FPepe Elküldve November6, 2012 Megoszt Elküldve November6, 2012 Elvileg kérheti a rendőr, szerintem műszakin tökmindegy hogy van-e vagy nincs, Én ott úgytudom hogy a sportdobra alapból fújnak. Viszont szerintem megnyugtató a tudat, hogy van. Ez egy jó kérdés, Én is láttam ilyen oldalt, ahol van elég nagy árkülönbség a fekete és az ezüst változat között. Passzolom a kérdést. A Webshopot kérdezd meg szerintem, ők biztos el tudják majd magyarázni. :) Én már műszakiztattam le úgy Astrát a Közlekedésfelügyeletnél, hogy sportdob volt rajta, csak annyi megjegyzése volt a vizsgabiztosnak, mikor az emissziót mérte, hogy: "ennek mi értelme egy dieselen?" (ti. 17DR volt). Mondtam, hogy nem tudom, így vettük a kocsit (ami igaz is volt), és ennyiben maradtunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November7, 2012 Megoszt Elküldve November7, 2012 Én már műszakiztattam le úgy Astrát a Közlekedésfelügyeletnél, hogy sportdob volt rajta, csak annyi megjegyzése volt a vizsgabiztosnak, mikor az emissziót mérte, hogy: "ennek mi értelme egy dieselen?" (ti. 17DR volt). Mondtam, hogy nem tudom, így vettük a kocsit (ami igaz is volt), és ennyiben maradtunk. Nekem meg már volt olyan haverom akinek extra lovettát kellett adni azért, mert sportdob volt a kocsin. Szóval ezekszerint ez is vizsgabiztos függő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tony69 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 corsa b alá jó a tigra futómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
automi Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Annyi információt sikerült megtudnom, hogy a fekete jobb minőségű. Így azt rendeltem meg. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz a hangja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 Aztán ha nem olyan mint amit szerettél volna, nem szidni anyukámat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
automi Elküldve November23, 2012 Megoszt Elküldve November23, 2012 (edited) Biztos jó lesz :) Egyik haverral beszéltem akinek is paragi dobja Renault-on. Mondta, hogy éppen csak egy kicsit van hangja. Nekem is pont erre lenne szükségem :) Időközben használatba is vettem az új dobot és pont olyan amit szerettem volna. Pont csak kicsit van csak nagyobb hangja. Módosítva Január7, 2013 : automi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts