rtomi Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Meghalt a fórum? Lanti micvan a C-vel? Árulja. :unsure:
sárgaGSI Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Megvetted? :icon1: meg kellett volna.....Csak nem lottózom
Pati Elküldve Február22, 2012 Elküldve Február22, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Kadett C limot vásárolnék de sajnos még nemtaláltam meg az igazit, ha valaki tudna eladó C-t vagy vmi tippet, hogy hol érdemes keresgélni azt megköszönném (a hasznaltauto.hu-t napi szinten nézem). Ami feltétel, hogy magyar papíros legyen (az sem baj ha műszakis), ne legyen porrá rohadva :) és sajnos a költségvetésem is határos. A segítséget előre is köszönöm! Sziasztok!
Pati Elküldve Február27, 2012 Elküldve Február27, 2012 sztem meg.... Remélem, irok pü-t és meglátom. Köszi a gyors reagálást.
Pati Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ.
Albert Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ. Itt írj neki folyton fent van http://www.facebook.com/ZimaMoody
sárgaGSI Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 Sziasztok, úgynézem bukta a pü, nem kapok választ. itt ő nem nagyon van....
sárgaGSI Elküldve Március6, 2012 Elküldve Március6, 2012 első hídat keresnék céé alá, ha van valakinek fölösleges kérem jelezze! Kösz
sárgaGSI Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 Lassan de gyűlnek a dolgok a cééhez :smartass: ohcGetrag240: Nagyhíd Fordszám mérős műszer: motortaró: xe leömlő, manta autómata kardán, gte stabrúd........ Powered by Lanti!!! Kösz!
Atommanó Elküldve Március12, 2012 Elküldve Március12, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2012 Elküldve Március13, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D :D :D
sárgaGSI Elküldve Március13, 2012 Elküldve Március13, 2012 Király... De Te reméljük össze is rakod... nem csak kibővíted Lanti gyűjteményét... :D mindenképpen, max halálfélelmemben eladom....... a mocit, a kocsit semmiképpen
Pehi Csabi Elküldve Március13, 2012 Elküldve Március13, 2012 ott van pehi XE-je.. máris még1 gond letudva :D :blush: :hiya:
j.balint Elküldve Március14, 2012 Elküldve Március14, 2012 Azt a nagy (retro) hangflat meg berakod a csomagtartóba? :evilgrin:
Zsoltee Elküldve Március15, 2012 Elküldve Március15, 2012 mindenképpen, max halálfélelmemben eladom....... a mocit, a kocsit semmiképpen De előtte azért majd vigyél egy kört ha megoldható. ;)
sárgaGSI Elküldve Március17, 2012 Elküldve Március17, 2012 Kigurult a céé a garázsból hagy napozzon egy kicsit,kezd unalmassá válni h hónapok múlva is pöccre indul, kell bele a "kevésbé üzembiztos" technika :smartass: :smartass: :smartass:
zamek25 Elküldve Március17, 2012 Elküldve Március17, 2012 Sziasztok. Rég nem fórúmoztam,de egy elvetemült projectbe kezdek bele és szükségem lenne segítségre,infókra. egy 77es 3ajtos c-kadettot fogok megépíteni 2.5 v6 kompressor lesz az erőforrás ami egy a vectrából származik, mercedes 2.3 kompressor fogja fujni 0.5baron ha minden jol sikerül és egy vams-computer fogja vezérelni. van egy komplett a vectrám amit nemrég kivonattam,de nagyon jó motorja futóműve van kár lenne érte tehát valamibe be kell raknom. Életem első kocsija egy C-vot 2001-ben ezért dötöttem ugy h játszósnak most épitek egyet. Az ötcsavaros nagyfékes futóművet szeretném használni elöl hátul. szükségem lenne egy váltóra hidra speeres difire.amin gondolkoztam az omega b mv6. nem tudom találkoztatok e már ilyen ötlettel mit hogy fogok tudni megoldani milyen alkatrészekre lesz szükségem? keresgéltem már találtam pár okosságot,de nagyon szivessen venném a segítségeteke,ötleteket,tanácsokat. üdv nektek Zoli Sopronból http://www.kadettc.info/v6-umbau/page23.htm
Atommanó Elküldve Március18, 2012 Elküldve Március18, 2012 Hát sok sikert... egy biztos... bazi orrnehéz lesz... én annó nagyon sokat agyaltam amikor xe bekerült a C-be... 3000 sor hattól kezdve a 2.5 v6, CIH, NE, XE mindent végigrágtam... végigolvastam minden fórumot amik erről szólnak... és a lényeg, hogy miért xe lett??? Mert mindenhol megemlítik, hogy annyira orrnehéz, és orrtolós lesz az xe-nél nagyobb mocival, hogy megöli a feelinget... Az Omega hátsó híd szerintem felejtős így ebben a formában, mert szerintem kb 20 cm-vel szélesebb mint az autó... ;)
zamek25 Elküldve Március18, 2012 Elküldve Március18, 2012 közel 300loerővel nem veszik el a feeling ebben biztos vagyok :icon1: azt nem tudjátok az omega hidat nem lehet rövidíteni? vagy ti milyen hidakat használtok? ami birja is?
sárgaGSI Elküldve Március18, 2012 Elküldve Március18, 2012 közel 300loerővel nem veszik el a feeling ebben biztos vagyok :icon1: azt nem tudjátok az omega hidat nem lehet rövidíteni? vagy ti milyen hidakat használtok? ami birja is? hát manta hídból még elég sok van ami 4 cm-el szélesebb oldalanként és csak a híd tartó "kutyacsontokat", vagy nagy cé híd amibe belemegy a manta sperr, csak azt esélytelen szerezni kb. 30-éves autóhoz hegesztgetni új futóműtartókat szeritem nem túl célszerű......
Recommended Posts