sárgaGSI Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Akkor ne oltogassál másokat,mert nekik most nem volt jó :D Nem volt jó????? :D :) B) Akkor te már tudsz mindent, én még nem :D elnézést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Nem volt jó????? :D :) B) Akkor te már tudsz mindent, én még nem :D elnézést :D ott volt a lehetőség, elmesélhetted volna, h milyen volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Kerek első lámpics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nagyon hasonlít az E30 lámpájára. E30ból egy projektoros lámpát nem lehet bevarázsolni C Kadiba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Nagyon hasonlít az E30 lámpájára. ... Tényleg pont olyan kerek... :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tényleg pont olyan kerek... :D :D :D :P A három felfogatási pont is hasonló, nem csak azért mondtam mert kerek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Tényleg pont olyan kerek... :D :D :D :P Hüüüüüülyee. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Kerek első lámpics régóta fent van.. és nem a lámpa az érték hanem inkább a műanyag körülötte... de marad a koczkaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corvinus Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Üdv mkinek! Érdekesen történnek velem a dolgok Opel ügyekben. Amikor kikötöttem az Opel-nél mint végérvényesen kedvenc márka és elkezdtem kacsingatni a Calibra felé akkor egyszer csak puff naponta többször is láttam belőle az utakon. Addig meg annyira fel sem tűnt sztem :D De folyamatosan csúsztam lefele amikor is megtetszettek a veterán korú Opel-ek. És ekkor mint derült égből a villámcsapás láttam egy Kadett C sedan-t nem messze itthontól. Naponta láttam suliba menet ill. jövet is. Egy fuvarozó telepen állt mindig. De nem néztem rá jobban sosem. A legnagyobb döbbenet az volt mikor rájöttem, hogy ez a kis tünemény innen indul a faluból reggel és ide jön haza :D Meg is akartam ekkor már venni, de nem is lett volna rá pénzem sajnos. Tövábbra sem mentem a közelébe amilyen idióta vagyok mert közben azt is megtudtam kihez tartozik. És am is pont unokabátyámék szomszédjában volt a gép. Ezután pedig eltűnt és átvette a szerepét egy 307-es kombi, mert mégis csak egy kétgyerekes család ugye akkor már ilyen családi kocsija legyen. Na ekkor nagyon megbántam az egészet. Erre pedig pár hete kaptam egy infó szerűséget, hogy még mindig itt van a faluban. Ezek szerint pont oda került ahova nem szerettem volna. egyí úgymond autószerelőhöz aki elég drágán adja a vasdarabokat amiket beszerez. De ez viszont nem biztos mert azóta még nem kérdeztem rá. A tudat viszont egyre jobban idegesít és minden nap gondolok rá, hogy mi lehetne belőle ha mégis... Már nem várhatok tovább, muszáj tudnom, hogy van e még és mennyire van jól. Attól viszont még jobban tartok, hogy csalódni fogok ezért még rosszabb lépnem előre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Minél tovább halogatod annál nagyobbat fogsz csalódni ha már nincs meg az autó, főleg ha rossz vége lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Kicsi20ár számát meg tudná valaki adni ? privátban persze. köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 ni felirat ócsóé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Hátha keres ilyen szép állapotut valaki. ni felirat ócsóé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 :D :D hát nem nézem én hogy kié a hirdetés :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 szerintetek mi lehet az OPEL-nél /C-nél a kerékanya paraméterei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2011 Megoszt Elküldve Július2, 2011 szerintetek mi lehet az OPEL-nél /C-nél a kerékanya paraméterei? Talán a faros Skodáé jó rá. :D Menetemelkedésre gondolsz? Vigyél el egy mintát a boltos tudni fogja. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 hátul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Már csak le kell mosni, és indulhattok is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Már csak le kell mosni, és indulhattok is... :icon4: hónap fényezzük a kertbe.. kadettos megoldás :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 hónap fényezzük a kertbe.. kadettos megoldás :D :icon4: Szegény ember vízzel főz, BMW is garázsban lett fújva, módos Subarus fórumtárs be is szólt miatta. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Szegény ember vízzel főz, BMW is garázsban lett fújva, módos Subarus fórumtárs be is szólt miatta. :D :icon4: :icon4: Nekem is most fényeződik újra az első lökösöm, csak hétvégére raktam fel.. .aztán szedtem is le újra... már rutinból megy... ;) Kicsit gyorsban lett felrakva a fényezés után, puha maradt még a lakk, és még a rongy mintája is benne maradt ahogy elhoztam... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Szegény ember vízzel főz, BMW is garázsban lett fújva, módos Subarus fórumtárs be is szólt miatta. :D mi most csak gyári színre fújuk vissza azokat az elemeket amiket csináltunk vagy újak.... az XE berakása és minden végeztével lesz csak telifujva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Dobbetét kész lesz ma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 ma?? még ott a holnap holnapután Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 ma?? még ott a holnap holnapután Nana... holnap után, már koptatni kell a gumikat... :icon4: Pl kijöhetsz felrakni a lököst... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts