Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sárgától beszámítod a Cét vagy mi van ? :wacko: :D

házat elöbb adnám el :D :P ;)

nem csak nézegettem őket...

lehet 1x vénségemre majd építek mazsinak 1et, mert én úgyse férek bele ;)

3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko:

ilyen képek is készültek:

30727_1280778008.jpg

hogy pörögjön ez a fórum is

Elküldve
házat elöbb adnám el :wacko: :D :D

3.0 24v sztem van is fent hasznátautón vami omi vagy seni és azok nem kicsik :D :wacko: :wacko:

ilyen képek is készültek:

hogy pörögjön ez a fórum is

mi 3.0 24v? c?

Elküldve
Szóval elváltak a szülők... :wacko:

Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko:

Elküldve
Gondolom a zasszony is ott volt. A gyerekek meg lehet inkább unokák voltak. A sofőr nem volt fiatal. Persze lehet, hogy az öreg nem is a családjával közlekedett. :D :wacko:

keresztbe autózott?

Elküldve
Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap...

attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko:

Elküldve
attól még jöhetett volna keresztbe egy kereszteződésbe előtted :D :wacko: :wacko:

Gyáá, szembe gyütt. :wacko: Egyenes vonalú, egyenletes mozgást végzett. Nem volt kanyar, nem lassított, nem gyorsított. Az lehet, hogy befingott, nem tudhatom.

Elküldve
Tök gyári volt. A kormányt meg 1105nél fogta, fején kalap...

lehet, hogy nem is 11 05 volt, hanem 05 11 :wacko:

Elküldve
attól csak kevesebb hely lenne az utastérben

Olyanra gondoltam ami monjuk számodra is kényelmes :D

Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele.

Elküldve
Meg könnyű autó ez ahhoz. Én tuti NE-t, esetleg SEH-t raknék bele.

az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között...

Elküldve
az a baj, hogy ha már NE van bent akkor az XE ugyanaz és tudjuk mekkora különbség van a két motor között...

Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D

Elküldve
Igen tudom, nekem volt mindkettő és a kasztni sem volt nehéz. Viszont nekem hátsókerék hajtású sosem volt és ezért kicsit tartanék is tőle ezért nekem biztos, hogy a kontrollálhatóbb NE lenne egy ilyen kis kasztniban, ilyen rövid tengelytávval. Úgy tudom Antié sem volt már igazán utcára való az XE-vel. :D

jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re...

Elküldve
jó biztos nem fox először menni 4kört a tesco körforgalomnál, de szerintem ha valaki NE-vel kezd utána tuti átépíti XE-re...

Az tuti. Előbb-utóbb elgurul a gyógyszer :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.