Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nana... holnap után, már koptatni kell a gumikat... ;) Pl kijöhetsz felrakni a lököst... :D :icon4: igen a tesztkör az fontos.. de kihagynám előtettek a föld utat.... nem sokat rugózik a drága... talán ha bejössz a budafokiig :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 igen a tesztkör az fontos.. de kihagynám előtettek a föld utat.... nem sokat rugózik a drága... talán ha bejössz a budafokiig :D :icon4: :icon4: Körbe is tudsz ám jönni, és hátul a kocsibeálló felől jössz akkor nem kell végigjönnöd ám a huplikon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Körbe is tudsz ám jönni, és hátul a kocsibeálló felől jössz akkor nem kell végigjönnöd ám a huplikon... ;) 380-as benzin árnál körbe? :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 380-as benzin árnál körbe? :D :icon4: :icon4: Sokat eszik az 1.2 mi??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Sokat eszik az 1.2 mi??? :icon4: :icon4: a Superb.............. ;) Bázz még itt vannak nálam a csiszolókorongok meg a gép 6-ra ott vagyok....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 a Superb.............. :icon4: Bázz még itt vannak nálam a csiszolókorongok meg a gép 6-ra ott vagyok....... :D Minek jössz ide 6-ra???? :icon4: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 a Superb.............. :icon4: Bázz még itt vannak nálam a csiszolókorongok meg a gép 6-ra ott vagyok....... :D zsír, ezé hívtalak h délután jöhecc :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Bázz még itt vannak nálam a csiszolókorongok meg a gép 6-ra ott vagyok....... :D na vaz csak rávett? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 na vaz csak rávett? :D nemnem, ö engem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Minek jössz ide 6-ra???? :D :icon4: :icon4: csiszolni a lökösdet 120-as papírral ha nem gond.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 zsír, ezé hívtalak h délután jöhecc ;) jah mér amúgy kész lesz????? :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 jah mér amúgy kész lesz????? :D :icon4: :icon4: ráérünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 ráérünk :D messze van még a pályanap..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 jah mér amúgy kész lesz????? :D :icon4: :icon4: volt egy pillanatnyi fennakadás, mikor feltöltöttük fagyállóval és 4 helyen hugyozott a csere hűtő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 :icon4: :icon4: Nekem is most fényeződik újra az első lökösöm, csak hétvégére raktam fel.. .aztán szedtem is le újra... már rutinból megy... ;) Kicsit gyorsban lett felrakva a fényezés után, puha maradt még a lakk, és még a rongy mintája is benne maradt ahogy elhoztam... ;) ;) Az enyém is tele van fényezési hibákkal, lakkcseppek, folyás, jó szemetes és miegymás, de össze kellett rakni hogy Blitzen ott tudjak lenni. Majd ha hazajöttünk Blitzről következő héten 2000es vizes papír és polír gép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kutyaur Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Üdv Mindenkinek. A jó C kadettemre vettem egy garni OZ Turbo 2 részes felnit. Sajnos elöl szélesnek bizonyult, ha esetleg kell valakinek most 100,000-ért megvállnék tőle. 7,5X15 ET9 4X100 Nekem kb 135,000-be volt, de kocsi vásárlás miatt szükségem van minden gombra. Ja meg van már helyette másik is, szóval csak porfogó otthon. http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum..._dunlop_gumival 06308257678 Bocs az offért. Üdv. VI Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 fék megoldás :D :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 fék megoldás :D :icon4: :icon4: ezt mesélte a szabi is, h talán a T4-be is befelé van a munkahenger... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 fék megoldás :D :icon4: :icon4: érdekes, de mondjuk a rotoros gyujtás megoldás is tök jó, bár lehet disessel nem szoptak volna így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 érdekes, de mondjuk a rotoros gyujtás megoldás is tök jó, bár lehet disessel nem szoptak volna így kint nagy divat ez az átalakítás.. mondjuk lehet már akkor XE volt benne mikor még nem is volt DIS-es moci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 kint nagy divat ez az átalakítás.. mondjuk lehet már akkor XE volt benne mikor még nem is volt DIS-es moci :D 93ban azért már volt dises... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 93ban azért már volt dises... :icon4: de lehet 88ba rakták bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 de lehet 88ba rakták bele :D Ma keveset origamiztál, azért vagy ilyen morcos :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 de lehet 88ba rakták bele :D De az is lehet, hogy C kadettbe... ;) :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts