rtomi Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 ne bántsd már Antit, neki ez a fiatalságára vezethető vissza :D :D Ami tegnapelőtt volt. :icon1: Anti fiatal még.(hozzám képest) :unsure:
j.balint Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 köszi Bálint a linket... ha mindenképp ötcsavart szeretnél, viszont maradhat a merevhíd akkor én a manta 400 vagy a commodore futóművét ajánlom megfűszerezve watt futóművel. persze ez is mélyen zsebbenyúlós, a watt stab elkészíthető. http://www.cae-racing.de/wattgestaenge.htm
sárgaGSI Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 Kicsit itt off, de a Punto-ról mutathatnál azért valamit... :hiya: ez engem is megfogott :blink:
zamek25 Elküldve Március29, 2012 Elküldve Március29, 2012 hát igen a punto nem idevág,szívből lélekből opelos vagyok, volt 160lovas c20ne corsám egy b amit szintén én épitettem,de gyerekek ez a punyesz nagyon kurvajólett. egy barátom keze alatt született meg,aztán én folytatgatom épitgetem tovább,már napi használatban van,még át kell programozni tiszta etanolra meg fel kell tennem a porsche nyergeket és összeáll a kép teljesen :D itt vmiért pont leszedtem a pillangót,nincs mormális képem :omg:
Pati Elküldve Május15, 2012 Elküldve Május15, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadett_c/opel_kadett_c-5785346 hirdetett C előéletéről kellene infó, ha vki tud róla kérem írjon pár sort! Előre is köszönöm!
rtomi Elküldve Május15, 2012 Elküldve Május15, 2012 Egy MVOK-os klubtagunk megnézte (akié az OT rendszámos GTE a historyc rallye-ban) de nem sok jót mondott róla.
Stefan Elküldve Május16, 2012 Elküldve Május16, 2012 hát igen a punto nem idevág,szívből lélekből opelos vagyok, volt 160lovas c20ne corsám egy b amit szintén én épitettem... 160 lovas C20NE? :unsure:
Pati Elküldve Május16, 2012 Elküldve Május16, 2012 Egy MVOK-os klubtagunk megnézte (akié az OT rendszámos GTE a historyc rallye-ban) de nem sok jót mondott róla. Köszi a gyors infót! Hol tudom elérni a GTE tulajdonost?
rtomi Elküldve Május16, 2012 Elküldve Május16, 2012 Köszi a gyors infót! Hol tudom elérni a GTE tulajdonost? http://www.eurohammerteam.com/ Kalapács Zsolta neve.
Pati Elküldve Május22, 2012 Elküldve Május22, 2012 http://www.eurohammerteam.com/ Kalapács Zsolta neve. Kösz, az oldal meg van és az elérhetőség is csak választ nem kaptam! Nem baj, holnap megyek megnézni a C-t. Remélem nem annyira gáz a vas mint mondják!
rtomi Elküldve Május23, 2012 Elküldve Május23, 2012 Kösz, az oldal meg van és az elérhetőség is csak választ nem kaptam! Nem baj, holnap megyek megnézni a C-t. Remélem nem annyira gáz a vas mint mondják! Hát igen. Úgyis az számít neked mennyire felel meg. Lehet neki mások az igényei és teljesen jó a kocsi. Zsolti utcainak akarta a versenyautó mellé,ha jól tudom.
Pati Elküldve Május23, 2012 Elküldve Május23, 2012 Hát igen. Úgyis az számít neked mennyire felel meg. Lehet neki mások az igényei és teljesen jó a kocsi. Zsolti utcainak akarta a versenyautó mellé,ha jól tudom. Meg néztem a vasat! Én is utcainak akartam de tényleg fáradt a kicsike. Nem baj nem csüggedek majd talán lesz ami megfelel!
Bogáj Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Sziasztok! Jelenleg restaurálok egy Coupe t. Már nem sok van hátra, ezért keresek Kadett C komplett fekete belsöt, kifogástalan állapotban. Tudtok esetleg segiteni? Elöre is köszönöm. Üdv Àdám
sárgaGSI Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Sziasztok! Jelenleg restaurálok egy Coupe t. Már nem sok van hátra, ezért keresek Kadett C komplett fekete belsöt, kifogástalan állapotban. Tudtok esetleg segiteni? Elöre is köszönöm. Üdv Àdám hát ez így eléggé esélytelen....itt kevesen járnak inkább index forumon próbáld meg......
Zsoltee Elküldve Június30, 2012 Elküldve Június30, 2012 Szia! Hogy érted index forumon? Üdv Àdám Így :)
MoCSoK Elküldve Augusztus1, 2012 Elküldve Augusztus1, 2012 hátha valakit érdekel OHC GETRAG 240 itt a hirdetés: http://www.magyaropelmantaclub.hu/index.php?page=forum&temakor_id=9&tema_id=10
asci7 Elküldve Szeptember3, 2012 Elküldve Szeptember3, 2012 Sziasztok! ELADÓ egy komplett eredetileg cih-s opelekbe építhető C20XE-hez oljadekni, váltó, hengerenkénti Lexmaul leömlő nagy rendszerrel, kardánnal, stb... Ugyanitt Kadett C első sárga KONI gátló, Kadett üvegek, kütyük, első futómű, jó állapotú belső cuccok, üvegek, és Kadett C fordulatszámmérős óra! Érd: vargap7@gmail.com vagy 30/2869142
zamek25 Elküldve November1, 2012 Elküldve November1, 2012 Sziasztok! ELADÓ egy komplett eredetileg cih-s opelekbe építhető C20XE-hez oljadekni, váltó, hengerenkénti Lexmaul leömlő nagy rendszerrel, kardánnal, stb... Ugyanitt Kadett C első sárga KONI gátló, Kadett üvegek, kütyük, első futómű, jó állapotú belső cuccok, üvegek, és Kadett C fordulatszámmérős óra! Érd: vargap7@gmail.com vagy 30/2869142 az olajdekni jo c25xe re? ha igen mit kérsz érte? váltó? kardán? milyenek?
tgabika76 Elküldve November2, 2012 Elküldve November2, 2012 Sornégyes olajdeknije a V6-osra? Csodálnám...
zamek25 Elküldve November7, 2012 Elküldve November7, 2012 ha minden jol megy hétvégére lesz váltóm /getrag240/ már csak ezt az olajteknős dolgot kell megoldanom és belelógatom a motort. találtam egy eaton m62es kompresszort is de szerintem első kanyarban szivó lesz és ha stabil minden és esetleg kevés :D akkor kap csak kompressort.
zamek25 Elküldve November26, 2012 Elküldve November26, 2012 ablakok köré kellenek gumikéderek. tud valaki segiteni?
zamek25 Elküldve December9, 2012 Elküldve December9, 2012 milyen főfékmunkahengert lehet nagyobbat használni a c-be?
Recommended Posts