Zsoltee Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Odab@sz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Grat a géphez....de azért ez is odab@sz 6 bar-on: :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Grat a géphez....de azért ez is odab@sz 6 bar-on: :rolleyes: ;) :D Nem normális :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Szombaton irány Lacháza! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Szombaton irány Lacháza! :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1275938821.jpg Nem divat a ballonos gumi mostanában kivi leszek :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nem divat a ballonos gumi mostanában Füstölni se ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Demó, kár hogy nem Tökölre jössz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Demó, kár hogy nem Tökölre jössz. :rolleyes: Lacházán jobb a pálya. :D Amúgy agyaltam, hogy oda is átmenjek, mert ha lesznek is ott elegen, akkor tuti feelinges lesz. Majd kiderül, egyelőre úgy néz ki, hogy kihagyom és inkább hazajövök bulizni. ;) Itt van még egy kép a fékemről: Itt pedig egy a kipufogóról alulról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nézz majd át plz. :D ;) Kíváncsi vagyok a gépre. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Utánanéztem, Tökölön csak 201m lesz, 2500-as belépő, 2000-es amatőr és 5000-es profi nevezés. :rolleyes: Majd ha még mehetnékem lesz Lacháza után, akkor max felhívlak, hogy van-e értelme kimenni, de 1/8 nem hinném, hogy az én távom lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nézz majd át plz. :D ;) Kíváncsi vagyok a gépre. :rolleyes: Miért, fizeted a belépőm? :D Te könnyen magyarázol, az ingyen belépőddel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Miért, fizeted a belépőm? :D Te könnyen magyarázol, az ingyen belépőddel. :D ;) Há vazz, akinek Turbós Corsája van, 2500Ft-on nyiszog? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Há vazz, akinek Turbós Corsája van, 2500Ft-on nyiszog? :D :rolleyes: Aki turbós korzát akar látni az menjen Lacházára ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Há vazz, akinek Turbós Corsája van, 2500Ft-on nyiszog? :D :rolleyes: Azért azt ne felejtsd el, hogy én akkor Lacházán már otthagytam vagy 10e-et és ebben nincs benne az utiköltség. :D Egy napra kicsit sok lenne közel 20e-et kib@szni a semmire. Aki turbós korzát akar látni az menjen Lacházára ;) :D Így van, majd jó, hogy nem kifiztek 2500 belépőt, hogy megnézhesd a Corsám és esetleg még be is könyörögd magad egy körre... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Aki turbós korzát akar látni az menjen Lacházára ;) :D Tudtam hogy jön a Pista és jól leolt. Köszi, számítottam rád. :D Egyébként Demó, majd megnézem pályanapon, vagy Blitzen, annyira nem sürge. De azért szerintem az éjszakai gyorsulás, meg az éjszakai drift elég érdekes program lesz Tökölön. :rolleyes: Jah és egyébként múltkor vittek egy Leonnal, nemtom hány ló, 250nél biztos erősebb, hát én ott is majd el hánytam magam, pedig csak kettőt gyorsított a srác. Szal ha esetleg viszel a korzával, akkor 1 levél daedalont elfogyasztok előtte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Tudtam hogy jön a Pista és jól leolt. Köszi, számítottam rád. :D Egyébként Demó, majd megnézem pályanapon, vagy Blitzen, annyira nem sürge. De azért szerintem az éjszakai gyorsulás, meg az éjszakai drift elég érdekes program lesz Tökölön. ;) Jah és egyébként múltkor vittek egy Leonnal, nemtom hány ló, 250nél biztos erősebb, hát én ott is majd el hánytam magam, pedig csak kettőt gyorsított a srác. Szal ha esetleg viszel a korzával, akkor 1 levél daedalont elfogyasztok előtte. :D Biztos érdekes lesz, de én inkább ropogósra süttetem magam Lacházán a tűző napon a betonon, mint hogy 201m-en gyorsulgassak Tökölön. Nekem most egy jó idő fontosabb. Amúgy nem kizárt még semmi, lehet ott fogok kikötni nézőként, de az a baj, hogy ha már ottvagyok, akkor lehet nem fogom kibírni, hogy ne nevezzek be... :rolleyes: Na meg persze ez attól is függ, hogy a csajok, akiket hívtam az esti buliba eljönnek, vagy sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Na meg persze ez attól is függ, hogy a csajok, akiket hívtam az esti buliba eljönnek, vagy sem. :rolleyes: Hö-hö, be röffen a p*nci busz?? Jó is az! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hö-hö, be röffen a p*nci busz?? Jó is az! ;) Hát ez kifejezetten nem az a tipikus puncimágnes autó. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2010 Megoszt Elküldve Június9, 2010 Hát ez kifejezetten nem az a tipikus puncimágnes autó. :D ;) Kivéve, ha nem ugrálnak félre elég gyorsan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 :D ^_^ Jobb oldal, 204-es rajtszám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Ha jól értelmezem, akkor te nyertél ?? :D Mi ellen mentél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 :D :P Jobb oldal, 204-es rajtszám! http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1276386221.jpg Gratula! ;) A gyógyszeres doboz is túl alacsonyan volt a árvízszinthez képest ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Ha jól értelmezem, akkor te nyertél ?? ^_^ Mi ellen mentél ? Negyedmérföldes idő a lényeg :P Amúgy grat Demónak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 :D ^_^ Jobb oldal, 204-es rajtszám! Azért még a reakcióidődön lehetne dolgozni. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Ha jól értelmezem, akkor te nyertél ?? :P Mi ellen mentél ? Ahogy Pista is írta, az idő a lényeg! ;) Amúgy ez a Jugó-féle S14 Nissan ellen volt. Negyedmérföldes idő a lényeg :D Amúgy grat Demónak ^_^ Köszi szépen! :D Azért még a reakcióidődön lehetne dolgozni. :P ;) Nem érdekelt a reakcióidő, ha akartam volna, akkor végig 3 tized körüli reakcióidőkkel mentem volna, de fontosabbnak találtam, hogy a rajtot ne rontsam el, időmérőkön úgyse érdekel senkit a reakció, mert csak a nettó idők számítanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts