Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
igen, akkor valószínű, hogy 265 getrag.. mert 240es nem volt omegaba..

A 265-nek leszedhető a harangja! A másik képen a barna kupé alól nagyon kilóg az a kerék. A 8*13 et1 elfér hátul.

Elküldve
A 265-nek leszedhető a harangja! A másik képen a barna kupé alól nagyon kilóg az a kerék. A 8*13 et1 elfér hátul.

tehát akkor melik is, mert ennek tuti nem szedhető le :D

Elküldve
tehát akkor melik is, mert ennek tuti nem szedhető le :D

tök mind1....jelenleg amennyit flexeltünk az autón, már ott tartok h akár a csomagtérig felvágnám a kardán alagutat....

Elküldve
tök mind1....jelenleg amennyit flexeltünk az autón, már ott tartok h akár a csomagtérig felvágnám a kardán alagutat....

nah mert azé mégiscsak jobb ha nincs a kardán megvágva :D

Elküldve

Végülis megkaptad hozzá a javítóíveket? Amikor én tárgyaltam az autóról még arról volt szó hogy megvan hozzá minden. Sajnos most szembesültem vele hogy a pedáloknál ahol a spricnitartály van a tűzfalon majdnem 20centis átmérőben kirohadt a tűzfal a kupémon. még jó hogy lakatolás elött vagyok. Az előző tulaj sziloplasztal ragasztotta fel a gumi védőréteget, hát megis ette alatta a fémet:(

Elküldve
Végülis megkaptad hozzá a javítóíveket? Amikor én tárgyaltam az autóról még arról volt szó hogy megvan hozzá minden. Sajnos most szembesültem vele hogy a pedáloknál ahol a spricnitartály van a tűzfalon majdnem 20centis átmérőben kirohadt a tűzfal a kupémon. még jó hogy lakatolás elött vagyok. Az előző tulaj sziloplasztal ragasztotta fel a gumi védőréteget, hát megis ette alatta a fémet:(

nekem is most az elején mindent szétvágtunk és ujracsináltuk.. majd rakok fel képeket hétvégén

Elküldve
hozzám került az általad dedikált caravan hatsóablakok :lol:

Avass be kérlek. :D

amit bontottatok caravant a bálinttal azoknak az ablakaira rá van írva, hogy melyik ablak és h by tomi :D

Elküldve

Megerősítve: nyúlványok küszöbök oszlop

P1010075.JPG

Az eleje is újracsinálva, ami festve van az új....

P1010091.JPG

már lefestve az oszlop, még a borítás hiányzik róla:

P1010093.JPG

Egyebek belülről lefestve:

P1010084.JPG

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.