Stefan Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101022/kadi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg csendélet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 ez nagyon komoly :) zsolteee te foglalóztad le a kék C-t és mondtad vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ez is lehetne ilyen : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_l-4203914 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Ez is lehetne ilyen : http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_l-4203914 :) igen a szin már közel áll hozzá...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 igen a szin már közel áll hozzá...... Misssönimpászibülnek látod ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Misssönimpászibülnek látod ? :) Hát a kasztnit elnézve még így képekről igen sok melóval lehetne gatyábarázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Hát a kasztnit elnézve még így képekről igen sok melóval lehetne gatyábarázni. Olcsó is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Akkor már nézzétek a D rekord Caravant- nemrég tették fel a használtautóra és az menthető állapotban van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Olcsó is :D Cseréld el vele a Szenire! Lenne egy hátul hajtósod, ami ráadásul karaván is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Cseréld el vele a Szenire! Lenne egy hátul hajtósod, ami ráadásul karaván is :) A nagy lotúrost azt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 zsolteee te foglalóztad le a kék C-t és mondtad vissza? Igen. Még 2hónapja elmentem megnézni és dolgozó lány jó állapotban volt, leszámítva egy két hibát rajta. Akkor még nagyon C-t akartam, de időközben kb mindenki csak lebeszélt róla, meg én is gondolkoztam és valóban nem való arra, amire nekem kellene. Úgyhogy visszamondtam. :D Szerk.: Egyébként visszakerült az a zöld kadett, aminek a képét látni lehetett a Devecseri katasztrófa képtárában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Igen. Még 2hónapja elmentem megnézni és dolgozó lány jó állapotban volt, leszámítva egy két hibát rajta. Akkor még nagyon C-t akartam, de időközben kb mindenki csak lebeszélt róla, meg én is gondolkoztam és valóban nem való arra, amire nekem kellene. Úgyhogy visszamondtam. :) Mindennapi használat ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Mindennapi használat ? Is. Meg gondolom,ha már megtanulta vezetni akkor csapatni is szeretne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Is. Meg gondolom,ha már megtanulta vezetni akkor csapatni is szeretne. Hááá akkor 1el kevesebb C lesz a közelünkben. Zimának viszont már csak műszaki nincs rajta, minden más megvan, és ha jól értettem, akkor a tankbetöltő ajtó felső szélének magaságggggában lesz majd a tető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 és ha jól értettem, akkor a tankbetöltő ajtó felső szélének magaságggggában lesz majd a tető :D Kíváncsi vagggyok,hogy fogja vizsgáztatni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Igen. Még 2hónapja elmentem megnézni és dolgozó lány jó állapotban volt, leszámítva egy két hibát rajta. Akkor még nagyon C-t akartam, de időközben kb mindenki csak lebeszélt róla, meg én is gondolkoztam és valóban nem való arra, amire nekem kellene. Úgyhogy visszamondtam. :D Szerk.: Egyébként visszakerült az a zöld kadett, aminek a képét látni lehetett a Devecseri katasztrófa képtárában. :) mennyiért egyeztetek volna meg? mi lesz akkor helyette? bmw? a te vevőd amugy jön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Hááá akkor 1el kevesebb C lesz a közelünkben. Zimának viszont már csak műszaki nincs rajta, minden más megvan, és ha jól értettem, akkor a tankbetöltő ajtó felső szélének magaságggggában lesz majd a tető :) Sztem van a c-n vizsga, az astran nincsen. Bár ki tudja.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Sztem van a c-n vizsga, az astran nincsen. Bár ki tudja.. :D Egyiken sincs szerintem azt mondta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 mennyiért egyeztetek volna meg? mi lesz akkor helyette? bmw? a te vevőd amugy jön? 450et mondtam neki. Jobb oldali ajtó sarka, meg a jobb oldali küszöbön voltak rozsdapöttyök, ami ugye egy ilyen korú autónál nem jó jel. A másik hogy a jobb első sárvédőn van egy horpadás. Bent áll neki a garázsban és állítólag pakolászott és ráesett egy doboz. Nem nagy horpadásról beszélünk, 1x3cm-s kb. A rozsdától jobban fostam. Viszont vezettem és über######a volt, nem tudom milyen futómű van alatta ( igazából ő sem ) de baszott kemény és dolgozó lány jó volt vezetni. Csak hát amíg 1.2 van benne azt mondja mindenki hogy a mindennapi használatot felejtsem el. Mert nem valami stabil már az a motor. A másik hogyha 20XE-t akarok bele akkor C szélességű nagy hidat úgysem találok, a Manta B-é pedig 7,8al szélesebb. Az 4-4cm oldalanként. Karosszéria szélesítés, fényezés. Ha 20XE-t akarsz belerakni a gyári kishűtő tartóit ki kell vagdosni a motortérből, meg egy kicsit kell alakítani a kardánalagúton. Ez eddig mind ######a, de ha megunom és esetleg el szeretném adni mint az Astrát, akkor nem fogják elvinni. A srác is már mióta árulja. Demó azt is mondta hogy télen nem is szokták ezeket használni, mert porrá rohadnak, akárhogy is vannak megcsinálva. Alkatrész ellátás 0. Épp most olvastam indexen hogy a srác még utánygyári taposókat sem tud venni a Kadetthoz mert nincs raktáron. Unix meg csak akkor rendel ha több db kell, 1-1 darabért nem izgatják magukat. Jó autó szép autó és kurvára tetszett amikor ott voltam, de sajnos egyetlen autónak mindennapi használatra nem jó. Második hobbiautónak pedig jó lenne, de arra nem futja. Így most kompromisszum. E30. Ha csapatni szeretnék, azzal lehet és talán 1 tél alatt sem rohad porrá alattam. Alkatrész ellátása jó és mindent kapni hozzá. Most csak a kötelezőtől fosok, hogy mennyi lesz az annyi 2011ben, meg nem tudom eldönteni hogy sor4 vagy sor6. :) Az Én vevőm amúgy jön. Ahogy megegyeztünk, úgy viszi a kocsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát a 450-es ár nem valami über, ahoz képest, hogy duenen fent volt 400-ért is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 már kezdtem megijedni h mindenki céét vesz :) Tömegcikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 már kezdtem megijedni h mindenki céét vesz :) Tömegcikk huzza fel msnre kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 hát a 450-es ár nem valami über, ahoz képest, hogy duenen fent volt 400-ért is... Ja de akkor nem adta hozzá a fél garázst. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Ja de akkor nem adta hozzá a fél garázst. :) fél garázs nem sokat ér.. egy egész talán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts