mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 ja és mér kell caravan papír? mérnemjó akármilyen c? pl http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_l-4129492 ? Valakinek biztos jó az is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 keresek a fent említett papírt és mindketten megkérdezték bence lacit h van e neki, de nincs... Lanti! Bálintékat nem kérdezted? <_< Egyébként ilyen régi autónál nem volt szokás beírni a kasztnitípust. (nekem sem volt) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Lanti! Bálintékat nem kérdezted? <_< Egyébként ilyen régi autónál nem volt szokás beírni a kasztnitípust. (nekem sem volt) :wacko: szia, sajnos senkit nem ismerek, mondjuk Bálinttal pont találkoztam egyszer. De nem kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 1980.) Sziasztok! Bontódik egy felső indexes c kadett caravan! Az autó még egyben van hiánytalanul! Bárkit, bármi érdekel hívjon nyugodtan! Hely: Érd Feladás dátum: 2010-08-11 20:19 Feladó neve: Kicsi 20-ár Elérhetőség: 30-849-3824 Irány ár: - Veterán opelen találtam a hirdetést Lanti. Hátha van hozzá papír is. <_< Bálintot holnap Én szerintem felhívom és meló után ha ráér és még megvan a cucc ami nekem kell, el is megyek hozzá. Ha gondolod megkérdezem Neked. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Veterán opelen találtam a hirdetést Lanti. Hátha van hozzá papír is. <_< Jó ötlet :wacko: De nincs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Veterán opelen találtam a hirdetést Lanti. Hátha van hozzá papír is. <_< Bálintot holnap Én szerintem felhívom és meló után ha ráér és még megvan a cucc ami nekem kell, el is megyek hozzá. Ha gondolod megkérdezem Neked. :wacko: ha karterre fáj a fogad, azért most ment el sárgazoli.. már megkérdeztem kicsihuszit, de eltűnt a papírja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Jó ötlet :wacko: De nincs.... Akkor majd még Bálintot megkérdezem, hátha. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 ha karterre fáj a fogad, azért most ment el sárgazoli.. már megkérdeztem kicsihuszit, de eltűnt a papírja... Nem a karterre fáj. Egyébként annak a hirdetését már le is vették. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nem a karterre fáj. Egyébként annak a hirdetését már le is vették. <_< tudom zoli miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 tudom zoli miatt... sárgazoli = sárgagsi egyébként? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Akkor majd még Bálintot megkérdezem, hátha. <_< Ki az a Bálint amúgy ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 sárgazoli = sárgagsi egyébként? <_< Jahhhh :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ki az a Bálint amúgy ? <_< Hát tőlem pont jótól kérdezed. Tomi ismeri őket régebb óta. Én a testvérével az Attilával üzleteltem még annó az Astrámhoz cuccokat, onnan ismertem meg a Bálintot is. Van nekik elég sok Opeljük, még annó egy egész autóbontó volt a kertben csak az apukájuk halála után és a környezetvédők unszolása miatt, kitakarították az udvart. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Adatok ? Ezek mit tudtak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Adatok ? Ezek mit tudtak ? lehet nem is valódi a kép... amúgy ha GT/E akkor a széria 2.0 115ps.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 http://www.forum-auto.com/uploads/200410/e...3_kadettgte.jpg Hehe, tucatautó <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Megkérdeztem a Bálintot, nem tud C Kadett Caravan papírt. De ő is azt mondta hogy ezeknek az autóknak nincs bele írva a forgalmijába a kivitel, csak egy plaketten a kasztnin. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Ki az a Bálint amúgy ? :wacko: Tőle voltak a Seni cuccaid amiket szereztem anno. Lámpa ami még lehet,hogy mindíg Mantáéknál van. <_< Zamárdiban a narancssárga B Asconával voltak amin AZEV A felnik vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Zamárdiban a narancssárga B Asconával voltak amin AZEV A felnik vannak. Voltak, már árulja a felniket állítólag. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Eladó és magyar <_< Összes kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nincs millió alatt az ára. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Voltak, már árulja a felniket állítólag. ;) Ronal turbót keres <_< :wacko: :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ronal turbót keres <_< :wacko: :( ;) Azt kereshet egy ideig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Eladó és magyar <_< http://www.bero-magic-cars.com/entrance/ol...t/images/35.JPG http://www.bero-magic-cars.com/entrance/ol...t/images/34.JPG http://www.bero-magic-cars.com/entrance/ol...t/images/32.JPG http://www.bero-magic-cars.com/entrance/ol...t/images/31.JPG Összes kép Mi lehet az ára?? Tudod?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts