Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ja tehát akkor nem egy konkrét helyről, hanem az ebayről. azok meg csak postázni tudnak. OK :)

aránylag normális áron postázta, meg ugye ebayról löttük, nem lett volna értelme még 200-300km autózni a rugókért is...

Elküldve

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem régiben neki estem egy 79es c kadett felújításának, de az alkatrészek beszerzése nagy problémát jelent:(. A lengőkarok nagyon rossz állapotban vannak, cserélni kéne őket. Hol találok én ilyet??? Ha valaki tud segíteni, vagy ha van és eladná, előre is köszönöm!

Elküldve
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem régiben neki estem egy 79es c kadett felújításának, de az alkatrészek beszerzése nagy problémát jelent:(. A lengőkarok nagyon rossz állapotban vannak, cserélni kéne őket. Hol találok én ilyet??? Ha valaki tud segíteni, vagy ha van és eladná, előre is köszönöm!

szia,

sajnos itt a fórumon nem találsz hozzá semmit, nem igazán vannak C-s emberekék, vagy csak nem olvassák sűrűn az oldalt.

sajnos nekem is két szett volt de az egyik teljesen szét volt rohadva, de szerintem simán találsz hozzá.

kérdezd itt meg:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030881

Elküldve
szia,

sajnos itt a fórumon nem találsz hozzá semmit, nem igazán vannak C-s emberekék, vagy csak nem olvassák sűrűn az oldalt.

sajnos nekem is két szett volt de az egyik teljesen szét volt rohadva, de szerintem simán találsz hozzá.

kérdezd itt meg:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9030881

Szeva!

Köszönöm, megpróbálkozom, sajnos nem egyszerű alkatrészt találni ehhez a típushoz.

Elküldve
Zima most hogy áll vele? Utolsó infóm szerint még a Blitz előtt belecsattantak hátulról a lámpánál :)

igen pont ez változott rajta az elmúlt 3 évben

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.