mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 ....Bár ezen is érdekes oldalt az a két lyuk. :rolleyes:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Na ez pl elég szép. Bár ezen is érdekes oldalt az a két lyuk. :rolleyes: Jah és ha képre reagálsz, legközelebb töröld a [ img ] [ /img ] szöveget a link elől. <_< nem tom milyen képre gondolsz vagy img-re vagy mi nem értek hozzá :D azt meg ne várd el hogy a bojler után egyből a gyárit tegyem fel -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 jó jó, hallgatok, inkább örülök hogy ekkora változást sikerült elérni, ez is valami. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 jó jó, hallgatok, inkább örülök hogy ekkora változást sikerült elérni, ez is valami. :D Örök elééégedeeetleeeeennnn :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Örök elééégedeeetleeeeennnn :rolleyes: <_< -_- Na ne offoljá. Vagy Corsát tuningolsz vagy csend. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Szerintem így szebb lenne ez is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/5730/nostraweb2copy.jpg Szerintem így szebb lenne ez is. :rolleyes: <_< woooáááááá na akko majd lepaintolom én is -_- amúgy nem tom így már elég szolíd de nekem valami kell az aljára amit leszakít a fekvő rendőr de a lik mindegy h van e vagy sem de így se rossz ez igaz :D valamit barkácsolj az aljára azt muti meg mert kezd kiforrni a következő lökösöm :) (hamár térítettél) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 <_< woooáááááá na akko majd lepaintolom én is -_- amúgy nem tom így már elég szolíd de nekem valami kell az aljára amit leszakít a fekvő rendőr de a lik mindegy h van e vagy sem de így se rossz ez igaz :D valamit barkácsolj az aljára azt muti meg mert kezd kiforrni a következő lökösöm :) (hamár térítettél) Nem kell rá semmit barkácsolni. három szótag. ÜL-TE-TÉS B) :rolleyes: Na de mostmár tényleg hallgatok, mert lassan a nevemre iratod a kocsid. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Nem kell rá semmit barkácsolni. három szótag. ÜL-TE-TÉS :D :rolleyes: jobban nem akarom már 40-el lejjebb van meg benne van az xe elöl ami let lesz de meggondolandó hogy lejjebb húzzam még 20-al vagy esetleg szerinted még jobban? ja és barkácsolj az aljára valamit <_< ui: a bojler lökös elég jó volt mert kb 5-6 cm volt a talajtól szal a kisebb bukkanókon még így is át tudtam csorogni. atóól meg ne féljez a kocsi addig az enyém lesz míg ki nem hullik alólam amire nem sok esély van -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1274018079.jpg Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. :D :rolleyes: nah akkor nézek valami koptatót a gyári aljára meg megcsinálom olyanra mint a fehér <_< thx Zsoltee az eleje megoldódott -_- mindenkinek üzenem : bojler nem kell a fászt end fúriusz már nem menő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1274018079.jpg Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. <_< :rolleyes: Ez komplett G-Astra motorháztető, vagy csak az eleje van ráhegesztve egy F-ére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 Ez komplett G-Astra motorháztető, vagy csak az eleje van ráhegesztve egy F-ére? Eleje, és ez nem teljesen gyári lökös Zsóóótee. -_- A valami koptató meg gyári. :rolleyes: csak resize volt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2010 Megoszt Elküldve Július9, 2010 Eleje, és ez nem teljesen gyári lökös Zsóóótee. -_- A valami koptató meg gyári. :rolleyes: csak resize volt. <_< Úgy értettem a gyárit hogy nem homacicás, meg nem frigate, meg nem főnixtuning. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Na ilyesmitől viszont fosok rendesen, ezen kívül még két Corsáról tudok, ahol eltört a talpas gömbfej. Ebben ráadásul 2x is. Ebben C20XE van és egy sperres F20. Ezen kívül még két LET A Corsáról tudok, ahol ez történt, mindkettő totálkárra tört. Elővigyázatosságból amikor összeraktam a Corsát, lecseréltem a talpasokat új Lemförderekre, holott az előzőek is még teljesen jók voltak. Remélem nálam ilyen gond nem lesz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nálunk is van a városban olyan gyerek,akinek a B Corsában a kormányösszekötő adta meg magát,eltört a szár... :rolleyes: Kanyarban "mókás" lett volna neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Na ilyesmitől viszont fosok rendesen, ezen kívül még két Corsáról tudok, ahol eltört a talpas gömbfej. http://dr46.com/Wallp/WallpDr46com__112__hanswheel.jpg ... Remélem nálam ilyen gond nem lesz... :rolleyes: Reméljük! -_- Azért az "megnyugtató" lehet, hogy te nem kanyargós rallyzásra használod, mint a képen ami van, hanem inkább egyenesen. Pusztán a motorerőtől meg talán nem fog eltörni, mint egy ilyen nagyon terheléses kanyarodásnál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Féktávon adja meg magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Féktávon adja meg magát. Nem mindig, volt akinél kanyarban történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Nem mindig, volt akinél kanyarban történt. Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár :rolleyes: <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár <_< -_- :D :) Már hogyne? Bal lábbal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár :D :) B) B) Ez már lehet, hogy a BMW miatt beidegződés, de kanyarban én gázt szoktam adni, nem fékezni. :D :D Amúgy megint helyben vagyok. :rolleyes: Legutóbb a verseny előtti éjjel eldurrant egy olajcsövem és éjjel 1 órakor még szereltem. <_< Tavaly, Blitz előtti éjjel szintén egy olajcsövem durrant el, amit reggel, indulás előtt szervizeltem. Ma, a változatosság kedvéért elrepedt a jobb első féktárcsám, így komplett csere. 2db Brembo tárcsa és egy szett Ferodo fékbetét. Kb. 45e ugrott. -_- De van legalább pozitív dolog is. Itt vannak a fokolótárcsák és már át is alakítottam egy vezérlésburkolatot, hogy hozzáférjek a vezérműkerekekhez összeszerelt állapotban is. A következő két napom elég zsúfolt lesz, ha szombaton Lacházára akarok menni. Holnap délután az új féktárcsákat el kell vinnem CNC maróshoz, hogy belefúrjuk az 5x110-es osztókört és fel kell esztergálni a központosító részét Opel méretre. Utána gyorsan haza (35km) és összerakni, mert este jön haver, akivel bedobjuk a vezérműtengelyeket, kimérjük és befokoljuk. Ha semmi nem jön közbe, akkor ezzel holnap este végezhetünk. Péntekre meg megyek másik haverhoz, akivel a kipufogómat alakítjuk át, hogy végre ne feküdjön fel a hátsó hídon és ne zörögjön. Aztán pakolás, készülődés Lacházára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 na akkor szedd össze magad, mert megmérlek dyno-val, rükiben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Már hogyne? Bal lábbal :rolleyes: Lósz@rt...kanyarban gázt adunk, majd fogja az összkerék... <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2010 Megoszt Elküldve Július15, 2010 Lósz@rt...kanyarban gázt adunk, majd fogja az összkerék... -_- :D Összkerék? Az csak plusz súly :) ... Amúgy megint helyben vagyok. :rolleyes: ... Na vazz, zsufis lesz <_< Remélem ki tudsz majd jönni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts