Lanti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 asszem itt mindent megtaláltok! http://www.flickr.com/groups/opelkadettc/pool/page1/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mostanság szeretnék venni egy 1.2 Opel Kadett C L -t ami váltóhibás a hirdetés szerint. Szerintetek mennyire vészes beszerezni egy váltót? Bontóba kapok hozzá? Esetleg van valakinek itt a fórumon? Előre is köszönöm! Üdv: Mikol Szia! Nem vészes. Ismerősömnek is van. Még ad is el belőle. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szia! Nem vészes. Ismerősömnek is van. Még ad is el belőle. ^_^ Köszönöm szépen a válaszokat! Átgondolom még. Közbe kiderült hogy nincs hűtő meg venti a kocsin így indítani se lehet, tehát kicsit már necces, nem szeretnék zsákbamacskát venni... Kedves rtomi, ha úgy adódna hogy birtokomba veszem a járgányt lehet, hogy megkeresnélek váltó ügyben. Köszi még egyszer! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Köszönöm szépen a válaszokat! Átgondolom még. Közbe kiderült hogy nincs hűtő meg venti a kocsin így indítani se lehet, tehát kicsit már necces, nem szeretnék zsákbamacskát venni... Kedves rtomi, ha úgy adódna hogy birtokomba veszem a járgányt lehet, hogy megkeresnélek váltó ügyben. Köszi még egyszer! Jó éjt! Elküldöm a srác számát privát üzenetben. ^_^ Szerintem van hűtője is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Arról az ezüst 2ajtós Limóról van szó, ami fent van használtautón is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Az ott egy Seat Marbella... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Corsa vertikális fékszervó Egyedi kiegyenlítő tartály Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Szép ez a motortér. Azt írja a srác hogy távolra szerelt fékfolyadék tartályt alkalmazott, ami egy Peugeot 106os kompakt főfékhengerre van rászerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Arról az ezüst 2ajtós Limóról van szó, ami fent van használtautón is? Szia! Igen arról lenne szó. Csak még egyezkedés és morfondírozás van... Vélemény a járgánnyal kapcsolatban? Köszi! Mikol Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Szia! Igen arról lenne szó. Csak még egyezkedés és morfondírozás van... Vélemény a járgánnyal kapcsolatban? Köszi! Mikol Beszéltem a haverommal. Van hűtő is meg váltó is neki. ^_^ Megnéztem én is a hírdetést. Így képről korrektnek tűnik és felsőindexes is. Ennyiért megvenném én is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Beszéltem a haverommal. Van hűtő is meg váltó is neki. ^_^ Megnéztem én is a hírdetést. Így képről korrektnek tűnik és felsőindexes is. Ennyiért megvenném én is. :D Köszönöm hogy érdeklődtél! Én is erősen gondolkodok, csak mivan ha elhozom, összerakom és a motor kuka. Mert jelen állapotában semmit nem lehet kipróbálni rajta. Morot, fékek, generátor, stb... És lakatolásról még szó se volt, pedig biztos kell rajta itt-ott javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Köszönöm szépen a válaszokat! Átgondolom még. Közbe kiderült hogy nincs hűtő meg venti a kocsin így indítani se lehet, tehát kicsit már necces, nem szeretnék zsákbamacskát venni... Kedves rtomi, ha úgy adódna hogy birtokomba veszem a járgányt lehet, hogy megkeresnélek váltó ügyben. Köszi még egyszer! Jó éjt! Igyekezz. mert már más is gondolkodik rajta. ^_^ le ne maradj! És a motorja ,milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Igyekezz. mert már más is gondolkodik rajta. ^_^ le ne maradj! És a motorja ,milyen?? Annyit tudok a motorjáról amennyi a hirdetésbe szerepel. 1.2-es benzines. A tulaj se tud semmit róla igazából 6 éve hozzá se nyúlt, azt mondta ő úgy tudja jó, de a mai világba az ilyenre nem lehet sokat adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Én azt mondom a mai világban a motor a legkevesebb. Azt lehet találni bárhol működőképeset. Asszem már ugyis csak a motorkódot nézik. A többi meg ha komplett a kocsi akkor simán megér annyit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsuzsakutya Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Köszönöm hogy érdeklődtél! Én is erősen gondolkodok, csak mivan ha elhozom, összerakom és a motor kuka. Mert jelen állapotában semmit nem lehet kipróbálni rajta. Morot, fékek, generátor, stb... És lakatolásról még szó se volt, pedig biztos kell rajta itt-ott javítani. Ne a motortól félj, mert az cserélhető és találsz is bontottat. A "doboz" erősen korrodált, azzal van munka bőven. Én utaztam miatta nem keveset, hogy lássam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 3X éves autóknál nincsenek csodák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 3X éves autóknál nincsenek csodák... Ott vannak csak igazán csodák... ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Egyébként már el is tűnt a használtautóról. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 3X éves autóknál nincsenek csodák... Főleg nem ennyiért ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Egyébként már el is tűnt a használtautóról. ^_^ Valaki bezsákolta :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_c-2984431 Mi az a integrált vizsgálat ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Valaki bezsákolta :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_c_c-2984431 Mi az a integrált vizsgálat ? :D 4 ajtos... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Integrált műszaki van. Az eredetvizsga+ műszaki de ezen nincs műszaki ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts