spzoli Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Na láttam Tahitótfalun egy kéket, benne a család. Apa vezet, hátul gyerek.. :D
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Na láttam Tahitótfalun egy kéket, benne a család. Apa vezet, hátul gyerek.. :wacko: Szóval elváltak a szülők... :D
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Sárgától beszámítod a Cét vagy mi van ? :wacko: :D házat elöbb adnám el :D :P ;) nem csak nézegettem őket... lehet 1x vénségemre majd építek mazsinak 1et, mert én úgyse férek bele ;) 3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko: ilyen képek is készültek: hogy pörögjön ez a fórum is
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 házat elöbb adnám el :wacko: :D :D 3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko: ilyen képek is készültek: hogy pörögjön ez a fórum is mi 3.0 24v? c?
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Szóval elváltak a szülők... :wacko: Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko:
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko: keresztbe autózott?
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 keresztbe autózott? Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap...
Lanti Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap... attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko: Gyáá, szembe gyütt. :wacko: Egyenes vonalú, egyenletes mozgást végzett. Nem volt kanyar, nem lassított, nem gyorsított. Az lehet, hogy befingott, nem tudhatom.
sárgaGSI Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 mi 3.0 24v? c? attól csak kevesebb hely lenne az utastérben Olyanra gondoltam ami monjuk számodra is kényelmes :D
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap... attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko: lehet, hogy nem is 11 05 volt, hanem 05 11 :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 attól csak kevesebb hely lenne az utastérben Olyanra gondoltam ami monjuk számodra is kényelmes :D Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele.
rtomi Elküldve Augusztus5, 2010 Elküldve Augusztus5, 2010 Az lehet, hogy befingott, nem tudhatom. Miért nem? :wacko: Nekem van asszem fotóm 3.0 24V-c C Kadettről. :D
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Miért nem? :wacko: Nekem van asszem fotóm 3.0 24V-c C Kadettről. :D Nekem meg 2.0 16V A Corsáról :wacko: :wacko:
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele. az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között... Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D
Lanti Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re... Az tuti. Előbb-utóbb elgurul a gyógyszer :D
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 XE-t bele... tény, hogy nem utcára való, és lefosod a bokád az élménytől, jaaaa... és rájössz, hogy egyáltalán nem tudsz vezetni... :D :wacko:
Stefan Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Vazz és még meg is fordul vele :D Egyébként annyira tipikus... Ennyi hülye csak egy Opel találkozón lehet :wacko:
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2010 Elküldve Augusztus6, 2010 Na ez nudli... nincs benne sperr... :D :wacko:
Lanti Elküldve Augusztus8, 2010 Elküldve Augusztus8, 2010 haha http://www.rstuning.de/kadettvandel.AVI
Zsoltee Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Ha már fék a téma. Astra F fékek mennyire kompatibilisek a C Kadett futóművével? és esetleg a V6os Turbós, 5lyukas fékek? :D
Recommended Posts