Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
szerintetek felső lengőkar csavart lehetne helyettesíteni ezzel? sajnos az erősségét nem tudják, de mivel tengely lehet, hogy elég erős.. pont ez a méret kellene

csavar

ilyeneket inkább a rek-sen-mon témában kellene kérdezned :lol:

Elküldve
Rakjál már be képeket, hogy hogy néz ki... miket hogy miért veszel meg hozzá... olyan jó lenne egy helyen látni ezeket... :)

ha lesz érdembeli változás, nem csak alkatrész gyűjtögetés akkor lesznek majd képek...

jelenleg Tarrnál 1 hónapja az első hidam :D

Elküldve
Ez valami RAT találkozó ? :)

Mivel sehol egy élő ember, én inkább arra gondoltam hogy pillanatkép a Mad Max legújabb részéből, atomháború után... kísérteties (és szomorú) látvány... :D

Elküldve

Nos akkor néhány szó, hogy hogyan is van a dolog.. mint tudjátok elkezdtem egy C caravant felújítani.. XE van terv bevéve de ez még odébb van..

Egy két kép az első futóműről, hogyan is áll:

Homok-fújt elsőhíd, a jobb oldalán már rajta van az erősítés 2es lemezből, a két csavar ami most benne van az átmenő lengőkar csavar csak ideiglenesen azzal fogattam meg.

hid_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ma megcsináltattam a szilenteket, Pákozd utcába sütötték bele, nem kevés összegért.. elvileg verseny szilentek...meg vagyok a minőséggel elégedve...

szilent1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szilent2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szilent3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lesz még kéet helyen erősítve, az alsó lengőkarnál meg a híd alulról.. pont mint a gyári GT/E-n csak ezt házilag gyártottam

megvan már az összes gömbfej, csapágyak stab tartók... van zsír új kormánymű

első körben ennyi

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.