meriva1.8 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Misi! Olyan 20-25ezerért lehet szerezni. Írjál Bplaci-nak privátot! Vagy lehet, hogy LaciBp. Nézz körül, valahol már írogatott erről 1-2 hete. Neki az 1.7DT-je van, abban ugyanez a légtömegmérő van. Egy bizonyos gyártási év előtti mind szar. De kérdezd őt, ebben már profi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Nem olcsó "játék" ám ez Bár egyenlőre még csak más "hibáján okulva", de tudom.Asszem addig jó nekem.Mennyi is egy ilyen egy Corsához?70e.?Talán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ....Mennyi is egy ilyen egy Corsához?70e.?Talán?.... Gondolom, nagyságrendileg annyi lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Megtaláltam, LacBp a nickje. A mailcíme lacbp@hotmail.com . Tudom, hogy ő kb 25000 körül szerzett végül. S csak bizonyos évjárat utáni gyártás nem gyári hibás!! Őt keresd meg Misike! A márkaszervízes ár tényleg olyan 70e körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Kösz a sok jó tanácsot igy már happy :) ,azt nem irtam még hogy az auton Weltauto garancia van,megpróbálom érvenyesiteni az ünnepek után mert ugy látom nagyobb a baj mint gondoltam. Van valakinek Weltes tapasztalata? :?: :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Üdvözlet minden Opelosnak! A hiba a légtömegmérö kiszerelése és Würt-ös tisztitás után már csak 1-2szer jelentkezett,sokkal jobb lett.Sajnos viszont :smt021 egy biciklistöl megijedve egy elöttem haladó renault befékezett és én hiába fékeztem, belementem a vonóhorgába.Neki volt Abs-se,nekem nem ,kb 2-3méteren mult.Persze lehet mondani: követési távolság! Lökháritó, hütö,jobb fényszoró,motortértetö,és a hidja, diszrács tropa. A másiknak SEMMI baja.Kész vagyok. :smt022 Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 :D :P :D Sajnálom A múltkor nekem is centik híjján megvolt egy vonóhorog... Azóta én is nagyobb távot tartok, meg előbb lassítok... A fél gummámat otthagytam az úton, de megúsztam szerencsére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurmó Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni.Kb. egy hónapja van egy 1994-es Corsam 1.4Si. Problémám, hogy hosszab távon 90km/h felett többször kivillan a motor lámpa (100km-en 6-7-szer, van hogy pár másodperc, viszont többször előfordult hogy percekig világított). Volt olyanra is példa 2-szer, hogy 60km/h nál rángatott egyet és leállt, majd egy perc mulva gond nélkül újra elindult és utána símán ment. Elvittem szervízbe és azt mondták nem tudtak kommunikálni a vezérlőegységgel mert lehet, hogy régeben belenyultak és elköttek valami vezetéket. A szervízben ajánloták, hogy hagyjam bent az autót és majd megnézik (kb 3órax7500Ft Már ezt is soknak találtam, mondtak jobbat: lehet, hogy a vezérlőegység a hibás ami ~200000Ft Majbnem padlót fogtam) Van valami ötletetek mi lehet a gond? Ha valaki tudna tanácsot adni Nagyon megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Üdvözlet minden Opelosnak! A hiba a légtömegmérö kiszerelése és Würt-ös tisztitás után már csak 1-2szer jelentkezett,sokkal jobb lett.Sajnos viszont :smt021 egy biciklistöl megijedve egy elöttem haladó renault befékezett és én hiába fékeztem, belementem a vonóhorgába.Neki volt Abs-se,nekem nem ,kb 2-3méteren mult.Persze lehet mondani: követési távolság! Lökháritó, hütö,jobb fényszoró,motortértetö,és a hidja, diszrács tropa. A másiknak SEMMI baja.Kész vagyok. :smt022 Sajnálom a balesetet. A légtömegmérőnél megvan a nagy esély szerintem, hogy vissza fog térni a hiba...sajnos. Ez a tapasztalat! De azért drukkolok neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Neki volt Abs-se,nekem nem ,kb 2-3méteren mult. 1.részvét 2.a minap ezen filóztam,h f astra hátsó 2 féklámpa kiég vagy nincs akkor miért titlja le az abset? erre gondoltam,h kb azért,h mivan ha noabs jön mögötted és ohne féklámpa :arrow: lehetetlenség megállni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április6, 2005 Megoszt Elküldve Április6, 2005 szisztok. én ugyszoktam az efféle megfoghatatlanak tünő hibákat vállalni,ha nem- találom akkor nemkérek pénzt.Eddig még nemkellett feladnom egyszer- sem. üdv Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts