Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
60-as csüccsel überkirály lenne! :D

Jaja, ezt néztem én is :D

Szép ez a béééé kadett :)

Kadett, kadett... nem mindegy? Ezen legalább látszik közelről az autó. Bár ezt is csak bokron keresztül merték fotózni :lol:

Elküldve
Kadett, kadett... nem mindegy? Ezen legalább látszik közelről az autó. Bár ezt is csak bokron keresztül merték fotózni :D

nana.. lefele még talán (B- A) de felfelé már nem érvényes ezen általánosítás :lol: :D

Elküldve
nana.. lefele még talán (B- A) de felfelé már nem érvényes ezen általánosítás :D :lol:

Azért én bármikor vállalnék egy D kadett Tramp-et :D

14v3313.jpg

irmschertramp2.jpg

Elküldve

Lanti! Szeretnék tőled kérni egy szivességet! C20XE-s ismerős körben említenéd , hogy van egy önindítóm és egy kuplungtárcsám DIS verzióból. Útbanvan nekem. 5ezerért viheti valaki ha akarja az önindítót. A kuplungtárcsa is jó még. Azt adom hozzá grátiszként. Kidobni nincs szivem. A hátsókerekeshez sajna nem jó a sűrűricnizése miatt.

• 2 weeks later...
Elküldve
Na helló mindenkinek elvileg új vagyok. Örülök hogy végre itt lehetek nekem is van a C-m. B)

rövidebb nick nem jutott eszedbe ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

passssszold a képeket ide is, nincs mindekinek FB-jeeee :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.