Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Csere? :D Naja, ez jobb lenne a családnak is, több benne a hely a babakocsinak. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Igen, a caravanokban is meg lehet látni a szépe, jót... pl lehet vele melózni járni, sittet hordani... :D :wacko: A sárga amit Tomi is mutat azon én is agyaltam... A szívósor feletti befecsik pedig benyát tolnak elvileg, így már a szívósorba is keverék kerül bele... bazi nehéz jól beállítani, de ha sikerül, akkor jó lehet nagyon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 A szívósor feletti befecsik pedig benyát tolnak elvileg, így már a szívósorba is keverék kerül bele... bazi nehéz jól beállítani, de ha sikerül, akkor jó lehet nagyon... Youtubeos commenthez az volt írva hogy gyárilag az a moci 144Le és no turbo, no nitro, semmi ilyesmi segítségével egészen 300Leig tornászták. Ami azért elég jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Igen, a caravanokban is meg lehet látni a szépe, jót... pl lehet vele melózni járni, sittet hordani... :wacko: :wacko: A sárga amit Tomi is mutat azon én is agyaltam... A szívósor feletti befecsik pedig benyát tolnak elvileg, így már a szívósorba is keverék kerül bele... bazi nehéz jól beállítani, de ha sikerül, akkor jó lehet nagyon... Egy caravan is mókás lehet, főleg ha valami MOTOR is van benne. Kicsit benézősebb, meg milyen vicces lehet forogni meg gumitfüstölni vele. Persze szigorúan sittel a hátuljában :wacko: Ez a dupla befecsizés meg érdekes megoldás. Látszik, hogy fiatal vagyok és kevés dolgot láttam még :D Youtubeos commenthez az volt írva hogy gyárilag az a moci 144Le és no turbo, no nitro, semmi ilyesmi segítségével egészen 300Leig tornászták. Ami azért elég jó. :D Gondolom azért itt nagytengely meg ilyesmik is vannak, de tényleg szépen feltornászták :P Nem egy ekotek az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Egy caravan is mókás lehet, főleg ha valami MOTOR is van benne. Kicsit benézősebb, meg milyen vicces lehet forogni meg gumitfüstölni vele. Persze szigorúan sittel a hátuljában :D Ez a dupla befecsizés meg érdekes megoldás. Látszik, hogy fiatal vagyok és kevés dolgot láttam még :wacko: Gondolom azért itt nagytengely meg ilyesmik is vannak, de tényleg szépen feltornászták :wacko: Nem egy ekotek az tuti :wacko: Pedig nyitott pillangós mociknál szokták ezt alkalmazni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 OFF, mert B Ascona, de gyönyörű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 és igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Szép autók, de a felnik :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Szép autók, de a felnik :D :wacko: :wacko: azért érzed h szép az autó mert a felni dob rajta.... mégis csak 1 kadett.. nem várunk csodákat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 azért érzed h szép az autó mert a felni dob rajta.... mégis csak 1 kadett.. nem várunk csodákat... De PCs-t igen, hogy beír erre :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 mégis csak 1 kadett.. nah ezt a mondatot jegyezd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 nah ezt a mondatot jegyezd meg ... ...amikor látod a tükörben, hogy levillog. KERESZTBEN! ^_^ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 csak pénz kérdése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 csak pénz kérdése... Azért linkeltem mert ebben nincs megvágva a tűzfal sem és a kardán alagút sem. ( bár az a képen nem kivehető. :D ) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Beszkennelt fotó. Jó régen csináltam egy Tuning-Stereo són. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Azért linkeltem mert ebben nincs megvágva a tűzfal sem és a kardán alagút sem. ( bár az a képen nem kivehető. :D ) ^_^ szerintem ha f astra műszerfalat akarsz rakni egy C kadettba akkor bele se kezdj... vegyél egy másik astrát, vagy omegát.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 szerintem ha f astra műszerfalat akarsz rakni egy C kadettba akkor bele se kezdj... vegyél egy másik astrát, vagy omegát.. ^_^ Hagy csináljon már azt a kocsijával, amit akar :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Hagy csináljon már azt a kocsijával, amit akar ^_^ :D úgyis azt csinál vele amit ö akar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 ...Visszatérve a műszerfalas témára, Én is azt terveztem hogy lecserélném majd a gyári C Kadett műszereket egy Astráéra, de lehetőleg úgy, hogy a műszerfalat ne kelljen átcserélni. Tetszik az Astrám belseje, de egy Kadettban szerintem sem mutatna jól az egész műszerfala, még talán a műszerek beapplikálását meg lehetne úgy oldani hogy ne legyen feltűnő. :D... Ebben hol látsz arra utalást, hogy az egész műszerfalat akarom cserélni, Lanti? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Ebben hol látsz arra utalást, hogy az egész műszerfalat akarom cserélni, Lanti? ^_^ :D na ja, mellé olvastam mert mikor a astra müszer/falrol volt szó c kadettba akkor .............. mondjuk csak a műszeregység se sokkal jobb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 na ja, mellé olvastam mert mikor a astra müszer/falrol volt szó c kadettba akkor .............. mondjuk csak a műszeregység se sokkal jobb ^_^ Nem úgy egyben gondoltam, hanem valahogy okosban. De az legyen a legkisebb bajom majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nem vagyok függő ^_^ Uploaded with ImageShack.us Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts