Lanti Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Felnit eladtam uh nem ér annyit :) :D :D akko 150et adok érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Felnit eladtam uh nem ér annyit :) :D :D Eladtad a Ronalt? Tudod te is, hogy senkit nem érdekel ki mennyire építette így meg úgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ennek barátibb az ára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 nesze 55ps... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 nesze 55ps... Úgyis jön a tél, lehet majd ennyi lóval is driftelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Úgyis jön a tél, lehet majd ennyi lóval is driftelni :) Igen ebben SárgaZoli a pro arc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Igen ebben SárgaZoli a pro arc :D :) ja tavaly jót mókáztunk hála Zolinak.. belülről tök jó élmény, de megnézed a videót kívülről és szánalmas a tempo :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...adett_c-4182239 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...adett_c-4182239 Egyedi ülésmagasító a jobb1-en :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...adett_c-4182239 szomorú.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 A lúg vajon ugyanolyan károkat tehet az autóban mint a sav? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 A lúg vajon ugyanolyan károkat tehet az autóban mint a sav? :) Hát, ez attól függ. Összetétel és koncentráció se mindegy, sem egyiknél, sem másiknál. pl. ecettel hiába locsolod napokig a fényezést, szerintem a kénsav vagy a sósav hamarabb okoz problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Hát, ez attól függ. Összetétel és koncentráció se mindegy, sem egyiknél, sem másiknál. pl. ecettel hiába locsolod napokig a fényezést, szerintem a kénsav vagy a sósav hamarabb okoz problémát. Na igen, azt meg nem tudja senki hogy mi is volt abban a tározóban pontosan. Állítólag találgatnak hogy miből volt benne és mennyi. Azé az dícséretes szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Na igen, azt meg nem tudja senki hogy mi is volt abban a tározóban pontosan. Állítólag találgatnak hogy miből volt benne és mennyi. Azé az dícséretes szerintem. :) Ha most hirtelen el is tudná hozni onnan valaki azt a C-t, akkor is rengeteg dolog ment rajta tönkre, főleg az utastérben a kárpitok. Ha annyira nem is eszi még a cucc, akkor is gyorsban szét kéne kapni, és kitakarítani amennyire csak lehet. Ha meg menne homokszórásra, akkor úgyis mindegy. Legalább kevesebb festéket kell lefújni róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 http://img.index.hu/imgfrm/3/7/4/4/THM_0008193744.jpg hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...adett_c-4182239 hát ezt te meg hogy találtad hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 hát ezt te meg hogy találtad hozzá? Fordítva mondjuk ? Hümmmm....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 hát ezt te meg hogy találtad hozzá? kadett c forumrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 kadett c forumrol vagyis hozzápárosítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 értékesítés támogató prospektus '77 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 kellemes kis video... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nemrég volt Cs-n de ide is be kellett linkelni, "retró" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 Nemrég volt Cs-n de ide is be kellett linkelni, "retró" itt is volt nemrég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 És ez volt? :) Milyen hangja lehet már... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 És ez volt? :) Milyen hangja lehet már... :D 12milioért.. akármilyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 12milioért.. akármilyen.... ennyit akar érte és nem telik azonos felnire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts