mikol Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ne a motortól félj, mert az cserélhető és találsz is bontottat. A "doboz" erősen korrodált, azzal van munka bőven. Én utaztam miatta nem keveset, hogy lássam. ^_^ Amikor érdeklődtem mondta hogy elment valaki megnézni már csak nem vitte el, biztos akkor te voltál az. :D Pedig direkt rákérdeztem, hogy milyen a karosszéria... Telefonba azt mondta ki lett lakatolva. De úgy néz ki elkelt, mert nincs már fent a hirdetés. :D Mindenesetre köszönöm a segítő hozzászólásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Valaki bezsákolta :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_c-2984431 Mi az a integrált vizsgálat ? ;) tavaly ősszel néztem ezt meg, hát kb. mintha sós vizben fürdőzött volna az a kocsi, porrá-porrá rohadva ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsuzsakutya Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Amikor érdeklődtem mondta hogy elment valaki megnézni már csak nem vitte el, biztos akkor te voltál az. ^_^ Pedig direkt rákérdeztem, hogy milyen a karosszéria... Telefonba azt mondta ki lett lakatolva. De úgy néz ki elkelt, mert nincs már fent a hirdetés. :D Mindenesetre köszönöm a segítő hozzászólásokat! Lehet, hogy rám gondolt de az is lehet, hogy többen is megnézték. Nem hiszem, hogy megvették, mert egy betegágy volt. Ráadásul 6 éve nem használta senki. Ha valamiért (kötelező bizt nem fizetése, súlyadó hátralék, stb.) kivonták a forgalomból akkor nem olyan egyszerű ismét forgalomba helyezni, függetlenül attól, hogy az ő mulasztása volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Lehet, hogy rám gondolt de az is lehet, hogy többen is megnézték. Nem hiszem, hogy megvették, mert egy betegágy volt. Ráadásul 6 éve nem használta senki. Ha valamiért (kötelező bizt nem fizetése, súlyadó hátralék, stb.) kivonták a forgalomból akkor nem olyan egyszerű ismét forgalomba helyezni, függetlenül attól, hogy az ő mulasztása volt. Lehet hogy valaki le alkudta a felére és alkatrésznek elvitte. Sosem lehet tudni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Lehet, hogy rám gondolt de az is lehet, hogy többen is megnézték. Nem hiszem, hogy megvették, mert egy betegágy volt. Ráadásul 6 éve nem használta senki. Ha valamiért (kötelező bizt nem fizetése, súlyadó hátralék, stb.) kivonták a forgalomból akkor nem olyan egyszerű ismét forgalomba helyezni, függetlenül attól, hogy az ő mulasztása volt. Hát ezek után nem sajnálom, hogy nem lett az enyém. ^_^ A tények ismeretében én is bealkudtam a felét, de nem hajlott rá. Valakinek biztos megérte így ennyiért, vagy levette a tulaj a hirdetést és kivár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 keresek c caravan papírt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 keresek c caravan papírt... Lacinak írtam már különben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Lacinak írtam már különben <_< Lacikának nincs... vagy Manta Lacira gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Lacikának nincs... vagy Manta Lacira gondolsz? Bence Lacinak írtam vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Bence Lacinak írtam vót. Nemrég beszéltem vele, neki niccccse... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nemrég beszéltem vele, neki niccccse... :wacko: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nemrég beszéltem vele, neki niccccse... <_< Túléli, ha kap egy levelet még a tártykörben :wacko: De akkor Lanti....keresni köllene mást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Leírná valaki hogy mi történt megint? Imádom amikor 3an chateltek és a kívülállók lóf@szt sem tudnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Leírná valaki hogy mi történt megint? Imádom amikor 3an chateltek és a kívülállók lóf@szt sem tudnak <_< Megiiiiiiiint ? :( Semmi különös szerintem :wacko: Mondjuk asszem ez most nem olyan nagy rejtvény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Leírná valaki hogy mi történt megint? Imádom amikor 3an chateltek és a kívülállók lóf@szt sem tudnak <_< keresek a fent említett papírt és mindketten megkérdezték bence lacit h van e neki, de nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 keresek a fent említett papírt és mindketten megkérdezték bence lacit h van e neki, de nincs... Eddig eljutottam, de azért keresel ilyen papírt mert VETTÉL egy ilyen autót? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nem, papírgyűjtésre kell. A MÉH-ben meg vannak érte őrülve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Eddig eljutottam, de azért keresel ilyen papírt mert VETTÉL egy ilyen autót? <_< igen jó kérdés.... mi volt előbb a tyúk vagy a tojás??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 igen jó kérdés.... mi volt előbb a tyúk vagy a tojás??? Nem úszod meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 keresek c caravan papírt... milyen típushoz???? <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 milyen típushoz???? :wacko: :( ;) Inkább ne írja le azt a szitokszót <_< ;) :o :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 milyen típushoz???? <_< :wacko: :( vectra c. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nemrég beszéltem vele, neki niccccse... ;) Aszondja, hogy olyan papírt szerezni kb, olyan nehéz mint 400as Manta motort :( Tehát Lanti nem lehetetlen a dolog, csak esélytelen <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Aszondja, hogy olyan papírt szerezni kb, olyan nehéz mint 400as Manta motort :( Tehát Lanti nem lehetetlen a dolog, csak esélytelen <_< :wacko: nemá bazmeg há tuti porrá rohadt már jópár ilyen kocsi nálunk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 nemá bazmeg há tuti porrá rohadt már jópár ilyen kocsi nálunk is. ja és mér kell caravan papír? mérnemjó akármilyen c? pl http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_l-4129492 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts