Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok! Nem akar valaki kupét venni? Ha valakit érdekel az enyém e-mailben írjon vagy hívjon! X20XEV motorral megbolondítva!

Szia!

Engem érdekelne a dolog mikor és hol lehet megnézni ?

Írtam pű-t.

Köszi

Elküldve
Sziasztok! Nem akar valaki kupét venni? Ha valakit érdekel az enyém e-mailben írjon vagy hívjon! X20XEV motorral megbolondítva!

Sziasztok! A kupéra sokkal nagyobb az érdeklődés mint amire számítottam, még a kért összeg ellenére is. Összedugtuk a családdal a fejünket, és úgy döntöttük hogy nem adjuk el. túl közel áll már hozzánk. Szóval bocs mindenkitől akit félrevezettem vagy ilyesmi. A problémát ami miatt elakartam adni azt részben leküzdöttük, így marad nálam. Még egyszer Bocs!

Üdv: -Bálint-

Elküldve
Sziasztok! A kupéra sokkal nagyobb az érdeklődés mint amire számítottam, még a kért összeg ellenére is. Összedugtuk a családdal a fejünket, és úgy döntöttük hogy nem adjuk el. túl közel áll már hozzánk. Szóval bocs mindenkitől akit félrevezettem vagy ilyesmi. A problémát ami miatt elakartam adni azt részben leküzdöttük, így marad nálam. Még egyszer Bocs!

tudok helyette jó c caravánt eladót :lol: ;)

Elküldve

Okos döntés! :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
ez a képet már én is nézegettem, szinte lehetetlen :lol:

Én tudok MO-on airride-os C Kadettet. De sztem a gátló kell bele. A gólyalábas autókban sincsen gátló? Nem értek hozzá, most kezdek ebben az irányban puhatolózni.

Elküldve
ez a képet már én is nézegettem, szinte lehetetlen :lol:

Ja és abban cserélték a felső lengőkart, mert nekem az 5centis ültetéssel jobban terpeszt az eleje.

Elküldve
Valahol lehet ilyenbe való műszert beszerezni olcsón?

hát kinek mi az olcsó????

sztem ami kadettból van az eleve horror, nézegettem univerzális, nem karácsonyfáskivilágítással rendelkező műszereket, lehet kapni végülis.....

itt egész kultúráltak vannak, "hasonlítanak" is a gyáriakra, nem bucsus :lol:

• 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.