Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha XE-zni akarsz akkor gázpedált kell cserélni...vagy átalakítani... <_<

eddig erről nem találtam infot, persze nem is számítok másra mint még 2000 nem várt szívásra...

Elküldve
eddig erről nem találtam infot, persze nem is számítok másra mint még 2000 nem várt szívásra...

Már meg nem mondom miért, de valami a bovdennel volt... a miatt kell a móka...de ezt még anno mondtam neked...

Elküldve
Már meg nem mondom miért, de valami a bovdennel volt... a miatt kell a móka...de ezt még anno mondtam neked...

szerintem neked az volt a baj, hogy kivágtátok a gyári helyét a bowdennek, mert a tűzfalon van egy rugós cucc ami átalakítja...

Elküldve
szerintem neked az volt a baj, hogy kivágtátok a gyári helyét a bowdennek, mert a tűzfalon van egy rugós cucc ami átalakítja...

Ezt már így fejből meg nem mondom... de itt is kellett az új pedál amit linkeltél...

Elküldve
Anti,

erre a gázbowdenes témára nem találok értelmes miértet....

csak a nem fér el a szerkezet ötletem van....

az a baj, hogy tényleg nem emléxek... lehet valami olyasmi, hogy nem ér el odáig a bovden, de akkor egyszerűbb lett volna bovdent gyártani, vagy nem emel ki eleget a pedál a padlógázhoz... passz... azt tudom, hogy kellett...

Elküldve

Átnézegettem a képeket... de fékpedálost egyet sem lelek, pedig tudom, hogy lefényképeztem... de egy sorozat valamikor elkeveredett... lehet az volt az...

De egy ilyet viszont találtam... :D :D :) <_<

12079823003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sajnos a helyzet még ennél is rosszabb volt...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.