Lanti Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 jó volna tudni, hogy nagyhíd van e alatta manta sperrel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 jó volna tudni, hogy nagyhíd van e alatta manta sperrel :lol: Turbós, úgyhogy Demó biztos ismeri :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 szerintetek felső lengőkar csavart lehetne helyettesíteni ezzel? sajnos az erősségét nem tudják, de mivel tengely lehet, hogy elég erős.. pont ez a méret kellene csavar ilyeneket inkább a rek-sen-mon témában kellene kérdezned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Rakjál már be képeket, hogy hogy néz ki... miket hogy miért veszel meg hozzá... olyan jó lenne egy helyen látni ezeket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Rakjál már be képeket, hogy hogy néz ki... miket hogy miért veszel meg hozzá... olyan jó lenne egy helyen látni ezeket... :) ha lesz érdembeli változás, nem csak alkatrész gyűjtögetés akkor lesznek majd képek... jelenleg Tarrnál 1 hónapja az első hidam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 ha lesz érdembeli változás, nem csak alkatrész gyűjtögetés akkor lesznek majd képek... jelenleg Tarrnál 1 hónapja az első hidam :D miért van ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 miért van ott ? mert nem tudtam kiszedni a lengőkar csavarokat.. és ki kell melegíteni, meg el kéne vinnie homok-fúvatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 komoly dolgok http://www.etc-modellautohandel.de/31.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez valami RAT találkozó ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez valami RAT találkozó ? :D Annak is a díjátadója :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ez valami RAT találkozó ? :) Mivel sehol egy élő ember, én inkább arra gondoltam hogy pillanatkép a Mad Max legújabb részéből, atomháború után... kísérteties (és szomorú) látvány... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 csendélet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ez valami RAT találkozó ? :P :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sárga http://hirdetotabla.duen.hu/ver_enyaut/rally/hgumi_nowice Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sárga http://hirdetotabla.duen.hu/ver_enyaut/rally/hgumi_nowice jááj zsírak, de most zöldre kell nyárigumi, neked sem ártana vmi téligumi, szinte már célegyenesben a vas :D :) :) ezekkel még meg is tapadna a hóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 sárga http://hirdetotabla.duen.hu/ver_enyaut/rally/hgumi_nowice Ha ezeket felrakná meg sem pörgetné a kereket. :D :) Jó tudom lesz ez még így sem,de mikor???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Jó tudom lesz ez még így sem,de mikor???? :D soha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 soha :) Ne légy negatív Csabiiii! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Ne légy negatív Csabiiii! :) Realista :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nos akkor néhány szó, hogy hogyan is van a dolog.. mint tudjátok elkezdtem egy C caravant felújítani.. XE van terv bevéve de ez még odébb van.. Egy két kép az első futóműről, hogyan is áll: Homok-fújt elsőhíd, a jobb oldalán már rajta van az erősítés 2es lemezből, a két csavar ami most benne van az átmenő lengőkar csavar csak ideiglenesen azzal fogattam meg. Ma megcsináltattam a szilenteket, Pákozd utcába sütötték bele, nem kevés összegért.. elvileg verseny szilentek...meg vagyok a minőséggel elégedve... lesz még kéet helyen erősítve, az alsó lengőkarnál meg a híd alulról.. pont mint a gyári GT/E-n csak ezt házilag gyártottam megvan már az összes gömbfej, csapágyak stab tartók... van zsír új kormánymű első körben ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Gratulálok szép munka! Kitartást és sok türelmet kívánok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts