mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2010 Nekem nem tecc ^_^ De ha ilyen lesz a kocsid, akkor lehet benne astra műszeregység :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nem vagyok függő ^_^ Uploaded with ImageShack.us szerintem marha jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 http://a.imageshack.us/img443/2996/blackkadie.jpg http://a.imageshack.us/img842/8718/blackkadih.jpg Nem vagyok függő ^_^ ... Smcars.net -en fent vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 szerintem marha jó szerintem is! Lájkónám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 szerintem is! Lájkónám ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ázsittem blokkónád. :D Nnna. Fast-back(Az a vágott tető ugye?) ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Az a top-chop Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Az a top-chop Tényleg! Nem jutott eszembe. Amit én írtam az a csapotthátú asszem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Tényleg! Nem jutott eszembe. Amit én írtam az a csapotthátú asszem. ^_^ Hatchback- Fastback Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Nem teljesen tükrözi azt amilyen lesz. Még csak a scene-t építem. ^_^ Stefan, nem vagyok fent azon az oldalon. A kocsit nem Én modelleztem, még a felnit sem, meg a gumit sem. Mindent netről szedtem le. Én csak egy scene-t csináltam/csinálok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Hatchback- Fastback Huh, ez azért bonyolultabb ám... A hatchback tekinthető a hagyományos ferdehátúnak (3 vagy 5 ajtóval). A liftback ettől abban különbözik hogy a csomagtartó lejtése nem olyan meredek, közelebb áll a vízszinteshez mint a függőlegeshez. Aztán van még a fastback, ami meg annyiban más mint a liftback, hogy nem csak az autó hátsó része (csomagtartófedél vagy 5. ajtó) lejt enyhén, hanem már a tetővonal hátsó része is, és ez az esés folytatódik a az autó hátuljáig. Utoljára marad a notchback, ami meg gyakorlatilag a hagyományos lépcsőshátút jelenti, aminél a hátsó szélvédő dőlése nagyban eltér a tetőétől és a csomagtartófedélétől. Ez alapján a C Kadett Coupé talán belefér a fastback kategóriába, de liftback-nek mindenképp jó. A Kadett City viszont már hatchback. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Huh, ez azért bonyolultabb ám... A hatchback tekinthető a hagyományos ferdehátúnak (3 vagy 5 ajtóval). A liftback ettől abban különbözik hogy a csomagtartó lejtése nem olyan meredek, közelebb áll a vízszinteshez mint a függőlegeshez. Aztán van még a fastback, ami meg annyiban más mint a liftback, hogy nem csak az autó hátsó része (csomagtartófedél vagy 5. ajtó) lejt enyhén, hanem már a tetővonal hátsó része is, és ez az esés folytatódik a az autó hátuljáig. Utoljára marad a notchback, ami meg gyakorlatilag a hagyományos lépcsőshátút jelenti, aminél a hátsó szélvédő dőlése nagyban eltér a tetőétől és a csomagtartófedélétől. Ez alapján a C Kadett Coupé talán belefér a fastback kategóriába, de liftback-nek mindenképp jó. A Kadett City viszont már hatchback. 4-es leülhetsz! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 még a cső is csövezve van ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 itt van készen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Ebbe mi nem biztos, hogy beférünk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ebbe mi nem biztos, hogy beférünk ^_^ de mi Dinyvel igen :D Jó lesz az így Lanti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 azért érzed h szép az autó mert a felni dob rajta.... mégis csak 1 kadett.. nem várunk csodákat... hányszor fogod még ezt hallani :D, mégis sokan egy csodás Kadettben gondolkoznak, csak van akinek ehhez fel kell nőnie, hogy észrevegye mi a jó ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 hányszor fogod még ezt hallani :D, mégis sokan egy csodás Kadettben gondolkoznak, csak van akinek ehhez fel kell nőnie, hogy észrevegye mi a jó ^_^ Fel kell nőnie, hogy belássa: csak Kadettre vagy Corsára telik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 hányszor fogod még ezt hallani :D , mégis sokan egy csodás Kadettben gondolkoznak, csak van akinek ehhez fel kell nőnie, hogy észrevegye mi a jó ^_^ van egy kor ami után meghülyülnek az emberek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 van egy kor ami után meghülyülnek az emberek.... akkor te már abban vagy????? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 akkor te már abban vagy????? ^_^ nem-nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikol Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mostanság szeretnék venni egy 1.2 Opel Kadett C L -t ami váltóhibás a hirdetés szerint. Szerintetek mennyire vészes beszerezni egy váltót? Bontóba kapok hozzá? Esetleg van valakinek itt a fórumon? Előre is köszönöm! Üdv: Mikol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mostanság szeretnék venni egy 1.2 Opel Kadett C L -t ami váltóhibás a hirdetés szerint. Szerintetek mennyire vészes beszerezni egy váltót? Bontóba kapok hozzá? Esetleg van valakinek itt a fórumon? Előre is köszönöm! Üdv: Mikol egy 4 sebsséges váltó nem egy nagy összeg, ha komoly szándékaid vannak akkor siess mert el fog kelni az auto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 egy 4 sebsséges váltó nem egy nagy összeg, ha komoly szándékaid vannak akkor siess mert el fog kelni az auto. ^_^ :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts