% Sperr preis 1000 € Link to comment Megosztás: More sharing options...
limo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Sziasztok! Friss opel kadett c tulajdonos vagyok, 2 hónapja vettem meg a vasat, egy 1978-as kadett c személyében... imádom az autót, nincs vele semmi gond, csak kicsit nyeli az olajat, de melyik régi járgány nem... Ha bárkinek képe, infója, vagy hasznos tanácsa van, az bombázzon levelekkel nyugodtan.ű Ja, és ma sikerült kihúznom 140 km/h-t a nagy öregből, ami majdnem a gyári adat, úgyhogy zárom is soraimat, kadett c forever... Link to comment Megosztás: More sharing options...
limo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 itt van pár kép a vasról... nem lehet képeket úgy csatolni, hogy ne jelenjen meg semmiféle keret? pl a vauxhall-nál nincs kék keret... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 De csak akkor fel kell tölteni előbb a képeket valahova a netre... pl tar.hu... Link to comment Megosztás: More sharing options...
limo Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 köszi! legközelebb majd megjátszom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike1438 Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Helló! Én most szeretnék venni egy C Kadettet, mert iszonyatosan teccik. De inkább a limo berlinetta változat. Egy kissé attól tartok, hogy ugye mivel veterán autó tehát idős, gyakoriak rajtuk a meghibásodások? Megbízható? Képes otthagyni az utcán mint egy jo kis francia autó? :( Köszönöm a válaszokat előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Helló! Én most szeretnék venni egy C Kadettet, mert iszonyatosan teccik. De inkább a limo berlinetta változat. Egy kissé attól tartok, hogy ugye mivel veterán autó tehát idős, gyakoriak rajtuk a meghibásodások? Megbízható? Képes otthagyni az utcán mint egy jo kis francia autó? :( Köszönöm a válaszokat előre is. Üdvözöllek ! Amennyiben tetszik a jármű, és megteheted, akkor érdemes megvenni. A meghibásodások gyakorisága ugyanúgy, mint egy fiatal autónál, a karbantartás minőségétől függ. Ha rendszeresen gondozod, akkor megbízható társad lesz. Ha valami elromlik, akkor nehezebb hozzá alkatrészt szerezni, mint egy Astrához. Ha van fénykép a kiszemeltről, szívesen megnézném. Helló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike1438 Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Igazábol párat nézegettem a neten és az a tapasztalatom hogy nem könnyü ezekhez hozzájutni. Honnan tudnék szerezni ilyen autót? És milyen árfekvésben vannak? Köszeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November14, 2005 Megoszt Elküldve November14, 2005 Bővebben Itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts