Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1274733723.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1270403061.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/73..._1270403089.jpg Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight Angel Eye lámpa :rolleyes: jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight lámpa <_< jól néz ki Jól látod, hogy angel eyes. :rolleyes: Karikák nélküli edisön. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Jól látod, hogy angel eyes. <_< Karikák nélküli edisön. -_- Mekkora sügér vagyok! Tényleg igazad van :D jól van na, már fáradt vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Milyen agresszív ki nézetet ad neki az a Daylight lámpa <_< jól néz ki Igazából a lökös miatt linkeltem. Ez is C20LET. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Igazából a lökös miatt linkeltem. Ez is C20LET. :rolleyes: Én pl tudom értékelni mind a 2 fajta kinézetet. Ha lenne elég pénzem akkor csináltatnék egy full letisztult és egy brutál "nídforszpídes" verdát. Utána csak kedv kérdése ,hogy éppen melyiket használnám. Mindenesetre nem lehet dícséret nélkül hagyni a kis pirosat mert nagyon jól néz ki a lökössel és az angel lámpákkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Én pl tudom értékelni mind a 2 fajta kinézetet. Ha lenne elég pénzem akkor csináltatnék egy full letisztult és egy brutál "nídforszpídes" verdát. Utána csak kedv kérdése ,hogy éppen melyiket használnám. Mindenesetre nem lehet dícséret nélkül hagyni a kis pirosat mert nagyon jól néz ki a lökössel és az angel lámpákkal. Az bisztos! Már csak valami 6 hengeres szivet kéne bele rakni, meg valami jó kis kipufogó rendszert, és már szép kis hang is van a szép kis kinézethez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 Az bisztos! Már csak valami 6 hengeres szivet kéne bele rakni, meg valami jó kis kipufogó rendszert, és már szép kis hang is van a szép kis kinézethez :rolleyes: Azért egy turbo hang sem elhanyagolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Azért egy turbo hang sem elhanyagolható. Sőt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Stílustanulmány bojlerharcosoknak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Stílustanulmány bojlerharcosoknak. :rolleyes: Egyre jobban tetszenek a sötét első lámpák, iszonyat nagyot dob az autón <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Egyre jobban tetszenek a sötét első lámpák, iszonyat nagyot dob az autón <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szép ágy :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szép ágy <_< -_- Az is tunnnnning. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 :rolleyes: Ez most mifélefajta? Amint látom nem simaüveges,nem is angel eyes. Milyen árban lenne egy ilyen? Tényleg azt meglehet oldani h egy sima, egyszerű corsa lámpának a belsejét lefújni feketére vagy az sokat rontana a fény minőségén? (persze normál izzóknál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Ez most mifélefajta? Amint látom nem simaüveges,nem is angel eyes. Milyen árban lenne egy ilyen? Tényleg azt meglehet oldani h egy sima, egyszerű corsa lámpának a belsejét lefújni feketére vagy az sokat rontana a fény minőségén? (persze normál izzóknál) Általam okosított utángyári lámpa. Dzs0nny( :rolleyes:) morzsájában nézelődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Általam okosított utángyári lámpa. Dzs0nny( <_<) morzsájában nézelődik. elárulod a titkot ( :rolleyes: ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 elárulod a titkot ( <_< ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám -_- Szétszed, lefest, összerak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 elárulod a titkot ( :D ) ,hogyan csináltad? Lekoppintanám :) Kilóra megveszed Zolit és megcsinálja! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szétszed, lefest, összerak. :rolleyes: Gondolom vmi hőálló festékkel fújtad le? (szóróssal). Az egész belsejét lefújtad vagy az izzó mögötti rész (nem vágom a nevét) azt kihagytad? Csökkentette a hatótávolságot az izzónak a fekete háttér? Húúú elég sokat kérdezek de ezt meg akarom valósítani én is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Kilóra megveszed Zolit és megcsinálja! :rolleyes: <_< -_- Sok sörrel lógsz mááá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Gondolom vmi hőálló festékkel fújtad le? (szóróssal). Az egész belsejét lefújtad vagy az izzó mögötti rész (nem vágom a nevét) azt kihagytad? Csökkentette a hatótávolságot az izzónak a fekete háttér? Húúú elég sokat kérdezek de ezt meg akarom valósítani én is :rolleyes: Van egy keret, ami nem vesz részt a fénycsóva képzésben. Azt festheted bármilyenre...kedved szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Van egy keret, ami nem vesz részt a fénycsóva képzésben. Azt festheted bármilyenre...kedved szerint. Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem sikerülni fog. Holnap veszek vmi hőálló festéket és a napokban ki-szét-fest-össze-be. :rolleyes: Amúgy az első lököst le kell szedni h kivegyem a helyéről az első lámpákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nagyon köszönöm a segítséget! Remélem sikerülni fog. Holnap veszek vmi hőálló festéket és a napokban ki-szét-fest-össze-be. :rolleyes: Amúgy az első lököst le kell szedni h kivegyem a helyéről az első lámpákat? Szerintem nem, bár még sosem cseréltem korzán lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Szerintem nem, bár még sosem cseréltem korzán lámpát. Akkor majd gyakorlatban kiderül. :rolleyes: Mégegyszer köszönöm a segítséget ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts