Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Viszont ha nem rotoros lett volna, hanem DISes, akkor nem kellett volna ennyire szét vágni, nem? :D

Akkor nem, viszont az alagút elejét akkor is, így igazából mindegy volt...

Elküldve
Akkor nem, viszont az alagút elejét akkor is, így igazából mindegy volt...

Értem :wacko:

Az a baj automaticot nem kapni szinte sehol sem, meg bele is döglenék szerintem ha fél évig automata sebesség váltós kis pöcsköszörű motoros autót kéne vezetnem. :D

Elküldve
Értem :wacko:

Az a baj automaticot nem kapni szinte sehol sem, meg bele is döglenék szerintem ha fél évig automata sebesség váltós kis pöcsköszörű motoros autót kéne vezetnem. :D

Járhacc gyalog is :wacko: :wacko:

Elküldve
Sose volt ladája..bár nekem sem. :D

Nekem sem volt csak a honvédségnél kellett azt is vezetnem (sokat).

De a C Rekord is hátsókerekes. Jártam vele télen is régebben.

Elküldve
Nekem sem volt csak a honvédségnél kellett azt is vezetnem (sokat).

De a C Rekord is hátsókerekes. Jártam vele télen is régebben.

De a Rekord nem volt automata, vagy? :D

Elküldve

Ebben jól látom hogy nincs megvágva a tűzfal?

2.4es 16 szelepes CIH van benne. Belülről már a gardán alagút vágva lehet, mert ott látni toldást. Vagy az is gyári? :D

Elküldve

2.4es 16 szelepes CIH van benne. Belülről már a gardán alagút vágva lehet, mert ott látni toldást. Vagy az is gyári? :D

Kardán, karter, karambol.

Elküldve

Engem jobban érdekel, hogy mi lehet az a plusz injektorsor a szívócsövek előtt... :wacko:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.