Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Csipázom mint barátot (Zsolteet is), csak egyszerűen nem találok ebben logikát...főleg azért nem, mert vesz egy másik fostaligát és ugyanezt végigcsinálja újra...

Tudod aki nem issza el. ;) ;) :lol:

Szerintem jobb mintha könyvtárba járna.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Eladó az ex Anti, aztán Zima Kadi... C20xe-vel, minden motyóval... úgy is ismeritek... technika adott benne minden, kasztni javítgatásra szorul, de jó kiindulási alap lehet, ha valaki komolyan gondolja a dolgot... 500e az ára a kis játékszernek...

27308_1234797371.jpg

Elküldve
meg kell venni Anti

Lehet meg is venném... de akkor ki veszi meg a Vekit? ;) :) Bár igazából a kettőből kéne gyúrni egyet... :)

Szóval nálam ez most kimarad sajnos... :lol:

Elküldve
Sziasztok! Nem akar valaki kupét venni? Ha valakit érdekel az enyém e-mailben írjon vagy hívjon! X20XEV motorral megbolondítva!

Miért??? :lol: ;) :)

Szerk.: Hát b*ssza meg, mondom egy nap két C Kadett eladó, felnézek használtautóra, ott mi a helyzet. Vannak olyan szépek és olyan jó áron adják őket, hogy beszarás. Most bántam meg igazán hogy nem vártam az autóvásárlással. Mindegy, már Astrázok :)

Elküldve
Sziasztok! Nem akar valaki kupét venni? Ha valakit érdekel az enyém e-mailben írjon vagy hívjon! X20XEV motorral megbolondítva!

Halihó! Vectra csere nem érdekel? :lol:

Elküldve
Halihó! Vectra csere nem érdekel? :lol:

Ne csapd be magad, neked Corsás szíved van, még a C Coupéból is az után vágyakoznál, ugyanúgy ahogy a Vectrából is. ;)

Elküldve
Ne csapd be magad, neked Corsás szíved van, még a C Coupéból is az után vágyakoznál, ugyanúgy ahogy a Vectrából is. :)

Azért egy C már elég jól áll súlyban, főleg XEV-vel. Meg jó helyen is hajt... Azért nem lenne annyira kompromisszumos, mint a Vectra ;)

De sajnos a kollegának más tervei vannak :) :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.