Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kirááááááály.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Kirááááááály.... B) az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom :D a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 az elsők -40mm, de már újabb szériás nem toronyról állíthatóak... olyan vastag a gátló mint a karom B) a hátsó az a City-nek a sport hátsója mert caravanhoz nincs, de megegyezik a cityével.. sajnos ebben nem volt rövidített :lol: Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Az újabb szériás honnan állítható, vagy már kiesett ez a feature? :lol: mind2 összenyomva állítható Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 mind2 összenyomva állítható Ugyan úgy fokozatmentes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Ugyan úgy fokozatmentes? igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig.. lehet van az összesbe ezt nem tudom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 igen, csak van a tengelyen egy gumi felütközésgátló amit előtte ki kell venni belőle és csak akkor lehet összenyomni tövig.. lehet van az összesbe ezt nem tudom.. Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Nekem is ilyen volt hátul a Kadiban, összenyomod és lehet tekergetni, ő meg kattog szépen... OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol: asszem pont az az egyetlen hiba amit nem lehet javítani.. de majd az okosok megmondják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 asszem pont az az egyetlen hiba amit nem lehet javítani.. de majd az okosok megmondják de tengelycserével lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 de tengelycserével lehet :lol: hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 hát nem tudom, én ha jól emlékszem amit én bevittem megvizsgáltatni, bár lehet nem akartak vele szenvedni de a toronyról állíthatónál nekem azt mondták, hogy nem javítható a tiéd is összenyomva állítható nem? igen összenyomós az enyim is, de Szabié mikor csak forgott azt mondták tengelycserével lenne javítható viszont annyiért már újat is kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 OFF és mi van akkor ha a BMWben az első kívülről állítható, de ha tekergetem b*szik kattanni? :D ON Zsír a cucc Lanti :lol: nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 nekem a toronyról állithaó nem kattogott de tuti jó volt, betekerve mint a mászókadarab, kitekerve is olyan, mint egy jó gyári, volt.....:lol: A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 jeeeeeeeeeeeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 A toronyról tekerős nem kattog...csak a szártekerős.. B) Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol: Ezt most így meg nem mondom neked fejből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Megnyugtattál. :D A hátsó az szártekerős. Az óra járásával megegyező irányban keményít, ellentétes pedig puhít? :lol: http://www.koni.com/193+M52220152291.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 megpróbáltunk kiállni a garázsból, csak ugye a nyári gumi+hó+kisemelkedő+beragadt fékek nem segítettek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 :lol: :D B) :D :D :D :) :D :P ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Csak az ats :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Csak az ats :D úgyúgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 :D B) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 be tudtál szállni ? :lol: jéééééé..... :D B) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts